Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Babamın evindeyim diyorum hala ne diyosun?
ben sana inanıyorum. seninle yaşıtız ve sanki bu olay benim başıma gelmiş gibi hissettim onun için kızdım, üzüldüm. umarım geri dönmez yeni bir hayata başlarsın. en kötü baba ocağı bu kocanın evinden kat be kat daha iyidir.

Ben şuan 22 yaşındayım. Evleneli 4 ay oldu. Ama sanki 4 yıllık evliyiz. Kayın validemle beraber oturuyorum. Eşim imam. Bi dağın başında, hiç bir hayat belirtisi olmayan bi yerde yaşıyoruz.

18 yaşında sen bu adamda ne buldun da evlendin? Bu adama başka kimse bakmaz bırak git kendini kurtar. Umarım çocuk yoktur. Adam tam bir rezil ve düzelmez. Ailene söyle gelip alsınlar seni ve bu adama karşı ezdirmeyin artık kendinizi. Allah'ın belası adam ya..Sinir oldum..

Anlattıklarınıza çok üzüldüm gencecik bir kadın evliliğinin baharında bunları yaşamamalı. Bunu yapan kocaya erkek mi denir yazık. Anne ve eş arasında dengeyi kurmak önemli. Bu anneler oğulları eşleriyle kötü olup mutsuz olunca nasıl mutlu oluyorlar garip . İnsan evladının mutlu huzurlu olmasını ister. İnşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsın.

4 aylık evliymiş 4 yıllık değil. 4 yıllıkmış gibiyiz sanki diyor öyle ağır şeyler yaşatmış koca olacak kişi.

BOŞAN

Bulsunlar. Artık yapacak bişeyim yok. Kimseye bişe anlatmaya takatim kalmadı. Zaten size neden yalan söyleyeyim onu da anlamadım. Ne çıkarım var?

Arkadaşlar çok dizi izledikleri icin her seyi entrika zannediyorlar. Sanirsin dedektifler; surda soyle demisti burda boyle demis cok celiskili kesin yalann diye yapistiriyo yaftayı. Yalan oldugunu dusunuyosan konuda ne isin var. Herkesin akli fikri zikri kendine yani. Herkes cok aptal bi siz misiniz zeki olan. Bi yalan kokusu varsa biz de aliriz o kokuyu zaten bu neyin çabası anlamadim.

Ortada yipranmis bi insan var. Yalancisin sen yalanci tarzi konusarak niye geriyosunuz ki dert sahibi insanlari. Hayir bundan nasil bu kadar emin olup da yazabiliyosun yani buraya onu anlayamadim. O kadini kaynanasi germis zaten kadini gerecegi kadar bi de siz gerin. Hayir yüzde yüz ispatin yoksa elinde çek git konudan ne diye akıl bulandırıyosun anlamadım. Misyona bak!

Bunları bir kadının yazdığına inanmak istemiyorum. Siz alttan almakla/ezilmeyi karıştırmışsınız. Lütfen kızınız ve oğlunuz varsa bu sözlerle yetiştirmeyin. İkiside mutlu olamazlar çünkü. Evlilik belli sorumluluları getirir, sadece aynı evde yaşamayı değil bir yuvayı paylaşmayı gerektirir. Sevgide saygıda karşılıklıdır. Gerektiğinde kedi gibi olursun, gerektiğinde aslan kesilirsin. Şartlara ve kişilere göre değişir evlilik kurumunun kutsallığı. Bunları yaşayan 22 yaşında gencecik bir kadına her eziyete katlan, yuvana sahip çık, yuvayı dişi kuş yapar safsataları en büyük kötülüktür.

Evlilik demek dert ve sıkıntının başlaması neden olsun. Ne kadar sığ düşünüyorsunuz.her gün dayak yiyin bu benim sınavım deyip oturun ozaman.
benim ark ilk eşinden boşandı ve dul olmanın sıkıntısını çok çekti 2 ciye evlendi ve şimdi diyorki yastık degişir kader degişmezmiş şimdi daha beter halim herkes için hayırlısı olsun bir yuva kolay kurulmuyorr

Şu işkenceye yuva diyip durmayın. Yeter artık ya. Erkek misiniz nesiniz?

Ne demek kolay kurulmuyor. Gayet de kolay kuruluyor, 3-5 ayda evlenmiş kızcağız işte. Yuva da yuva yuva da yuva.

Adamlar değil sizsiniz bu kadınların düşmanı. Sizin gibiler ve zihniyetiniz olmasa, o adamda bu işkenceleri yapacak cesaretin c si bile olmazdı.

Dul olmanın sıkıntısını çok çekmiş arkadaşınız. Eminim çektiklerinin yarısı sizin çenenizdir. Of yaa

bu konularda tek taraflı dinlememek lazım iki tarafıda dinlemeli büyükler araya girmeli sorunlar konuşularak halledilmeli orta yol bulunmazsa sorunların çözümü imkansızsa o zaman boşanmaya yönlendirebiliriz Hakkında hayırlısı olsunn ne diyimm

ne erkegii bunu nerden çıkarıp duruyorsunuzz
buraya üye olunca anlatırrr dinlersinnn erkek oldugumuda nerden çıkardın dogru söz kabul görmezmişş boşansındaaa rahatlayınnn

ne erkegii bunu nerden çıkarıp duruyorsunuzz

buraya üye olunca anlatırrr dinlersinnn erkek oldugumuda nerden çıkardın dogru söz kabul görmezmişş boşansındaaa rahatlayınnn
babanın evine git burnu sürtünsün dersin kendini düzeltmezse dönme dersin ama gerçektenn iki tarafı dinlemeden hemen boşan boşanmaların neden arttıgına hiç şaşırmıyorum artık evet ark şu an üye olmaya çalışıyor anlatır size boşan dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…