Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

evettt benimmm canımmm atalarımızın sözlerini kulak ardıı ettinizzz
T
E="Semipermeable, post: 60713086, member: 404117"]
nick zümra ne bekliyorsunuz. ileri görüşlü, aydın biri mi ?
[/QUOTE]
Bu tip düşüncede olan o kadar çok insan var ki çevremde. Gerçekten biraz geliştirin kendinizi insan en büyük kötülüğü kendine yapar. Dayağa aldatılmaya katlanmak imtihan değildir kader değildir. Tercih meselesidir

Ne sana ne ailene saygısı yok böyle insanlardan hayatta hiç bi halt olmaz canım yol yakınken bırak ne hali varsa görsün

Kural ihlali yapıp mesajın içeriğini sildiğim için ceza almıştım. Böyle bi kural olduğunu bilmiyordm. Sadece gelişmeleri haber ver dediğiniz için direk ana mesaj olasarak yazmak istemiştim

Evet anlattım ses kaydını dinlediler ve tamam bitti iş. Boşanma davasını açtım. Haber verdim o gereksiz adama da herkesde biliyo şuan. Şunu düşünüyorum simdi. Onu. Görev yeri bolu benim olduğum yer bursa. Birilleri eğer mahkemeye sürekli gelmezse dava düşer dedi. Doğru mu

Ne dedi ? Zorluk cikarmadi mi ?

Söyledikleriniz 50% doğru olsa (insan en objektif olduğu zaman dahi konuyu kendisi anlatıyorsa yarıyarıya haklı olabilir ancak. Hayat bana bunu öğretti, kendim dahil.) çekilecek çile gibi görünmüyor. İmam ya da değil, kişilerin karakteri ve meslekleri özdeş değil ne yazık ki, bu kişi adam değil henüz. Evet annesini tabi ki koruyabilir, eşini de korumak zorunda olduğunu unutmadan.

Zira kadınlar kuvveti sever. Erki eline alan kadın rakibini her zaman ezmeye kalkar. Bu yüzden erkek kuvveti ne anneye ne eşine verecek. Adam olacak, denge kuracak. Anneye oğul, eşe koca olmak zor değil. Olmuyorsa bırakın. Yaşınız küçük..

İlk önce evet o kadar kolay mı boşanmak falan dedi. Babam da seni cümle aleme rezil eder mesleğinden attırırım diye. O da korkusundan bişe diyemedi.

Hayırlı olsun çok sevindim senin için.
İnşallah sıkıntısız sorunsuz kurtulursun bir an önce

Bence doğru değil.Mazeretsiz gelmezse hakim bildiğim kadarıyla boşuyor direkt.
Ama tam detayını bilmiyorum.Avukat arkadaşlar cevap verirler Sanırım.

Eşin sen ve anneni birlikte idare ediyor dicem ama anladığım kadarıyla seni idare etmiyor gidersin biter gibisinden tehdit ediyor. Duymaman gereken bi şeydi duydun.Eşinle konuş bence .Karşılıklı saygı olmazsa bu evlilik yürümez zaten . Sen onun ana babasına o şekilde sövebilir misin??Eşinle konuş .Ben ne konuştuğunuzu duydum . Birbirimize saygı duyalım galan gibisinden .Bi de kaynanan neden sizle oturuyor ?? Evini ayırma gibi bi durum olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…