Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

haberdar olsa

ne diyonnn anlamadımmm canımm bennn cevap olarak herkes boşan yazmışş bende boşanma burada bulunma sebebimm yorum yapmak yardımcıı olmak için olabilirmii ne demekkk sananeee
hemennn boşannn ne saçmalıyorr bu millet yaa boşansa evlenecek tabiki 2cide bi sorun olsa adam demezmi sen iyi olsan 1de dururdun attımı sattımı vurdumu dövdümü tamam anlarım sabır ve dua ile düzelecek Allahın izniyle kim çekmedi yaaa kim çekmiyoo sorrr kim mutluuu evliliktee kimin evliligi mükemmmel dört dörtlük

Dinden girersek konuya bedenimiz de ruhumuzda Allahın bize emaneti, emanete iyi bakmak gerek ... ruhunu yıpratacak,hasta edecek şeylerden uzak tutmak gerek,zarar vereceklere engel olmam gerek... bedenimize de iyi bakalım öküzün tekine tekmeletip,sopalatmayalım hatta dahada ilerisi tecavüz ettirmeyelim
Size sınav sınav diye zühürt tesellisi vermişler ,sizde yemişsiniz ama herkez yemez

İnandığımız İslam dininin peygamberinin hayatını,aile hayatını,eşleri ile olan muhabbetini tekrar bir gözden geçirin isterseniz.Hz.Haticeye olan sevgisine,Hz.Aise ile olan sakalasmalarına tekrar bir göz atın.Burda bahsedilen koca imam bir de.Peygamberinin sünnetlerini bilip topluma yol göstermesi gereken kişi.İmtihan olarak atfettiginiz kavramda sıkıntı var.Maddi olarak durumları kötü olur,zor zamanlar geçirir o zaman bu imtihandir sabret denir ama bu erkeğin annesi ile beraber olup gencecik bir kızın hayatını cehenneme çevirmesi ona köle hayatı yasatması kusura bakmayın imtihan değil vahsettir.Efendimiz kadınlar size Allah'ın emaneti demiştir emanete ihanet eden bir koca var burda.Bunu imtihan diyerek üstü kapatılmaz.

Aileniz üzülmesin diye kendinizi harcamayı göze almışsınız. Yapmayın, bugün yaptığınız özverili fedakarlıklar yarın size aciziyet olarak sunulacak. Ailenizden saklamayın, çünkü yaşadığınız küçük bir eş kavgası değil. Eşiniz psikolojik baskı kuruyor. Aileniz size üvey evlat muamelesi yapmaz bu eziyetlerden sonra, aksine kaderinize üzülür üstünüze gelmezler.
Avam bir tabir olabilir ancak, annenizin babanızın evinde tezek dökün zorunuza gitmez bunların yanında yaşamayın. Tahsil için geç değil ben de okumaya hazırlanıyorum isterseniz yaparsınız. Ben evlendim, mecburum devri bitti. Sakın o halisülasyonlara sizi çekmelerine izin vermeyin.

sözümün her zaman arkasındayım dua ve sabırla aşılmayacak hiç birşey yok nuh a.s araştırın ve orada pey bahsetmedim peygamberler dedim

Katlanabilecek şey deil birileri yazmış imtihan filan sabır ama kadın a sadece söylense Bi ihtimal belki ama aileye laf söyleyen biri gözden düşer parçası bulunmaz napsanda toparlayamazsın çok geniş rahat olman gerekir öyle biride deil konu sahibi
Bi insan kendine bunu layık görüyorsa hakaret VS aileye hakaret! Karşısındaki eş veya kaynana nede olsa gitmio diyerek daha neler yapmazki böyle insanlar oldugu zaman dünyada, Benim düşüncem fazla iyi, saf iyi kalpli insanlar için hakaret görüldüğü ortam asıl cehennem kendisinin canı cehenneme

Son düzenleme:
sözümün her zaman arkasındayım dua ve sabırla aşılmayacak hiç birşey yok nuh a.s araştırın ve orada pey bahsetmedim peygamberler dedim
Evet dua
Evet dua çok önemli birşey ancak duanın kabulü içinde sartlar var sadece kalben dua yetmez fiili dua da lazım.Ülke işgal altında sadece kalben dua olmaz çıkıp savaşmak lazım.Konu sahibide dualarını bu adamdan kurtulup daha hayırlı birisini Allah'ın karşısına çıkartması için yapabilir ona sözümüz yok.

Ne kullanıyorsunuz?

Hanımlar lütfen, bir önceki sayfada yazdım dini içerik yok rica ediyorum.

Arkadaşlar 66 sayfa ne konuştunuz yahu çok merak ettim
Özetleyecek bir kahraman çıkar mı ?

İnan bana 66 sayfa boyunca buradaydım. Ben de işler bu noktaya nasıl geldi anlamadım.
En başta dağ başında çalışan biriyle evli olan konu sahibi çaresizce bayrama kadar hamile kalmadan sabretmeyi, bayramda da ailesinin yanına gidip boşanma davası açmayı planlıyordu. Çünkü eşi markete bile yollamıyordu tek başına.
Sonra kayınvalidemle 1 hafta sonra memleketime gidicem demeye başladı.
Bugün de tek başına yola çıktı ailesine gidiyor.

Tek gittiyse inşallah ailesi arkasında durur ve hallolur alışırsın filan demez ama ben inanıyorum kimse evladına kıyamaz

Hadi hayırlısı

Keşke biraz olsun sevgi olsaymış aranızda neden tanımadan sevmeden evlendiniz ki?

Ömür geçirmeyi bırak gün bile geçmez böyleleriyle. Benim aileme bu kadar sayıp sövecek birinin aklını alırdım aklını.

sanki kocasız hayat yaşanmıyormus gibi

Ben de anlamıyorum ki bu durumu. Bunu erkeklerim savunması normal de kadınların savunması tuhaf. Isi gücü olan kadınlar asla sabretmesin. Isi gücü olmayip ailesi arkasında olanlar da sabretmesin. Hem isi gücü olmayan hem.arkasinda kimse.olmayan da kendini güçlendirip çalışmaya başlayıp tepiklesinler bu adamları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…