Konu içeriğini silip güncelleme yazmış. Ondan olabilirKonusahibi banlanmis niye acaba ?
Bu geçici olarak pasif kaç gün sürüyor acaba.
Gerçi zumra65555 hemen gelmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu içeriğini silip güncelleme yazmış. Ondan olabilirKonusahibi banlanmis niye acaba ?
Bu geçici olarak pasif kaç gün sürüyor acaba.
Gerçi zumra65555 hemen gelmiş.
Sag saglim o evden cikabilmenize cok sevindim. Gecmis olsun. Bundan sonra ailenizin destegiyle daha kolay olacak.Babamın evindeyim. Aradı hastaneye gittin mi Falan diye sordu. O kadar
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Bu konuyu çok merak ediyorum, bakalım sonu nasıl olacak.Konu içeriğini silip güncelleme yazmış. Ondan olabilir
bi kötü gider bir iyi gelmez boşanmayı unut altttan al herşeye karışıyormu iş yaparken hep danış kaynanana boşan git derse ne boşanması ne gitmesii de bu sıkıntıyı yenemezsen Allah daha beterini verir dua et
Allah her insanı bir imtihandan geçirir 4ayda neyin ne olacagı belli olmaz dua
Peyğamberimiz sabır ve dua ile yardım isteyin demiş nice pey eşlerinden çekmişler boşanmamışlar 4 aylık evli bir bayana boşan hemen demek olurmu kolaymı bu kadar her boşanmada yer sarsılır kimsenin hayatı kolay degil evlilik demek dert ve sıkıntının başlaması imtihanın ana kaynagı demek sabır ve dua ile Allahın izni ile düzelir herşey bir kötü gidip bi iyi gelmezz
hemennn boşannn ne saçmalıyorr bu millet yaa boşansa evlenecek tabiki 2cide bi sorun olsa adam demezmi sen iyi olsan 1de dururdun attımı sattımı vurdumu dövdümü tamam anlarım sabır ve dua ile düzelecek Allahın izniyle kim çekmedi yaaa kim çekmiyoo sorrr kim mutluuu evliliktee kimin evliligi mükemmmel dört dörtlük
Sayfadan atılmak.
evet aklınızda kalayım bi kenara yazın beni lazım olacak evet sıkıntı imtihan başlar gene söylüyorum saygılarrrİbretle okudum.
Eşimin 2. eşiyim, yastıkla beraber kaderi de değişti, yayabilirsiniz kesin bilgi. Çünkü ilk evliliğini yaptığı kafayla karar vermedi büyük ihtimal. Beyin bedava.
Evlilik nasıl dert ve sıkıntının başlaması demek yahu, biz evlenmedik mi ki acaba, emin olamadım şimdi? Bi imza attık evet ama 2015 Temmuzundan beri bir tek kez bile sesimiz yükselmedi, birbirimizi kırmadık tartışmadık. Sanırım bizim evliliğimiz eksik kalmış tüh..
Kim evliliğinde çekmedi, kim çekmiyor, kim mutlu kim?? BEN. Çekmedim, çekmiyorum Allah'ıma bin şükür. Sanırım dert çekmekten kazanılan bütün bonus puanlar size gidiyor, tebrikler.
Uzun süre aklımda kalacaksınız.
Allahım bunlar annannemin sözleri senmisin yoksahemennn boşannn ne saçmalıyorr bu millet yaa boşansa evlenecek tabiki 2cide bi sorun olsa adam demezmi sen iyi olsan 1de dururdun attımı sattımı vurdumu dövdümü tamam anlarım sabır ve dua ile düzelecek Allahın izniyle kim çekmedi yaaa kim çekmiyoo sorrr kim mutluuu evliliktee kimin evliligi mükemmmel dört dörtlük
evettt benimmm canımmm atalarımızın sözlerini kulak ardıı ettinizzzAllahım bunlar annannemin sözleri senmisin yoksa
burada yaşadıklarımı anlatamam herkes boşann derr canım Allaha bin şükür boşanmadımm iykide olmamışş 10 yıl oldu daim olsunnzumra65555 bizi kekliyor. Böyle bir eşi olsa ilk terkeden o olurdu.
burada yaşadıklarımı anlatamam herkes boşann derr canım Allaha bin şükür boşanmadımm iykide olmamışş 10 yıl oldu daim olsunn
Tam tersi de veya daha kötü şeyler de olabilirdi. Bu kız eve tekrar dönerse onu neler beklediğini bilmiyoruz. Senin yorumlarına inanarak kız eve dönse ve başına bir şey gelse bunun sorumluluğunu taşıyabilecek misin ?burada yaşadıklarımı anlatamam herkes boşann derr canım Allaha bin şükür boşanmadımm iykide olmamışş 10 yıl oldu daim olsunn
yazmayın yazmayımmm siz konuşmayınnİyi siz boşanmamakla iyi yapmışsınız,kimi insan da ''iyi ki boşandım'' diyor.Saçmasapan konuşmayın artık.
Siz çektiniz diye herkes çekmek zorunda değil.Adına istediğiniz kadar imtihan deyin bana göre insanın kendine yaptığını kimse yapmıyor.
evet boşan direk gibi demiii dönerseee sizin suratınızı görmek isterdimmm bakayım ne olacakTam tersi de veya daha kötü şeyler de olabilirdi. Bu kız eve tekrar dönerse onu neler beklediğini bilmiyoruz. Senin yorumlarına inanarak kız eve dönse ve başına bir şey gelse bunun sorumluluğunu taşıyabilecek misin ?
Her evlilik birbirine benzemez onun için yorum yaparken dikkatli olmak lazım.
ben yoruma başlarken kız evdeydi iyi okumamıssın yorumlarıTam tersi de veya daha kötü şeyler de olabilirdi. Bu kız eve tekrar dönerse onu neler beklediğini bilmiyoruz. Senin yorumlarına inanarak kız eve dönse ve başına bir şey gelse bunun sorumluluğunu taşıyabilecek misin ?
Her evlilik birbirine benzemez onun için yorum yaparken dikkatli olmak lazım.
Ben ne ayrıl ne de kal dedim karar konusahibinin. Zaten kızcağız ayrılsam mı diye sormuyor.evet boşan direk gibi demiii dönerseee sizin suratınızı görmek isterdimmm bakayım ne olacak
evet sormuyor herkes.boşan diyordu benim yorumlarıma cevap vermek zorunda degilsin beğenir begenmezsinn yazıyosanda bende susmam hasar aldıgımdan değill sen iyi geçin hasar almaBen ne ayrıl ne de kal dedim karar konusahibinin. Zaten kızcağız ayrılsam mı diye sormuyor.
Sana artık cevap vermeyeceğim, geçmişte yaşadıkların bayağı hasar bırakmış belli.
konu sahibinden başka herkes olaya müdahil ben ondan cevap beklerdim hiç birşey tek taraflı degildir kimse mükembel degil ben burada iki tarafı dinlemeden boşan demeye tepki verdimm mutlaka bir orta yol bulunur insanlar degişebilir ama çok boşan demekle yapmak zor eşi yalvarıp yakarıp ikna edecektirr bakın görünevet sormuyor herkes.boşan diyordu benim yorumlarıma cevap vermek zorunda degilsin beğenir begenmezsinn yazıyosanda bende susmam hasar aldıgımdan değill sen iyi geçin hasar alma
evet aklınızda kalayım bi kenara yazın beni lazım olacak evet sıkıntı imtihan başlar gene söylüyorum saygılarrr