Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

bu şekilde söylemeyin kırıcı bi cümle olmuş arkadaş için
Aklını başına alsın , kendisini artık ezdirmesin , geri dönmesin diye söylüyorum. tanımadığımız halde haline üzüldüm ve çok kızdım İyiliğini istiyorum o yüzden bize kırılmasın eşine kırılsın artık.ayrıca olacağı söylüyorum neden kırıcı ? Geri dönmeyecek mi evine ?

Evlilik demek dert ve sıkıntının başlaması neden olsun. Ne kadar sığ düşünüyorsunuz.her gün dayak yiyin bu benim sınavım deyip oturun ozaman.

Arkadaşım sen evliligi coooookkk yanlış anlamışın yaa. Evet her evlilikte sıkıntı olur da o dedigin şekilde değil. Bu kafa 40 yıl öncesinde kaldı. Evliligini bu bakışla sürdürüyorsan sana üzülürüm. Ha diceksin ki sen 7 24 mutlu musun evliliginde? Elbette ki hayır. Ağladığım üzüldüğüm zamanlar tabi ki oluyor. Ancak kisilige saldiri yok saymak hakaret aldatma şiddet bunlar değil beni ağlatan sorunlar. Bunlar olsa kendime de bosa bu adami bi daha mi gelicen dunyaya derim yani

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum. Bazılarınız ters yorum yapmış olsada çoğunuz benim arkamda durup beni savunduğunuz için çok teşekkür ederim.
Şuan babamın yanındayım. Çok şükür bi sıkıntı yok. Bidaha o eve geri dönmicem.
Bi kaç kişi kocana ne zaman durumu söyleyeceksin diye sormuş. Şimdi onu düşünüyoruz ailecek. Babam diyor ki ilk altınları falan al sonra söyle. Yani kurban bayramından sonra. Ama ben bi günlüğüne dahi olsa onun yanında durmak istemiyorum. O yüzden eğer oluyorsa avukat tutup banka kasasına ve çeyizlerimin olduğu odaya tedbir koydurmak istiyorum. Çünkü o sinir hastası adam çeyizlerimi kolileriyle olduğu gibi camdan aşağı atar, yıkar geçer ortalığı.
Ama aslında bunlar değil beni düşündüren. Şuan sadece şükrediyorum onlardan kurtulduğum için ve ailem arkamda durduğu için. Yine demekki allahın sevdiği kuluymuşum ki çok geç olmadan yüzlerini gösterdi de kurtardı beni onlardan

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum. Bazılarınız ters yorum yapmış olsada çoğunuz benim arkamda durup beni savunduğunuz için çok teşekkür ederim.
Şuan babamın yanındayım. Çok şükür bi sıkıntı yok. Bidaha o eve geri dönmicem.
Bi kaç kişi kocana ne zaman durumu söyleyeceksin diye sormuş. Şimdi onu düşünüyoruz ailecek. Babam diyor ki ilk altınları falan al sonra söyle. Yani kurban bayramından sonra. Ama ben bi günlüğüne dahi olsa onun yanında durmak istemiyorum. O yüzden eğer oluyorsa avukat tutup banka kasasına ve çeyizlerimin olduğu odaya tedbir koydurmak istiyorum. Çünkü o sinir hastası adam çeyizlerimi kolileriyle olduğu gibi camdan aşağı atar, yıkar geçer ortalığı.
Ama aslında bunlar değil beni düşündüren. Şuan sadece şükrediyorum onlardan kurtulduğum için ve ailem arkamda durduğu için. Yine demekki allahın sevdiği kuluymuşum ki çok geç olmadan yüzlerini gösterdi de kurtardı beni onlardan

Bi kaç kayıt daha al.Ses kaydını cemaate dinlet sonra sizin namazlar kabul olmuyo de zaten cemaat gereğini yapar ordan sürülür ya da alınır düzenini boz yanına bırakma. Terket daha gençsin sevdiğin sevildiğin bir ilişkin olur daha gençsin

Konunu ilk okuduğumda çok üzülmüştüm hatta ailemlede paylaşmıştım eşine çok kızdık... Hakkında hayırlısı olsun böyle imamlar işte insanı dinden soğutuyor yazık günah keşke onun yerine gerçek bir müslüman imam olsaydı...

Seni aramaya başlayacak telefonda ne diyeceksin ona ?
Hakkında hayırlısı olsun.

Canım boşanıyorum diye çek git .buna benzer yasanan olay biliyorum kadın bigüzel boşandı ama adam bin pişman oldu adamın annesi de oğlu bu kadar pişman olunca pişman oldu:)) ay gitsin basımdan da barışsın diye sonuç tekrar evlendiler tabi kadın bisürü şartlar koydu şimdi kaynana borusunu öttüremiyor.bide güzel çocukları oldu

Sen bir haftadır o evden çıkmaya çalışıyorsun,baban altınlar için seni geri mi gonderecek onların yanına ? Daha neler !! Gidin bir avukat ile bir an önce görüşün

Ayrılacağını söylemeden Avukat tut önce tedbiraldır. Sonra da ayrılacağını söyle. Avukat tutup tedbir aldirmazsan hiçbir şey alamaz ve ispat edemezsin. Ses kaydını ailene dinlettin mi

Havlayan köpek ısırmaz diye boşa dememişler seni boşamaya niyeti olsa babanlar geldiğinde seni de onlarla gönderirdi aksine babanlara bahsetmiyeceksin falan demiş bana kalsa boşa bu salağı ama o karar sana kalmış hayat senin ister sefa ister cefa ikiside elinde, bir daha ki tartışmanızda topla valizini tartışmaya bile girmeden git, at gibi gidenin it gibi döndüğünün canlı kanıtı kocan olacak

Ayrılacağını söylemeden Avukat tut önce tedbiraldır. Sonra da ayrılacağını söyle. Avukat tutup tedbir aldirmazsan hiçbir şey alamaz ve ispat edemezsin. Ses kaydını ailene dinlettin mi
Evet dinlettim.

Ben kaçırdım galiba.sizi nasıl ne şekilde ailenizin yanına yolladı?
Nasıl ikna edip ne şekilde çıktınız o köyden ?

Seninle yaşıt sayılırız 23 yaşındayım bu yaşlarda evliliğe hiç sıcak bakmıyorum gençliğinin en güzel yıllarını bu adamla harap mı edeceksin.2 haftalık evliler cicim aylarını yaşayan evlilerdir.Daha 2 haftalık evliyken kavga edilen ilişkiden kimseye hayır gelmez.Çocuk da yokken kendini kurtar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…