Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Canım bende 21 yasımda evlendim ve bir oturdum kv ile sımdıkı aklım olsa hayatta böyle birşey yapmam ki seninkiler insan değiller. Bunlar nasıl laflar ki birde eşin imam. Nasıl imam ben anlamadım. Sen bu kadar değersiz misin??? Neden katlanıyorsun her seferinde sana cehenneme git diyen insanın yanında duruyorsun birde bu adamdan çocuğun olacağını düşünemiyorum bile. Yazık o çocuk böyle zıhnıyetlerle büyüyecek

Git ya annenin evine bu çekilir mi hic. Bide yok 2 gün bakarlar evlatlık muamelesi yaparlar diyor uyanık kocan. Olmaz öyle bsey sen çocuk yapma ondan yeter. Git ailenle kal kendine iş bul ayaklarının üstünde dur. Onur boyu kendini bu hayata hapis etme derim ben.

Aman buna da hoca diye arkasında namaz kılıyorlar Allah ıslah eylesin cemaate yazık yaf

Burdaki yorumları okuyunca yıllardır bunlara katlanıyorsun sandım ilk önce. 4 ay çok uzun bi süre değil.belliki evliliğine şans vermişsin.son damla da o ses kaydı. Daha mutsuz olacağın günler gelecekti,
eşin ve annesi maalesef kendi kabuklarında yaşayan bi çift Haline dönüşmüş...Üçüncü Bi kişiye yer yok onların hayatında. Yol yakınken dönmen en iyisi.
acımasız yorumlara gelince...sosyal hayatta olması gerektiği gibi sanal hayatta da herkesin yorumunu takmamak lazım.

Kendince eşin idare ediyor orda seni pohpohluyor.. Sen olmayınca da annesinin gönlü olsun diye atıyor tecrübe ile sabit benim eşimde böyleydi

Konuyu takipteyim merak ediyorum gideceğin mesafe ne kadar? Eşin demek istemiyorum o adama ne zaman söyleyeceksin bu durumu ??

bi kötü gider bir iyi gelmez boşanmayı unut altttan al herşeye karışıyormu iş yaparken hep danış kaynanana boşan git derse ne boşanması ne gitmesii de bu sıkıntıyı yenemezsen Allah daha beterini verir dua et

Acaba eşi burada yazdığından haberdar oldu mu diye düşündüm bu yorumu görünce.

siz bu kızın kayinvalidesi misiniz acaba?

Bu nasıl yorum. Siz konu sahibinin yerinde olsanız bunları kabul edecek misiniz acaba?
Konu sahibinin eşi eş gibi davranmıyor ki
Daha 4 aylık evlilikte bunları normal görüyorsanız size de pes doğrusu

Bu nasıl yorum. Siz konu sahibinin yerinde olsanız bunları kabul edecek misiniz acaba?
Konu sahibinin eşi eş gibi davranmıyor ki
Daha 4 aylık evlilikte bunları normal görüyorsanız size de pes doğrusu
bende evliyim neler yaşadımm hemen boşannn neee yaaa sabır nerde evlenince imtihan başlar kazanmak kaybetmek elimizde ya çocugunya ya eşinle olursun imtihanı belli süresi vardır ben imtihanı begenmedimaşka sınava giricem oda olmazsa başka mı ikinciye evlendi genemi boşan dicekler

Yuvayı yuva yapan eşlerdir, eğer karşılıklı sevgi, saygı yoksa o zaman ömürboyunca aynı çatı altında yaşamanın da manası yok.
Böyle bir "evliliğin" üzerine aman düzelir diye çocuk yapmak daha vahim olurdu, neyse ki konusahibi durumun farkında.
Bir kadın isteyerek yuvasını yıkmak istemez ama olmayan bir şeyi de zorlamanın bir manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…