Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Başından beri konuyu takipteyim, ilk kez bir konuya yazıcam bunu, konu sahibi sende bir tuhaflık var. Bekleyip görücez artık.

Ses kaydını birine gönderdiniz mi?

Ayrılın. Bu evlilik düzelmez ailenize anlatın herşeyi desteklerini alın ve boşanın

Başından beri konuyu takipteyim, ilk kez bir konuya yazıcam bunu, konu sahibi sende bir tuhaflık var. Bekleyip görücez artık.
Cute pie nin yorumuna cevap olarak kendimi açıkladım. Yeterli değilse 1 hafta sabretmeniz gerekiyor

Yazıklar olsun o anneye ve yetiştirdiği evlada..
Yazık ana olamamış insan hiç.

Ayy içim şişti bayramdan çok sizin bir an önce gideceginizi bekliyorum gidinde kurtulun bu ne ya çocuk yapacak onu bile karısına hazır mısın istiyor musun diye sormuyor ben istiyorum sende doğur oldu ayyy kriz geçirecem sen nasıl dayaniyon bu ne ya

Dayanamıyorum artık

Hayır göndermedim. Avukatla konuştum. Suçmuş paylaşmak.
Çocuk falan yapma deki enfeksiyon olabilir kaşıntı var sanada bulaşır kandır birlikte olma gidene kadar bunuda belli edecek şeyler yapma uyuyamiyormussun gibi kasiniyormus gibi deseni dr gidelim söyle zaten annemgile gidiorum orda giderim pislik annesi ona söylüyordur oğlum hakaret et yüz verme gidemez korkut kimse sana bakmaz diye sense korkma gider diye çünkü dul olduğu için gidemez kims3 kabul etmez falan oğlu da ona güvenerek seni eziyor haa bu arada gittiğinde boşanma davası aç söyle zorluk cikarirsan ses kaydini herkese dinletirim ne imamligin kalır nede adın

Dayanamıyorum artık
Vallahi ben ağladım senin haline offf ya valla korkma benim amca kızı ilk evliliginde annesinin sözüyle eşi onu dövmüştü 4 ay dayandı sonra boşandığı zaman 1 aylık hamileydi bir kızı oldu amcama torunu baba diyordu kadin evlendi çok şükür şimdi çok mutlu eski kocasıda yine evlendi ama boşandı çünkü annesi yüzünden adam ikinci kez dul kaldı kadin ikinci kocasıyla mutlu mesut

Haa kimse amcamın karısına laf atmadimi atti öz babaannemiz kadının karnindaki bebeğe p.ç deyip durdu halam aynı şekil ama amcam ve yengem arkasında durdu

sakın çocuk yapmayın Allah yardımcınız olsun bana kalırsa boşanın

Onun biryerleri kiprasmaya baslamis, gelir gider yoklar seni
Hele ayri kalacaksiniz iyice ısrar eder birlikte olmakla
Mantar yalanin iyi olmus
Mantar bulasicidir, sen ona gecirip tedavi olsan,sonrasında tekrar esinle birlikte olsan bile ondan tekrar gecer sana
Esin israrci olursa bunu de, sanada bulaşmasın, tedavimi olayim de
Ve kasin yaninda uf püf falan yap su isit ilik suyla yika falan bilsin boyle yaptığını yani

Bunu demeden edemeyeceğim bide imam yahu vaaz vermeyi biliyorlar küfüre kaçmayın ana babaya saygı eşlere sevgi derler çok sinirlendim. Daha yaşın çok küçük bilmiyorum severek mi evlendin görücü usulü mü oldu ama ayrılmayı bi düşün derim ve kesinlikle çocuk yapma o adamı baba o kadını babanne mi yapacaksın

4 ayda ne cok sey yasanmis.
Adam annesiyle evli sanki. Senin evde bir hukmun yok. Karin tokluguna hizmetci olarak almis adam sanki.
Kufurler de adamin yaptigi isle ortusmuyor.
Neresinden tutsan elinde kalir. Umarim bu evliligi surdurmeyi dusunmuyorsunuzdur. Ilk otobuse atlayip baba evine donun ve davayi acin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…