Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ayy ben ne yapacam ben ne yapacam, günde 10 kere evden kovan adamın yanında ne işin var, bukadar mı gurursuzsun. Giderim tuvalet temizlerim yine de böyle geri...klının kahrını çekmem.

Şuan otobüsü bekliyorum. Gidiyorum. Çok hastayım diye yalvardım vicdana geldi yada benle uğraşmak istemedi yolladı

Konuyu en başından beri takip ediyorum. Konu sahibine üzülmüş, takibe almıştım. Şu son mesajlarından sonra ise çok çelişkili buldum. Bakalım sonu ne olacak?
Şuan otobüs bekliyorum. Gidiyorum. Neden herkes bi çelişki bulmuş onu da anlamadım ama neyse

Şuan otobüs bekliyorum. Gidiyorum. Neden herkes bi çelişki bulmuş onu da anlamadım ama neyse
Neden biliyormusun ? Bukadar saçma sapan bir ilişkinin içinde bulunmak isteme sebebin ne? Seni o kocaya bağlayan ne ? Hala ne yapmalıyım diye sorma sebebin ne ? Ne yapacağın ortada bırakacaksın o koca müsveddesini. Onlar ana oğul mutlu çünkü. Seni istemediklerini daha hangi dilde anlatsınlar .

imam olup bu kadar saygısız bir insan yazık yazık neyine kandınız ki bu adamın.. annesiyle yaşasaydı da yakmasaydı kimsenin başını.. git ailenin yanına kaç sene çekeceksin böyle

Şuan otobüsü bekliyorum. Gidiyorum. Çok hastayım diye yalvardım vicdana geldi yada benle uğraşmak istemedi yolladı

Teyzene bile gitmene izin vermiyordu, babamlara yalnız gidemiyorum diyordun. Simdi çıktım gidiyorum otobüs bekliyorum diyorsun. İnsanlar nasıl çelişki bulmasın

Teyzene bile gitmene izin vermiyordu, babamlara yalnız gidemiyorum diyordun. Simdi çıktım gidiyorum otobüs bekliyorum diyorsun. İnsanlar nasıl çelişki bulmasın
Bulsunlar. Artık yapacak bişeyim yok. Kimseye bişe anlatmaya takatim kalmadı. Zaten size neden yalan söyleyeyim onu da anlamadım. Ne çıkarım var?

Bulsunlar. Artık yapacak bişeyim yok. Kimseye bişe anlatmaya takatim kalmadı. Zaten size neden yalan söyleyeyim onu da anlamadım. Ne çıkarım var?
Düğünde takılan takılar var mıydı ? Onları yanında götürebildin mi ?

Hı hı anlıyorum konu sahibi :işsiz: tek başınıza gitmenize izin verdi demek birden

X