instagramdan bi avukatla konuştumHangi avukatla?
Evine dön evine , annenin yanına.Ne yapmam lazım
Şuan otobüs bekliyorum. Gidiyorum. Neden herkes bi çelişki bulmuş onu da anlamadım ama neyseKonuyu en başından beri takip ediyorum. Konu sahibine üzülmüş, takibe almıştım. Şu son mesajlarından sonra ise çok çelişkili buldum. Bakalım sonu ne olacak?
Artık o evde değilim. Çıktım gidiyorumavukatla konuşabiliyorsun ama hala o evdesin?
Neden biliyormusun ? Bukadar saçma sapan bir ilişkinin içinde bulunmak isteme sebebin ne? Seni o kocaya bağlayan ne ? Hala ne yapmalıyım diye sorma sebebin ne ? Ne yapacağın ortada bırakacaksın o koca müsveddesini. Onlar ana oğul mutlu çünkü. Seni istemediklerini daha hangi dilde anlatsınlar .Şuan otobüs bekliyorum. Gidiyorum. Neden herkes bi çelişki bulmuş onu da anlamadım ama neyse
1 hafta sonra dönersin kocanın kollarına , hasretine dayanamazsın.Artık o evde değilim. Çıktım gidiyorum
bu şekilde söylemeyin kırıcı bi cümle olmuş arkadaş için1 hafta sonra dönersin kocanın kollarına , hasretine dayanamazsın.
Şuan otobüsü bekliyorum. Gidiyorum. Çok hastayım diye yalvardım vicdana geldi yada benle uğraşmak istemedi yolladı
Nasil.seni tek.basina gonderdi ki,bosanacam diye mi ciktin .Artık o evde değilim. Çıktım gidiyorum
Cok hasta oldugun.icin vicdana gelmis olsaydi seni hastaneye gotururdu ,ben bu isten.bir sey anlamadimTeyzene bile gitmene izin vermiyordu, babamlara yalnız gidemiyorum diyordun. Simdi çıktım gidiyorum otobüs bekliyorum diyorsun. İnsanlar nasıl çelişki bulmasın
Hastane olmadığı için olabilir mi?Cok hasta oldugun.icin vicdana gelmis olsaydi seni hastaneye gotururdu ,ben bu isten.bir sey anlamadim
Hayır. Boşanıcam demedim. Kıvranıyordm 2 3 gündür. Seni babanlara göndereyim hastaneye git dedi.Nasil.seni tek.basina gonderdi ki,bosanacam diye mi ciktin .
Bulsunlar. Artık yapacak bişeyim yok. Kimseye bişe anlatmaya takatim kalmadı. Zaten size neden yalan söyleyeyim onu da anlamadım. Ne çıkarım var?Teyzene bile gitmene izin vermiyordu, babamlara yalnız gidemiyorum diyordun. Simdi çıktım gidiyorum otobüs bekliyorum diyorsun. İnsanlar nasıl çelişki bulmasın
Düğünde takılan takılar var mıydı ? Onları yanında götürebildin mi ?Bulsunlar. Artık yapacak bişeyim yok. Kimseye bişe anlatmaya takatim kalmadı. Zaten size neden yalan söyleyeyim onu da anlamadım. Ne çıkarım var?
Hayır hepsi kasada. Sadece düğün videolarını ve yüzükleri aldımDüğünde takılan takılar var mıydı ? Onları yanında götürebildin mi ?