Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

O mesleğin ne özelliği varmış pardon..Bütün meslekler toplum yararına çalışma yapıyor. İmamlık özelse bütün meslekler özeldir..Hatta daha daha özelleri var. Bilim insanlığı gibi ,doktor gibi , öğretmen gibi..

İmam da beşer şaşardir yani..

Baban bu kadar kolay ikna oldu da neden seni 2 ayda evlendirmiş sen istemiyorken? Bana gerçekten tuhaf geldi birden 180 derece dönmüş hem senin hem ailenin zihniyeti. Sanki seni zorla kaçırmışlar dağa.

Baban bu kadar kolay ikna oldu da neden seni 2 ayda evlendirmiş sen istemiyorken? Bana gerçekten tuhaf geldi birden 180 derece dönmüş hem senin hem ailenin zihniyeti. Sanki seni zorla kaçırmışlar dağa.
Zorla evlendirmediki. Biraz daha düşün demişti. Baktım çok istiyor, üzülüyor. Yine baba sözü dinliyim hemde üzülmesin diye kabul ettim. 2 ay tanışma süremiz oldu. Sözlemdik. 1 ay sonra nişan 6 ay sonra düğün oldu

O zaman ekleme yapıyorum neden geçen geldiğinde beraber ağladınız ailenle beraber dönmek yerine

Şimdi hap diyorsun, bahanelerle yaklaştırmadım diyorsun dün “çocuk istiyor ben ne yapabilirim” diyordun mecbur gibi. annenler gelirken hap isteyebilirdin ya da annen geldiğinde doktora gidebilirdin vs.
Dün yazdıkların cahil görmemiş kız gibi dönsen ailen kabul etmez falan gibi, bu gün yazdığın yapacağım dediklerin hep planlı aklı başında falan, ailen sahip çıkıyor vs. Garip geldi, garip bulan da tek ben değilimdir herhalde.

Bnce çocuk olmadan babanın evine git boşan yada(halaa) esini seviyosan babanin evine giderken esine deki bni annenden ayirirsan geri gelirim yoksa boşanalım bnce hiç düzenli evliliğiniz yok başı neyse devamıda öyle oluyo bi ilişkinin o yüzden yol yakınken dön

1.babamlar geldiğinde olaylar bu noktaya gelmemişti.
2. Bu noktada olmadığımız için herhangi bi korunma falan düşğnmemiştim.
3. Evet ilk yazdığımda aklım karmakarışık, nasıl uzaklaştıracagımı bile düşünemiyordum. Sağolsun burdaki ablalarım kardeşlerimin verdiği akılla ne yapmam gerektiğine karar verdim. Sağolsunlar onlar yazdıklarımda yalan ya da troll veya art niyet aramadan yardımcı oldular. Onlar sayesinde mantar yalanını uydurdum. Ben hayatımda hiç mantar görmemiş insan olarak.
4. Babamın ayrılmamı bu kadar kolay kabul edeceğini düşünmemiştim (çünkü ablamın başına çok daha kötüleri gelmişti ve ona boşanması için izin vermemişti.) o yüzden ne yapacağımı bilemez haldeydim.
5. Şimdi babamın arkamda duruşu ve burdaki yorumların verdiği cesaretle daha planlı, aklı başında kararlar alabiliyorum.
İnşallah herkesin aklındaki soru işaretlerini giderebilmişimdir.

Tabiki beşer şaşar fakat yorumlara bakarsanız hep bi imam yazılmış kimse beşer şaşar diye düşünmemiş. bu şekilde mesleğin saygınlığı zedeleniyor. Din adamlarına genelde inançsız insanlar, başka dinlerden insanlar bile saygı duyar, bu yüzden özel meslek yazdım.

Ozel meslekse her onune geleni imam yapmayacaklar. Meslegin sayginligini dusuren elestirenler degil o meslegi icra edenlerdir.

Kaç ordan kaççç. Daha karşimıza gecmis ben ne yapacagim diyosun. Bu insanlarla nasil hayatini gecirmeyi dusuniyorsun Allah aşkına. İki gerizekalı başbaşa yaşasınlar. Senin ailene, o küfür etse bile karsisindaki kötü ruhlu o kadın kendine gel diye uyarmalıydı. Ikisi de tencere kapak gibiler. Ben kimseye normalde ayril vs diyip de vebal almam uzerime ama hikayni okudukça kanım dondu resmen. Yazinin basinda belko cogu insana gore bu dert bile sayilmaz yazmandan anliyorum ki sen yasadigin durumu kabullenmişsin. Sana söyleyebilirim ki yaşadigin durum; dert hatta buyuk bir dert. Bir de imam olacak ya. Anasini yuceltirken karisini karisinin ailesini yerin dillerine sokuyor. Ben bu adama biraz daha alttan alayim, sabir gostereyim diye yaninda durmaya devam edersen buyuk yanlis edersin. Bazi durumlarda birden fazla tercih hakkimiz - alternatiflerimiz vardir ama senin tek cikis yolun o insanlari geri de birakip yallah cekmek. 2x2=4 kadar acik bir durum bu. Aklini basina devsir de aman cocuk yapayim fln deme bu insansı organizmadan.

Bana sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor.

Valla o evde gordugunden farkli bir muamele gormezsin. Kendi el bebek gül bebek bakiyo da sanki hanzo.. babanin sana kotu muamele etmesiyle tedirgin edecek seni. Etse de en azindan babam kanim canim der gecerim. Elin adami ve anasi tarafandan hayatimin iskenceye cevrilmesinden bin kat daha iyidir desene sen de. O sana bunkari bunlari soyluyo sen napiyosun Allah askina.

Şayet anana babana yük olmaktan korkuyosan, meslegin bile yoksa en kotu girersin iskura ya da konfeksiyon sirketine 2000 lira maaşla ailenin yaninda yasar gecinirsin.

Bakin saygı konusunda lütfen genellemeyelim. .Evet bütün toplum için, insanların yararı için, doğa için, tüm dünya için faydalı işler yapan .Bilgisini faydalı bir şekilde yansıtan her meslek grubu saygındır.

Daha doğru dürüst eşiyle anlaşamayan,küfür eden,ailesine saygi duymayan adam imam değil ne olursa olsun saygı duyulmaz
Hiç göz boyamaya gerek yok o da bir insan onun da hataları olur yaptıklarından dolayı tepki de görür.
İlahlastirmaya gerek yok..

Daha geçenlerde burda Eşi doktor olup da şiddet görmüş üyeye de Eşin bir de doktor olacak nasıl eğitim almış diye bir sürü tepki verdik..
Aynı şekilde Eşi öğretmen olan bir arkadaşa da bir sürü tepkiler vermiştik ..

Son düzenleme:
Bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder, anasıda beter kocan da beter, anasının eteğinin altından çıkamayan koca olamaz, ay kızım bunlar seni verem de yapar kanser de kaç canını kurtar

Kesinlikle sanki uyduruyor gbi geldi.. Dün yorum yazdım ailem almaz demis kabul etmez demis ses kaydını dinlet dedim benim msjı ma cvb vermedi.. Benim gbi yazan kımseye cvb vermemiş dikkat edin. Uydurmasyon bence fake..birisi kafa buluyor aklı sıra.

Eğer dikkatli okursan cevap yazdığın bu mesaja ben senden önce tüm açıklamalarını yaptım. Ayrıca neden sizle kafa bulayım. Ne çıkarım var?

Canım kardeşim. Baban sana üvey evlat muamelesi yapmaz. O kadınla koca denen adamla kalacağına baba evinde kalırsın. Bu insan gercekten ruh hastası. Mantar diyorsun şifa diyor cok tiksindirici. Kaynana desen acımasız ve yıkıcı bir insan. El kızı bize güvendi buralara kadar geldi ona iyi davranalım demiyorda cadı kazanı gibi kaynatıyor her gece. Kocan denen cahil ise seni manipüle etmek icin boyle davranıyor sindirmek icin. 10 senelik evli 3 cocugum var diyorumki boşan.

Ben müslümanım bi insani asla ilahlaştirmam. Göz boyamıyorum, niye göz boyayım? konu sahibinin eşini savunmadim.tabiki tepki görür görmesin mi dedim ?siz benim dedigimi hiç anlamadınız.konu sahibinin eşine saygı duyun diyecek halim yok! Böyle din adamı vb bi konu olunca konu hemen başka yerlere gidiyor

4 ayda bunlari sana yasatan daha neler yaparlar dusumemiyorum kac kurtar canıni daha kotusu cikmaz karsina ilerde eminim

Normalde direkt olarak boşa demem normal olmaz derdim ama hem imam hem de saygısız karaktersiz.. İnsan senin gönlünü güden birine eşine nasıl öyle şeyler söyler.. Adamın hem kahrını çek hemde evden gidebilirsin de.. Sence de bir anormallik yok mu? Bunca karaktersizliğine katlanman büyük hata..

O arkadaşın bahsettiği bu değil yalnız, bir doktor aynı şeyi yapınca bütün doktorlar genellenerek kötülenmiyor ama yorumlara bakıyorum hah imam değil mi işte bunlar hep böyle diye bir sürü yorum var, biri partiyi bile katmış hatta. Bu doğru bir yaklaşım değil. Mesleğini iyi yapanların hakkına da girilmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…