Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Sadece kv mi allah aşkına. Olan her şeyi zaten o oğluna gidip anlatıp dolduruyor. Bugun ablamda dedi. Sakın ne bişe de ne bişe dinlet. Yoksa o adam öldürür seni diye
kv niz nasıl bi kadın? normalde size davranışları nasıl?

Kıyamam ben sana ya yaşının küçüklüğünü kullanıp seni eziklemişler kuzum farkında değilsin. Evlilik mutluluk bu değildir ki iki tarafta fedakarlık yapmalıdır. Hiç birşey söylemeden topla eşyalarını git ailenin evine barışma niyetiyle gelir se de korgınlıklarını rahatsız olduğun şeyleri anlat düzelcek gibiyse ver son bir şans yok böyle bencilce ben ve benim annem deyip seni işine geliyosa durursun moduna sokarsa ayrıl gitsin yaşın çok küçük illahaki mutlu edicek birisi çıkar.

Ah keşke eşyalarımı toplayıp çıkıp gidebileceğim yer olsa. Saniye durmam. Mecbur haftaya kaynanamla gitcem.

Sadece kv mi allah aşkına. Olan her şeyi zaten o oğluna gidip anlatıp dolduruyor. Bugun ablamda dedi. Sakın ne bişe de ne bişe dinlet. Yoksa o adam öldürür seni diye
Bu kadar tehlikeli oldugunun farkindalar neden almaya gelmiyorlar ? Ya Kvden gitmekten vazgecerse ya da gidemezsin derlerse

Okudum dayanamadim Allah kalplerine sevgi versin.2 yasinda babasiz kalma etkisiyle cevresindekilere guvenemez olmus bu insanlar birbirinden guc alarak.Allah size sabir onlara da duyarlilik versin

Köylülerin arabasıyla. Onun arabası ve ehliyeti yok. Bugun gitti işte o teyze. Kocama dedim hastayım bende gideyim diye. Randevusuz bakmazlar. Acilinde anlayacağı sey değil dedi göndermedi
O teyze senin kv ile de konuşur yani hap istedi diye. Ne diyim orda dağın başına nasıl gittin hayret içindeyim.

Neden kendinize bunlari yasatiyorsunuz?

Ses kaydını silmeyin böyle böyle size ailenize küfür ettiği hakaret küfürleri biriktirin mahkemedede kullanırsınız ve ailenizin yanına gidin onlara durumu anlatın, kayıtları dinletin.
Eşinizle konuşulacak gibi değil nasıl evlendiniz görücü usulu mu oldu.
Sizin kıymetinizi bilmeyen birine gençlinizi harcamayın

Kaynanan dolduruyordur diye düşğndüm tersi çıktı, adamın san karşıı saygısı yok bu evlilik sağlıklı olmaz ister ayrıl ister ayrılma 2. Alternatif var çift terapisti ama eşin kabul etmez

Kaynanan dolduruyordur diye düşğndüm tersi çıktı, adamın san karşıı saygısı yok bu evlilik sağlıklı olmaz ister ayrıl ister ayrılma 2. Alternatif var çift terapisti ama eşin kabul etmez
Ayrılıyorum. Nişanlıyken bi kere demiştim çift terapistini. Kimse bana akıl veremez demişti. Zaten bizim olayımız çift değilki. Biz üç kişi evlenmişiz.

Ayrıca kaynanam da dolduruyor. Doğru düşünmüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…