Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ayrılıyorum. Nişanlıyken bi kere demiştim çift terapistini. Kimse bana akıl veremez demişti. Zaten bizim olayımız çift değilki. Biz üç kişi evlenmişiz.
Anasindan akil almayi biliyor ama :bicak: keske nisanliyken gercek yuzunu gorseydiniz ama gec kalmis sayilmazsiniz, hakkinizda hayirlisi olsun

Asla pişman olmaz. Asla dön demez. Hatta şuan desem böyle böyle konuştunuz. Yarın öbür mahkemede. Der ki sen ne hakla dinlersin bizi. O hep haklı asla haksız olmaz
Sakin cocuk yapma bosan ailenin tanina git hemde hemen asla sana saygi duymayacak

Ee ailem arkamda dursa bile beni bir daha evlendireceklerini sanmıyorum cümlesi ne demek ?
Birisine cevap olarak yazdım. Yoksa boşanır boşanmaz evlenmeyi zaten düşünmüyorum. He çok ilerisinde ne olur onu bilemem

Arkadaşım sakın ha sakın çocuk yapma yazık birde çocuğun günahına girmeyin. Bu arada kadın kvle konusuyor bence yoksa alırdı ilacı o kadına hiç birseyini anlatma. Ailenin yanına geçincede mutlaka yaz bizede merak ederiz. Çocuğum bugün ameliyat oldu seni merakımdan açtım suan forumu

Arkadaşım sakın ha sakın çocuk yapma yazık birde çocuğun günahına girmeyin. Bu arada kadın kvle konusuyor bence yoksa alırdı ilacı o kadına hiç birseyini anlatma. Ailenin yanına geçincede mutlaka yaz bizede merak ederiz. Çocuğum bugün ameliyat oldu seni merakımdan açtım suan forumu
Kv ile konuşmasını düşünmek bile istemiyorum. Allah korusun ama yoktur öyle bişe. Bundan sonra anlatmam inşallah. İnşallah yazcam burdan tüm ilerlemeleri. Sizede geçmiş olsun Allah şifa versin. Düşündüğünüz için çok teşekkür ederim

X