Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Neden kaynananla gidiyorsun? Annenlere kaynananlami gideceksin
Ses kaydını silinmi?
Kaynanam bayram diye bir hafta önceden kendi evine gidecek. Bende hastaneyi bahane ettim. Ben de hastane bahanesiyle babamın evine gitcem. Yolda alacak babam beni

Dışardan bakıp konuşmak kolay tabi. Siz neye inanırsanız inanın.
Niye sinirleniyorsunuz ki..
Size simdiye kadar iki kere daha yazdim ikisinde de olumsuz bir sey demedim bir kere cevap verme zahmetinde bulunmayip bu sekilde cevap vermenizi gerektirecek bir sey dedigimi dusunmuyorum..
Ne haliniz varsa gorun...

Aman dikkat bu devirde kimseye güven olmaz hele koca karılara hic. Hepsi gelin dusmani

Evi terk eden boşanma davasında haksız muamelesi görüyor diye biliyorum ama .. Yok mu bilen veya avukat veya basindan gecen arkadaşlar bir bilgilendirseniz bayanı çok iyi olur .

Telefondan anlayan biri değil. Parmak iziyle açılıyor. Açsa bile hiç bişe beceremez dangalak

Trol olduğunu düşünmeye başladım Hem dangalak beceremez diyorsun hem de boşanmak için burda sayfalarca yorum yazılmasını bekliyorsun teyzelerden hap istiyorsun annen çocuk olduysa aldırırız ama sen korun diyor gelip seni hemen almak yerine. O ayıyı yatağına sokma diyeceğine korun diyor yani. Bence bu konu gerçek olamayacak yerlere vardı artık.

Emin ol şaka olmasını en çok ben isterdim ama değil maalesef. Burayada zorla kimseyi yorum yapın diye çapırmıyorum. Sizi de zorla tutmuyorum. İnanmadığınız bi olaya yorum yapmanızı istemiyorum.

Evi terk eden boşanma davasında haksız muamelesi görüyor diye biliyorum ama .. Yok mu bilen veya avukat veya basindan gecen arkadaşlar bir bilgilendirseniz bayanı çok iyi olur .
Gerçekten mi? Bunu ilk kez duyuyorum

Yılanın başı kayınvalide zaten. Tek sosyal mekanın cami olduğu bir dağ başında 2 zır cahille gencecik bir kadın. Başına ne geleceği belli değil

O kaynananın ağzının payını ver oğlunu al başına çal de.. benim ailemin ve benim arkamdan konuştuklarının aynılarını senin arkandanda bana söylüyor geceleri bana sarılarak senin nasıl onu doldurduğunu anlatıyordu ama aileme ettiği hakaretlerden sonra gidiyorum oğlun bana aşık ben gidince nasıl başa çıkarsın bilemem de ve git o cehennem den ruhum daraldı. Hiç değişmez böyle adamlar.

Gerçekten mi? Bunu ilk kez duyuyorum

Hayır böyle birşey yok hukukcuyum ben. Bu mantikla adam fiziksel psikolojik şiddet göstersin ama evi terketmeyelim hiç olur mu? Kaydı silmeyin, hicbirsey caktirmayin o kaydı ailemizin yanına gidince babanıza dinletin ve avukat bulun. Kurtulun. Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim

İmam olanların dinle bir alakası yok bence memurluk olsunda nasıl olursa olsun diye imam oluyor %51 i
Sizde daha durmayın o evde

Al iste rezil bi kv daha. Oglunun yuvasıyla oynayan ve ona inanan şahsiyetsiz bir pislik güya imam bir de. Bu arada demissin ya size küçük görünebilir diye hicte küçük bir sorun değil sıkma canını. Bence normal davranmaya devam et sen bir süre daha ses kaydından hiç söz etme ve aynı sekilde kaydetmeye devam et. Ben o şapşal esinin ettiği küfürleri annesinin doldurusundan oldugunu düşünüyorum. Sen daha 1 kere dinledin hâlbuki her aksam konuşuyorlar mis. o kv olacak sinsi senin annen ve baban hakkında olup olmadık kötü şeyler uydurup oğlunu doldurmuş olabilir. Esin olacak sapsal da annesine inanmis olabilir bu yuzden kufur ediyordur. Tam bir şeytan kv ile karsi karşıyasın. Dikkatli ve sakin ol bir süre daha izle ayni sekilde kaydet konusmalarini iyice anla ona göre karar verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…