- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
Yok ben kendimi biliyorum. Sıkıntılı olduğum zamanlar hep midem bulanır. Bu da inşallah öyledirMideniz neden bulanıyor, umarım hamile değilsinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben kendimi biliyorum. Sıkıntılı olduğum zamanlar hep midem bulanır. Bu da inşallah öyledirMideniz neden bulanıyor, umarım hamile değilsinizdir
Reçetesiz alınıyor canım, teyze güvenilir biri miZaten teyze de alamamış. Recete istemişler
Teyze bence yalan soylemis, alip ta sorumlu olmamak icinEvet güvenilir. Ben de recete siz diye biliyordum. Ama eczacı yan etkileri olduğu için bi kere recete siz verdik başımız yandı o yüzden veremeyiz demiş. Hiç daha önce kullanmış mı demiş. Teyze de bilmediği için yok demiş. Oysa bekarken kullanmıştım
Daha yeni bitti reglim ama ağrım var dicemTeyze bence yalan soylemis, alip ta sorumlu olmamak icin
Bir hafta regl numarasi yap
Daha yeni bitti reglim ama ağrım var dicem
Aynen öyle bişeyler uydurcam artık. Ama inşallah şu en son ki reglimden sonra hamile falan kalmamışımdırmantar enfeksiyonu olmuşum deseniz de atlatsaniz mi acaba. hiç ilişkiye girmek için zorlamasa. sana da bulasmasin bilmem ne kuruyle geciyo bi hafta on güne kadar gecer falam deseniz
Ama inşallah şu en son ki reglimden sonra hamile falan kalmamışımdır
Aynen öyle bişeyler uydurcam artık. Ama inşallah şu en son ki reglimden sonra hamile falan kalmamışımdır
Odlupum yer de hiç. Bi imkan yok. Sosyal yer olarak sadece cami var. Ne bi market sağlı ocağı eczane minibüs hiç bişe yokgenelde regl biter bitmez ovulasyon olmaz. bu annenizin bi hafta dayan dediği kısım daha tehlikeli.
olmayacak bişey degil su an hamilelik ama ihtimal de düşük. umarim değilsinizdir. sağlık ocağına gidemiyo musunuz orda ücretsiz veriyolar. ya da sipral taktirirsiniz. bide ertesi gün hapı var en son care ondan bulmaya çalışın elinizin altında bulunsun.
Niye yorumlarınız bu kadar ters ve kötü?Sezon 2 Bölüm 3
Genç kadın gebelik testi yapar ve çift çizgiyi görür.
Odlupum yer de hiç. Bi imkan yok. Sosyal yer olarak sadece cami var. Ne bi market sağlı ocağı eczane minibüs hiç bişe yok
Köylülerin arabasıyla. Onun arabası ve ehliyeti yok. Bugun gitti işte o teyze. Kocama dedim hastayım bende gideyim diye. Randevusuz bakmazlar. Acilinde anlayacağı sey değil dedi göndermedi
haklısınız aslında. doğru söylüyosunuz. konu sahibi zaten eşini tanıdığı için benim dememle yapmaz ama ne bileyim en azından sadece kocasına dinletse acaba yine mi aynı tepkiyi verir veya sadece kv ye dinletseBunu yaptığı an o psikopat herif kızın ağzını burnunu dağıtır.Lütfen kişilere özel yorumlar yapın.gencecik ve tecrübesiz bi insani akbabaların önüne atıyorsunuz. Ses kaydını tek durumda ortaya çıkarmalı o da net olarak bosanmaya karar verdiginde annesi ve babasının evinde onlara dinletmeli
Sadece kv mi allah aşkına. Olan her şeyi zaten o oğluna gidip anlatıp dolduruyor. Bugun ablamda dedi. Sakın ne bişe de ne bişe dinlet. Yoksa o adam öldürür seni diyehaklısınız aslında. doğru söylüyosunuz. konu sahibi zaten eşini tanıdığı için benim dememle yapmaz ama ne bileyim en azından sadece kocasına dinletse acaba yine mi aynı tepkiyi verir veya sadece kv ye dinletse
Ya ilk defa duyuyorum recetesiz vermediklerini...hicbir yerde yok bu uygulama sacmalik...Zaten teyze de alamamış. Recete istemişler
Ben rahatsızken dokunmuyor bana. Onu bahane edicemdupeduz yalancı yani. acil anlamasa anlayan yere sevk eder. ayrıca randevusuz bakiyolar. randevu yığılma olmasin diye yapılan bi uygulama. olmadi lekelenme var hamile miyim kan testi verelim diye gidin. madem bulantiniz da var bahane edin.
Ben rahatsızken dokunmuyor bana. Onu bahane edicem