Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Evet güvenilir. Ben de recete siz diye biliyordum. Ama eczacı yan etkileri olduğu için bi kere recete siz verdik başımız yandı o yüzden veremeyiz demiş. Hiç daha önce kullanmış mı demiş. Teyze de bilmediği için yok demiş. Oysa bekarken kullanmıştım

Herseyi alttam alıp sunduğumuz için yine diyorum kendilerini bisey sanıyorlar keske annenler geldiğinde bavulunu hazırlayıp bende geliyorum sizinle deseydin onlar giderken... Elim mahkum diye düşünüyor öyle olmadığını göster annenlerin yanına giderken esyalarini topla gezmeye gider gibi vedalas dönme bidahada... Kendi annesine gelince toz kondurma ama kadinin ailesine ağzının ayarini bilmeden konuş, daha fazla müsade etme bence... inşallah hakkinda hayırlısı olsun...:KK69:

Evet güvenilir. Ben de recete siz diye biliyordum. Ama eczacı yan etkileri olduğu için bi kere recete siz verdik başımız yandı o yüzden veremeyiz demiş. Hiç daha önce kullanmış mı demiş. Teyze de bilmediği için yok demiş. Oysa bekarken kullanmıştım
Teyze bence yalan soylemis, alip ta sorumlu olmamak icin
Bir hafta regl numarasi yap

mantar enfeksiyonu olmuşum deseniz de atlatsaniz mi acaba. hiç ilişkiye girmek için zorlamasa. sana da bulasmasin bilmem ne kuruyle geciyo bi hafta on güne kadar gecer falam deseniz
Aynen öyle bişeyler uydurcam artık. Ama inşallah şu en son ki reglimden sonra hamile falan kalmamışımdır

Aynen öyle bişeyler uydurcam artık. Ama inşallah şu en son ki reglimden sonra hamile falan kalmamışımdır

genelde regl biter bitmez ovulasyon olmaz. bu annenizin bi hafta dayan dediği kısım daha tehlikeli.
olmayacak bişey degil su an hamilelik ama ihtimal de düşük. umarim değilsinizdir. sağlık ocağına gidemiyo musunuz orda ücretsiz veriyolar. ya da sipral taktirirsiniz. bide ertesi gün hapı var en son care ondan bulmaya çalışın elinizin altında bulunsun.

genelde regl biter bitmez ovulasyon olmaz. bu annenizin bi hafta dayan dediği kısım daha tehlikeli.
olmayacak bişey degil su an hamilelik ama ihtimal de düşük. umarim değilsinizdir. sağlık ocağına gidemiyo musunuz orda ücretsiz veriyolar. ya da sipral taktirirsiniz. bide ertesi gün hapı var en son care ondan bulmaya çalışın elinizin altında bulunsun.
Odlupum yer de hiç. Bi imkan yok. Sosyal yer olarak sadece cami var. Ne bi market sağlı ocağı eczane minibüs hiç bişe yok

Odlupum yer de hiç. Bi imkan yok. Sosyal yer olarak sadece cami var. Ne bi market sağlı ocağı eczane minibüs hiç bişe yok

bi ihtiyacınız için gitmek isteseniz neyle gitceksiniz peki. eşinizin arabasiyla mi gitceksiniz. ulaşım neyle sağlanıyo köylülerin arabasıyla mi

Köylülerin arabasıyla. Onun arabası ve ehliyeti yok. Bugun gitti işte o teyze. Kocama dedim hastayım bende gideyim diye. Randevusuz bakmazlar. Acilinde anlayacağı sey değil dedi göndermedi

Köylülerin arabasıyla. Onun arabası ve ehliyeti yok. Bugun gitti işte o teyze. Kocama dedim hastayım bende gideyim diye. Randevusuz bakmazlar. Acilinde anlayacağı sey değil dedi göndermedi

dupeduz yalancı yani. acil anlamasa anlayan yere sevk eder. ayrıca randevusuz bakiyolar. randevu yığılma olmasin diye yapılan bi uygulama. olmadi lekelenme var hamile miyim kan testi verelim diye gidin. madem bulantiniz da var bahane edin.

Bunu yaptığı an o psikopat herif kızın ağzını burnunu dağıtır.Lütfen kişilere özel yorumlar yapın.gencecik ve tecrübesiz bi insani akbabaların önüne atıyorsunuz. Ses kaydını tek durumda ortaya çıkarmalı o da net olarak bosanmaya karar verdiginde annesi ve babasının evinde onlara dinletmeli
haklısınız aslında. doğru söylüyosunuz. konu sahibi zaten eşini tanıdığı için benim dememle yapmaz ama ne bileyim en azından sadece kocasına dinletse acaba yine mi aynı tepkiyi verir veya sadece kv ye dinletse

haklısınız aslında. doğru söylüyosunuz. konu sahibi zaten eşini tanıdığı için benim dememle yapmaz ama ne bileyim en azından sadece kocasına dinletse acaba yine mi aynı tepkiyi verir veya sadece kv ye dinletse
Sadece kv mi 😂 allah aşkına. Olan her şeyi zaten o oğluna gidip anlatıp dolduruyor. Bugun ablamda dedi. Sakın ne bişe de ne bişe dinlet. Yoksa o adam öldürür seni diye

Zaten teyze de alamamış. Recete istemişler
Ya ilk defa duyuyorum recetesiz vermediklerini...hicbir yerde yok bu uygulama sacmalik...
Ayrica bir hafta once bitmis regliniz tehlikeli gunlerdesiniz.. hamile bile olsaniz oyle hemen mide bulanmaz ki..
Aman diyeyim bir sekilde birlikte olmayin bir yolunu bulun.

dupeduz yalancı yani. acil anlamasa anlayan yere sevk eder. ayrıca randevusuz bakiyolar. randevu yığılma olmasin diye yapılan bi uygulama. olmadi lekelenme var hamile miyim kan testi verelim diye gidin. madem bulantiniz da var bahane edin.
Ben rahatsızken dokunmuyor bana. Onu bahane edicem

X