- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
Ayrıca kaynanam da dolduruyor. Doğru düşünmüşsünüz
Sordum cevabı da buldumAçıkcası eşin dar görüşlü kesinlikle yardım kabul etmez kuzum bu hayatı bu adamla böyle devam edebilirmisin önce kendine bunu sor
Sordum cevabı da buldum
Ayrılıyorum. 1 hafta sonra gidiyorum ailemin yanınaKararın ne peki kuzum
Ayrılıyorum. 1 hafta sonra gidiyorum ailemin yanına
Anasindan akil almayi biliyor amaAyrılıyorum. Nişanlıyken bi kere demiştim çift terapistini. Kimse bana akıl veremez demişti. Zaten bizim olayımız çift değilki. Biz üç kişi evlenmişiz.
Yuhh diyesim.geldi ya..Annesiyle beraber camiye gittiler. Gece olunca evde gizli gizli konuşuyorlar. Sabahları camiye gidip konuşuyorlar. Annemle de telefonda konuştum
Sakin cocuk yapma bosan ailenin tanina git hemde hemen asla sana saygi duymayacakAsla pişman olmaz. Asla dön demez. Hatta şuan desem böyle böyle konuştunuz. Yarın öbür mahkemede. Der ki sen ne hakla dinlersin bizi. O hep haklı asla haksız olmaz
AilAilenle ve eşinle konuştun mu
Hakkında hayırlısı olsun inş.
Telefondan anlayan biri değil. Parmak iziyle açılıyor. Açsa bile hiç bişe beceremez dangalakIyi bari telefonunu kurcalamiyor yoksa buraya yazdiklarini da gorur dikkat et aman diyim
Ailem dursa bile bidaha beni evlendireceklerini sanmıyorum
Evlilik peşine düşen kim acaba??Bu hayattan once bir kurtul sonra ikinci evlilik peşine düş.
O zaman neden ses kaydını göndermek istedin ?Ail
Telefondan anlayan biri değil. Parmak iziyle açılıyor. Açsa bile hiç bişe beceremez dangalak
Zorla tehditle açtırırsa diye.O zaman neden ses kaydını göndermek istedin ?
Bir tuhaflik var sizde.
Evlilik peşine düşen kim acaba??
Birisine cevap olarak yazdım. Yoksa boşanır boşanmaz evlenmeyi zaten düşünmüyorum. He çok ilerisinde ne olur onu bilememEe ailem arkamda dursa bile beni bir daha evlendireceklerini sanmıyorum cümlesi ne demek ?
E ailem beni bir daha evlendirmez demisiniz..Evlilik peşine düşen kim acaba??
Kv ile konuşmasını düşünmek bile istemiyorum. Allah korusun ama yoktur öyle bişe. Bundan sonra anlatmam inşallah. İnşallah yazcam burdan tüm ilerlemeleri. Sizede geçmiş olsun Allah şifa versin. Düşündüğünüz için çok teşekkür ederimArkadaşım sakın ha sakın çocuk yapma yazık birde çocuğun günahına girmeyin. Bu arada kadın kvle konusuyor bence yoksa alırdı ilacı o kadına hiç birseyini anlatma. Ailenin yanına geçincede mutlaka yaz bizede merak ederiz. Çocuğum bugün ameliyat oldu seni merakımdan açtım suan forumu
Dışardan bakıp konuşmak kolay tabi. Siz neye inanırsanız inanın.E ailem beni bir daha evlendirmez demisiniz..
Sizde garip bir seyler var....