Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Onun çocuk istemesinin sebebi seni iyice kendilerine bağlayıp boşanmak istemeni engellemek. Daha 4 aylık evliyiz demişsin. Sabah namazına kadar olan vakti sizin koynunuzda aşkla ve arzuyla geçirmesi normal karşılanan bi zamanda o gidip annesiyle mi oturuyor. Gündüz de uyuyordur o zaman muhtemelen. Sizi gerçekten seven adam böyle olamaz. Gerektiğinde ihtiyacını gidermek için ve hizmetçilik yapın diye mi evlenmiş. Bence yol yakınken dönün bu işten. Kesinlikle ses kaydını da onlara dinletmeden çıkın o evden. Ama müftülüğe, hatta cami cemaatinden birilerine ulaştırma imkanınız varsa ulaştırın rezil olsun işsiz kalsın görsün kim anasının evinde üvey evlat gibi oluyormuş adi adam

1 hafta önce adetim bitti. Ondan sonra 2 kere ilişkiye girdik. Heralde hamile değilimdir. Burda yaşlı bi teyze yarın eczeneye gidecekmiş. Kocamdan gizli ona doğum kontrol hapı aldırcam
Bence ertesi gün hapida aldırın derim olurda ovulasyon doneminizde iliski olursa icersiniz çünkü dogum kontrol hapini adetinizin başladığı gün almadığınız için koruyuculuk saglamayabilir işinizi garantiye alın

Gerçekten mi. Ya Allah kahretmesin

Yapman gerekeni yapacak cesaretin yoksa neden boyunu aşan dedektiflik işlerine kalkışıp kurcaladın .

Zaten bana göre islami acıdanda bu insanların evlenmesi bence yasaktır çünkü geçen bilgili bir arkadaşım islama göre bazılarının evlenmesi günah mekruh demişti... Evini gecindiremeyecek olan bir erkek bile evlenemezmiş... Bence karısını daha eşi gibi görmeyen biri de bu durumda evlenemez diye düşünüyorum... Resmen kızla evlenip hayalleriyle oynadı... Böylesi erkeklerden tiksiniyorum. Bir de bu insan demeye dilim varmadığı kişi imam olacak. Allahım bizleri bunlar gibisinden korusun.

Ayy gercekmi bu anlattıklarıniz ne rezil bi insanmış bide imam olucak boşanın bence dönün ailenizin yanina

evet gizli çekilmiş ses kayıtları suç diye bilyorum bende.

Ya da bahane üret kanamam var falan de iliskiye girme bu surecte. Imamlari sevmezdim boyleleri dinden soğutuyor insani birde insanlara çıkıp cumada hutbede eşin ailenin önemini anlatıyorlar. Nasıl bir toplum olduk böyle çok yazık

seni fake hesap olarak kib'liyorum artık.eğer gerçekse de sağlıklı bir kafa değil bu.

senin hayatın mı zehir olsun?
görücü usulü ile seni evlendiren onlar madem zehir olursa olsun deli misin?
kendin kaçıp gitsen neyse diyeceğim.

Ben bu aileleri de anlamıyorum, genç yaşta kızlarını evlendirmek için bu acele niye.
Hem de kızlarından yaşça büyük biriyle. Herkes bir tutturmuş erken vermezsek evde kalır, ya da
eşi büyük olursa aklı selim olur kızımıza bakar, işte bu devirde böyle düşünmemek lazım... Hele ki
imammış bilmem neymiş, bunlar mutlu bir evliliğin garantisi değil.

Baba evinde üvey muamelesi görmek , bu evdeki zulümden bin kat iyi diyin.

( her üvey anne baba aynı değildir , gerçek anne babadan daha merhametli insanlar var bu yuzden bu kelime böyle fütursuzca kullanılmamalı )

Sürekli kovuldugunuz , hakaret ve dedikodu edilen , zerre saygı duyulmadiginiz bu evde ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz ?

5 10 çocuğu olan yaşını başını almış kadınlar bile gençlerden daha cesaretli oluyor.

Konu sahibi kusura bakma ama herkes burada kendini yırtıyor sen hala ciddi anlamda dertli başına daha büyük bir bela arıyorsun. Cep telefonu oraya koyup seslerini kayıt eden, bunu yapmaya cesareti olan insan şimdi kalkmış böyle tepkiler veriyor... Korunmadığın halde bu adamın koynuna mı gireceksin? Zaten onun istediği de o... Ben ona yapacağımı bilirim kelamlarıda işte bu yüzden... Sadece şiddetten bahsettiğini sanmıyorum, ben seni hamile bırakayım da bak gidebiliyor musun diye düşünüyor... Bırakırsın belki ama ömür billah bu adama çocuk yüzünden bağlı kalırsın.. Lütfen allah rızası için bu adamın koynuna girme, ya oradan bir an önce gitmeye bak, kalacaksan regl oldum de ondan sonra ne biliyim sızım ağrım var de... ne dersen de ama o adamı koynuna alma... Burada tüm gündür herkesin eminim aklında sen varsındır ve burada herkes senin için çırpınıyor...

inanın o kadar tiksiniyorum ki, bu mesajiniza cevap versem banlanirim. öyle söyleyeyim siz anlayın.

allah akil fikir versin diyebiliyorum ancak.

Hayrola yorumumda ne varmış merak ettim... Şaka mısınız siz?

ayy sizinle ilgisi yok. olur mu öyle şey
yanlış anlattım galiba.
o bahsettiğiniz aile tipinden çok tiksiniyorum, onu anlatsam banlanirim demek istedim. sizinle ayni fikirdeyim tamamen.. kusura bakmayın yanlış anlattıysam.

Kusura bakmayın da ateşi kendiniz yakmış ve körüklemişsiniz . Kocayla anlaşamıyoruz diye kaynana çağırılır mı ya ? Kayıtları eşinize gönderin ve o evden kaçıp gidin dağ başında bu ikisi size her türlü kötülüğü yapabilecek kapasitedeler.

Ay inanın bir anda şok oldum, mesajımı bir kaç sefer hatta okudum, nasıl
bir kusur işlemiş olabilirim diye... Ama size cevap verdikten sonra acaba benim yorumumu değilde
kızın eşini falan mı diyor diye de düşündüm... O yüzden fazla bir şey yazmadan ceabınızı bekledim..
Bana küçük çaplı bir şok yaşattınız

bir taraftan yarının yemeğini yapıp bir taraftan yorum yazınca öyle oluyor.

kusura bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…