- 29 Ekim 2015
- 1.450
- 2.746
-
- Konu Sahibi kirazcicek
Benim teyzemle aramda 13 yas var gercekten ablam gibidir herkes ona abla dedigi icin bazen anlatirken oyle degil mi ablam falan der sizinki oyle gibi geldi bana.Ben 27 o 45 yaşında
Kayınvalideniz esnaf falan mıBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Aranızda başka sorunlar yoksa, ilişkiniz iyiyse ve tek sıkıntı ablam demesiyse dert edip üzülmek yerine direkt sebebini sorun, nişanlı kızımla damadım da bizlere anne baba demiyorlar, benim damat abla abla deyip duruyor meselaÇok haklısınız.
Allah başka dert vermesin sen de tamam x abla de geçBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Siz de ona amca deyin şok olsunBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Galiba uzaktan varKayınvalidenin Seda Sayan'la bir akrabalığı var mı?
İlk başlarda anne demiyorsun diye laf ediyordu iştebence tamamen patavatsızlığından.
anne desen bu seferde sana bozulur hee.
öyle hissettim nedense.
Sormak istiyorum ama ilk zamanlarda anne demiyorsun diye laf eden de kendisiydi tuhaf bi durum.Aranızda başka sorunlar yoksa, ilişkiniz iyiyse ve tek sıkıntı ablam demesiyse dert edip üzülmek yerine direkt sebebini sorun, nişanlı kızımla damadım da bizlere anne baba demiyorlar, benim damat abla abla deyip duruyor meselabundan rahatsız değilim kendini nasıl iyi hissedecekse öyle hitap eder mesela ben de el öptürmem kolay kolay ancak bayramlarda, diğer zamanlar her geldiğinde el öpmene gerek yok diyorum, bir süre sonra bu kadar hürmetkâr davranmak gençleri de sıkabiliyor çünkü, mühim olan aradaki ilişkinin iyi gitmesi hitaplar karşı tarafı rahatsız edici olmadığı sürece nasıl istenirse öyle olur, rahatsızsanız konuşun sebebini öğrenince aklınızdaki soru işaretleri gider hem
Aman ablam, bir şey olmaz.Galiba uzaktan var