- 23 Temmuz 2024
- 23
- 31
- 28
-
- Konu Sahibi kirazcicek
Sana ablam diyorsa sende abla de anne deme mesela.Bir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Kadın belki bacı gardaş olmak istiyoSana ablam diyorsa sende abla de anne deme mesela.
Ben 27 o 45 yaşındayaşlarınız cok mu yakın ki öyle başladı öyle devam ediyor
Ben hiç böyle birşey duymadım görmedim konu sahibini üzmek istemiyorum bende evliyim , ama düşünsenize gelininiz Anne diyor kıymet veriyor hatır bilip de anne diyor siz ısrarla ablam diyorsunuz. Ben hiç bir kayınvalidenin gelinine ablam dediğini duymadım görmedim bu ilk yani. Ozamam güzel gelinimiz de bi şaşırtıp ters köşe yapması gerekiyor bişey olunca tamam abla anladım. Abla oldu abla desin :) tepkiye etki olsun şaşıracaktır soracaktır birden ne oldu diye çünkü insanlar öyle bi tuhaf yani. Ben olsam bundan sonra anne demem wallaKadın belki bacı gardaş olmak istiyo
Ben 27 o 45 yaşında
Ooo kadın benle yaşıt, siz de abla diyin ama diyince kendini tuhaf hissediyordur belkiBen 27 o 45 yaşında
Ağız alışkanlığıdir ya. Aman sen de abla de geç o zaman. Seni kızım diye mi sevsin ?Bir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
OlabilirKadın belki bacı gardaş olmak istiyo
ya hem anne demek içinden gelmiyor hem de kadın sana yol açmış dertleniyorsun. abla de sende.Bir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
1 yil sevgili 1 yil nişanlıNe kadar süre sevgili/nişanlı kalmıştınız
İşte bende diyorum ben mi abartiyorum.Hitap sanatı kuvvetli değil orası belli... Gelinine ablam diyeni de ilk defa okudum ve duydum.
Ne veriyim ablama diyen satıcılar geldi aklıma, tövbe tövbeBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
benim eşim de anne babama abi abla diyor. samimiyetsiz diretmelerden daha samimiHitap sanatı kuvvetli değil orası belli... Gelinine ablam diyeni de ilk defa okudum ve duydum.