- 23 Mayıs 2009
- 14.198
- 15.362
-
- Konu Sahibi kirazcicek
Ben 27 o 45 yaşında
Ağız alışkanlığıdir ya. Aman sen de abla de geç o zaman. Seni kızım diye mi sevsin ?
Kızım diye sevmesine gerek yok. Ablam demese yeter bana.Ağız alışkanlığıdir ya. Aman sen de abla de geç o zaman. Seni kızım diye mi sevsin ?
Ben illaha kaynana ve kayınpedere anne ve baba denmesini direten biri değilim zaten.benim eşim de anne babama abi abla diyor. samimiyetsiz diretmelerden daha samimi
İşte kendimi istenmeyen gelin gibi hissediyorum. Kizim demese bile sorun değil yani. Canım der adimla seslenir ama ablam işte o tuhaf oluyor.Bunu dert etmezdim açıkçası. X abla de sen de geç. İlle annemmmmm samimiyeti mi lazım?
Boşver amannn. Çok kafana takiyorsan x anne sen ablam diyince kendimi kötü hissediyorum söyleme de.Kızım diye sevmesine gerek yok. Ablam demese yeter bana.
Kardo derim bendeBen illaha kaynana ve kayınpedere anne ve baba denmesini direten biri değilim zaten.
Sadece çevremde denk gelmedim. Ha sorun yaratmıyorsa kardo bile deriz nolcak.
Doğru haklısınızBoşver amannn. Çok kafana takiyorsan x anne sen ablam diyince kendimi kötü hissediyorum söyleme de.
Yani 2 yıl abla diye mi hitap etmiştiniz, belki geçişte zorlanıyordur ya da genç olduğu için öyle kalsın istiyordur.1 yil sevgili 1 yil nişanlı
Yani pek anne denecek yaşta değilmiş, belki de anne demenden rahatsız olduğu için o şekilde diyordur, abla demeni istiyordur ... ben olsam abla derdim.
26Eşin kaç yaşında
Kayınvalidenizle açık açık konuşsanıza, bana sürekli ablam diyorsun böyle hitap etmenin bir sebebi mi var diye sorun, belki kadının ağız alışkanlığıdır ben de istemsiz ağız alışkanlığından çok samimi olduğum herkese hayatım diyorum mesela veya belki başka bir nedeni vardır sizi istememesi gibi bir durumdan değildir zaten sizin de içinizden anne demek gelmiyormuş belki o da anne demenizi istemiyor, böyle ufak tefek sorunları dert etmek yerine muhatabıyla konuşarak çözmelisiniz, ki evlilikte eşlerle de eş aileleriyle de iletişim kurabilmek birçok sorunu bertaraf etmede etkilidir.İşte kendimi istenmeyen gelin gibi hissediyorum. Kizim demese bile sorun değil yani. Canım der adimla seslenir ama ablam işte o tuhaf oluyor.
Çok haklısınız.Kayınvalidenizle açık açık konuşsanıza, bana sürekli ablam diyorsun böyle hitap etmenin bir sebebi mi var diye sorun, belki kadının ağız alışkanlığıdır ben de istemsiz ağız alışkanlığından çok samimi olduğum herkese hayatım diyorum mesela veya belki başka bir nedeni vardır sizi istememesi gibi bir durumdan değildir zaten sizin de içinizden anne demek gelmiyormuş belki o da anne demenizi istemiyor, böyle ufak tefek sorunları dert etmek yerine muhatabıyla konuşarak çözmelisiniz, ki evlilikte eşlerle de eş aileleriyle de iletişim kurabilmek birçok sorunu bertaraf etmede etkilidir.