Nasıl başlasam bilmiyorum gece gece yine uyuyamadim da içimi dökmek istedim.
Mevzumuz şöyle benim erkek kardeşim evli ve evlendiğinden beridir eşiyle inişli çıkışlı tartışmalı bir yaşamı oldu ve hep bize ailesine bunu yansıttı. Kardesimin hataları oldu esi affetti bizler aracı da oldu o yüzden esi hep anneme aileme biraz soguktu içimize pek girmiyordu biz biraz olsun zorladık ama olmadı çok ve aralarda erkek kardeşim hep anneme psikolojik baskılar yapiyor dertlerini anlatıyor eşiyle alakali yapma etme desekte annem de dur demeden dinliyordu gel gelelim yine bir kavgaları oldu ama annem yüzünden bu sefer annem kardesimle karısının tartışmasına sahit oluyor telefonda konuşurlarken dünürünü arayıp oglum sinirle eve geliyor ( kardeşim kayinvalidesinin binasında oturuyor ) evde sinirlenmesin bir ilgilenirmisin diyor ama senin kızında saygısız sunu sunu yapiyor yapti gibisinden konusuyor ( annem burada hatalı ) dünür de o an ilgileniyor ama kızına da kaynanan aradi boyle boyle dedi diyor kızını veryansin yapip kardeşim e bağırıp çağırıyor anan boyle dedi boyle yapti vurmaya çalışıyor sinirleniyor sonunda da hadi hadi git ananın koynuna yat diye evden kovmaya calisiyor falan olaydan sonra ertesi gün kardeşim arayıp sinirle bana anlatıyor tüm dediklerini ona ve boşanacagim diyor ve ben sinirle ben gelicem diyip olaya müdahil olmak istiyorum kardeşim beni durduruyor falan sonra sen bırak ben halletcem diyor velhasıl sonrasinda ben konuşmama kararı aliyorum ve bugun gelip bana kardeşim karim la neden konuşmuyorsun o sorum benimle onun arasindaydi neden buyutuyorsun bundan sonra karim yoksa bende yokum diyor ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilemiyorum cok uzun oldu hakkınızı helal edin