- 8 Mayıs 2023
- 907
- 1.420
- 36
- Konu Sahibi IstanbulluhatunCeyo
Oğlunuz kaç aylık ?
14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlunuz kaç aylık ?
Sen bir de anneliği gör :) yengemi duyma o bakıcısını kaybetmek istemiyor gibiAh ah ... Yeğenimle birlikte 1. Sınıfa başladığında birlikte okul kıyafeti baktık, onu okula götürdüm bir anda beni bir duygusallık bastı ona kocaman sarıldım o gidince de ağlamaya başlamıştım
Ayy biz de 10 gün sonra 14 aylık olacağız yeni bebiş de 11+6 da sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden
Kız hamilelik ve dogum işi o lmasa bır 10 yaparım saka maka bır yana cok guzl bır duygu bak uyandı demın ayne ayneee dıye kuyruk peşimde ısırcem dötünü basınıYengem (kardeşimin eşi) 2 yıllık evliler ve benden 4 yaş küçük. 6 aylık bebişi var. Yeğenimle ilgileniyorum yardım ediyorum. Bir yandan boşanmış olan abimin 8 yaşındaki kızıyla ilgileniyorum birlikte vakit geçiriyoruz. Yengem (ona öyle demiyorum da burda şuan öyle yazıyorum o bana abla der ,abla kardeş gibiyiz) Arada bir bana abla sen evlenirsen çocuk düşünüyor musun, benim bebeği de görüyorsun ne düşünüyorsun bu konuda diyor. Çocuk yapma bence, ben senin arkandayım çocuk yapmazsan hak veririm falan diyor. Ben de gülüp geçiyorum çocuk bakmak sabır işi ama eminimki annelik güzeldir. Şuan çocuk düşünmüyorum ama ileriye yönelik kararım değişebilir diyorum. O da diyor kızımı çok seviyorum ama uykusuz kalıyorum yoruluyorum. Doğuma hastaneye onunla gitmiştim o yüzden travmam oldu korkuyorum doğumdan. 28 yaşında bekarım , evlilik düşünüyorum. Çocuk konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Evli ve anne olanlar ?
Aynee ayneee mii ben bu yazıyı okurken isirasim geldi ama yok isiramam kıyamam ya yeğenimi de isirmam sadece öperim. Ama yengem dayanamayıp hafif ısırır gibi yapıyorKız hamilelik ve dogum işi o lmasa bır 10 yaparım saka maka bır yana cok guzl bır duygu bak uyandı demın ayne ayneee dıye kuyruk peşimde ısırcem dötünü basını
Sonunı dusunen kahraman olamazz beybisiii Sen bır hemsırı kafala sonra bam bam bamAynee ayneee mii ben bu yazıyı okurken isirasim geldi ama yok isiramam kıyamam ya yeğenimi de isirmam sadece öperim. Ama yengem dayanamayıp hafif ısırır gibi yapıyor
Kaç yaşında seninki?Kız hamilelik ve dogum işi o lmasa bır 10 yaparım saka maka bır yana cok guzl bır duygu bak uyandı demın ayne ayneee dıye kuyruk peşimde ısırcem dötünü basını
Hangısı cok var daKaç yaşında seninki?
13...11....8...16 aylıkKaç yaşında seninki?
Sonunı dusunen kahraman olamazz beybisiii Sen bır hemsırı kafala sonra bam bam bam
Hay maşallah Allah bağışlasın hepsini13...11....8...16 aylık
Amınnn.Hay maşallah Allah bağışlasın hepsini
Guzel bir hamilelik gecirirseniz ilerde bebeginiz dogduktan 1 yil sonra rahatlamaya baslarsiniz. 2 yas ve sonrasi benim oglumun butun dertleri bitti. Emzirme tuvalet aliskanligi dis cikarma sunnet vs hepsini gecirdik ve oh dedim. Gittikce daha da kolaylasiyor. 5 yasinda anasinifina basladik bu sene. Cekiceginiz tas catlasin 1-2 yil. Buyudukce dertleri buyumuyor bence nasil yetistrdiginize de bagli tabi bu. Ben cok rahat ediyorum buyudukce. Bence sizin de fikriniz degisir ilerde. Ben de 28 yasimda dogurdum.Yengem (kardeşimin eşi) 2 yıllık evliler ve benden 4 yaş küçük. 6 aylık bebişi var. Yeğenimle ilgileniyorum yardım ediyorum. Bir yandan boşanmış olan abimin 8 yaşındaki kızıyla ilgileniyorum birlikte vakit geçiriyoruz. Yengem (ona öyle demiyorum da burda şuan öyle yazıyorum o bana abla der ,abla kardeş gibiyiz) Arada bir bana abla sen evlenirsen çocuk düşünüyor musun, benim bebeği de görüyorsun ne düşünüyorsun bu konuda diyor. Çocuk yapma bence, ben senin arkandayım çocuk yapmazsan hak veririm falan diyor. Ben de gülüp geçiyorum çocuk bakmak sabır işi ama eminimki annelik güzeldir. Şuan çocuk düşünmüyorum ama ileriye yönelik kararım değişebilir diyorum. O da diyor kızımı çok seviyorum ama uykusuz kalıyorum yoruluyorum. Doğuma hastaneye onunla gitmiştim o yüzden travmam oldu korkuyorum doğumdan. 28 yaşında bekarım , evlilik düşünüyorum. Çocuk konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Evli ve anne olanlar ?
Bu çok kişisel bir durum. Her bebek bir olmuyor, kimi bebek var koyduğun yerde duruyor kimi bebek var ağlamasi, gazı, derdi bitmiyor. Doğum da öyle; birden fırt diye doğruan da oluyor tam tersi saatlerce sancı çekip bir de üzerine sezaryen olanlar da. Oluyor da oluyor yani; etrafiniza bakarak, onların yönlendirmeleriyle bir kanıya varmanız doğru değil. Bunu yaşamadan bilemezsiniz yani. Önemli olan sizin bu duyguyu yaşamayı isteyip istememeniz ve buna cesaretinizin olup olmaması. Doğur, doğurma diye yönlendirme yapmaya çalışanları da kaale almayın bence.Yengem (kardeşimin eşi) 2 yıllık evliler ve benden 4 yaş küçük. 6 aylık bebişi var. Yeğenimle ilgileniyorum yardım ediyorum. Bir yandan boşanmış olan abimin 8 yaşındaki kızıyla ilgileniyorum birlikte vakit geçiriyoruz. Yengem (ona öyle demiyorum da burda şuan öyle yazıyorum o bana abla der ,abla kardeş gibiyiz) Arada bir bana abla sen evlenirsen çocuk düşünüyor musun, benim bebeği de görüyorsun ne düşünüyorsun bu konuda diyor. Çocuk yapma bence, ben senin arkandayım çocuk yapmazsan hak veririm falan diyor. Ben de gülüp geçiyorum çocuk bakmak sabır işi ama eminimki annelik güzeldir. Şuan çocuk düşünmüyorum ama ileriye yönelik kararım değişebilir diyorum. O da diyor kızımı çok seviyorum ama uykusuz kalıyorum yoruluyorum. Doğuma hastaneye onunla gitmiştim o yüzden travmam oldu korkuyorum doğumdan. 28 yaşında bekarım , evlilik düşünüyorum. Çocuk konusunda siz ne düşünüyorsunuz? Evli ve anne olanlar ?
Ayy biz de 10 gün sonra 14 aylık olacağız yeni bebiş de 11+6 da sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden
Evet sadece fikir almak istedim zaten. Eninde sonunda kendi kararımı verip hayatımı öyle yaşayacağım sonuç olarakBu çok kişisel bir durum. Her bebek bir olmuyor, kimi bebek var koyduğun yerde duruyor kimi bebek var ağlamasi, gazı, derdi bitmiyor. Doğum da öyle; birden fırt diye doğruan da oluyor tam tersi saatlerce sancı çekip bir de üzerine sezaryen olanlar da. Oluyor da oluyor yani; etrafiniza bakarak, onların yönlendirmeleriyle bir kanıya varmanız doğru değil. Bunu yaşamadan bilemezsiniz yani. Önemli olan sizin bu duyguyu yaşamayı isteyip istememeniz ve buna cesaretinizin olup olmaması. Doğur, doğurma diye yönlendirme yapmaya çalışanları da kaale almayın bence.