- 6 Mart 2024
- 8.962
- 7.640
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
yanlış anlayanlara cevap vermeyecektim ama yine dayanamıyorumYaşın da küçük değil ama nerde ne yapacağını bilmeyen biri olduğunu düşündüm. Ablanı istemeye gelmişler özel bir gün, ev dolu, hayatında ilk kez karşılaştığın ve akraba olacağın insanlar var eşinle mesajlaşmasan ölüyor musun… aynı şekilde eşinin üstü çıplaksa duvarın önüne geç, ekranı kimse görmesin… kocam da kocam ve kayınailem de kayınailem havasındasın. Ablan da normal değil ama zaten seni de normal bulmadığım için ablanın doğal hali mi değil mi anlaşılmıyor. Olgunlaşın abla kardeş…
esimle istediğim yerde istediğim zaman mesajlaşırım. gerekcelerim vardı ama kimseyi ilgilendirmez. istemeye geldikleri kişi ben değilsem yorum yapma hakları da yok.
esimle görüsürken zaten odaya gittim. odada olduğumu belirtmisim. kendisi odaya dalıp napıyorsun diyor. telefonla konusuyorum diyorum “eee?” diyor. ben de çık dısarı dedim. yoksa esimin üstü çıplak çık demedim. böyle anlaşılacağını da hiç düsünmedim ama demek en ince detayı yazmak lazım tekefon ekranı zaten bana dönüktü, ben de yatağın üzerinde yaslanmış oturuyordum. yani ekranı göremezdi. orda belirtmemin sebebi su; esimin üzeri çıplak diye odaya gittim konusmaya. ona rağmen pesimden geldi.