- 7 Kasım 2023
- 1.726
- 2.921
- 40
- Konu Sahibi kirazcicek
Bu ilginç işteSormak istiyorum ama ilk zamanlarda anne demiyorsun diye laf eden de kendisiydi tuhaf bi durum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilginç işteSormak istiyorum ama ilk zamanlarda anne demiyorsun diye laf eden de kendisiydi tuhaf bi durum.
Bana karşı böyle. Başkasına abla dediğini duymadım.Sadece size karşımı yoksa diğer kadınlarda mi ablam diye hitap ediyor kuzenim var (erkek) hemen hemen bütün kadınlara konuşurken ablam diye hitap ediyor aynı yastayiz benden 2 ay büyük daha bana ismimle seslenmemistir
İlk defa böyle bir şey duydum kajfoldsgf ama gençmiş bence normal yaBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
kendi kafanda kurmaya yer arıyorsun bence. 45 yaşında kadına anne yerine abla demek de gayet normal.İşte kendimi istenmeyen gelin gibi hissediyorum. Kizim demese bile sorun değil yani. Canım der adimla seslenir ama ablam işte o tuhaf oluyor.
Kadın kayınvalidem?kendi kafanda kurmaya yer arıyorsun bence. 45 yaşında kadına anne yerine abla demek de gayet normal.
O sana anne demiyorsun diye laf ederken, sen hiç sormadınmı bana neden ablam diyorsun diye. O tepki gösterdiği için sen anne demeye başlamışsın. Rahatsız olduğunu söyleseydin belki oda ablam demekten vazgeçerdi? Sormadan nasıl duruyorsunuz asla anlamıyorumSormak istiyorum ama ilk zamanlarda anne demiyorsun diye laf eden de kendisiydi tuhaf bi durum.
AmiiiinCanını sıkan başka bir huyu yoksa sen de çok takılma. Sen de ona cennet kuşum de, baldudaklım de bir şey bul de işte.Allah başka dert vermesin.
Ağız alışkanlığıdır belki. Çok rahatsız oluyorsan sorabilirsinBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Benim ki gelin diyo bence seninki daha samimi .. benim ki el kızı bugün var yarın yok dış kapının dış mandalı dedi.. seninki ablam deyince mi zoruna gittiBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Kız ben kv ye teyze diyorum,eşim de anneme abla derdi genç olduğu için annem. Bir de anne baba demek bize saçma geliyor diyenlere saygı duyuyorum ama bana göre değil. Yani normal kv gençmiş daha zatenBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Sende abla de çoğu insan anne demekte zorlanır. Ne güzel işte abla de :) o da bunu istiyor demek ki.Bir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.
Yav başına dert açmasında isterse amca desinBir buçuk yillik evliyiz esimin annesi bana hala ablam diyor. Ben anne diyorum ama içimden gelmiyor. Beni istemiyormu acaba.