Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

aıle dınamıkleriniz....

Ailesine ıkı gün bıle dayanamayan birisi evladınız var mı

aıle dınamıkleriniz....

Ailesine ıkı gün bıle dayanamayan birisi evladınız var mı
Zaten her hafta iki gün ugradigim evde niye annem ısrar ediyor diye colugumu çocuğumu bırakıp 3 gece yatılı kalayım ki? Bu mu beni kötü gösterdi size?

Çok merak ediyorsanız ben kökailemle göbek bağımi 25 yıl önce kestim, bağımsızlığımi onlar verdiler ve gayet de memnunlar bildiğim kadarıyla...

Kendi kızımın bağımsızlığını kazanabilmesi için de elimden gelen herşeyi yapıyorum ve yaptıklarım için de bana hicbir sekilde borçlu olmadığını , tek bir hayatı olduğunu ve dilediği gibi yaşayabilmesi için her zaman destek olacagimi sık sık hatırlatıyorum...

Umarım aydınlatıcı olmuştur.

Son düzenleme:
Eğer bahsettiğiniz gibi olumlu insanlarsa en azindan 1 hafta giderdim ben olsam
Büyük olay yaşamadikca ,laf sokusturup kaynanalik yapan biri yoksa araya mesafeler koymak gereksiz bence

Onlar zaten kendiliğinden gelişir. Sen git sonuçta onlar da senin ailen bi git gör bakalım nasıllar. Ona göre kararını verirsin artık tam

Gidin gayetta hos olur bir problem yokmus .3 5 gun kalir geri donersiniz .Fazla kalmazsaniz aranizdaki mesafede bozulmaz

Yorum yapan herkese soruyorum, hanginizin eşi siz yokken gidip ailenizin evinde günlerce kalır?
Benim eşim kaldı bensiz.is sebebiyle gidemediğim için torunlarini gorebilsinler diye alıp cocugumu götürmüştü Türkiyeye.Ki hicbir mecburiyeti de yoktu .Yine gitmesi gerekirse bensiz gider ailemin yanına.Tereddut bile etmez.cunku çok rahat ediyo orda benden önce o gitmek istiyo mesela

Yani bende annemin evinde pek yapmam ama kayinvalidemin evinde de iki tabak kaldırırım çünkü misafire gittiğim her evde bunu yaparım

Aynısını sormaya gelmiştim
Ay buralar boş kalmış gelin kızım nasıl geçiyor günlerin gelengiden
Dün geldim kv yemek hazırlamış yedik beraber topladık çay falan içtik yattık, bugün sabah kv çayı koymuş ben de kahvaltılıkları çıkardım o da sucuklu yumurta yaptı yedik, öğlen dedim ben mutfağı süpüreyim, ondan sonra kahve içtik dolaşmaya çıktık biraz dönüşte eşim görüntülü aradı kv kızım mutfağı süpürdü ben çok mutlu oldum benden başkası yapmazdı bu evde hiç falan dedi, sonra eşim benle baş başa konuşurken hiçbir şey yapmaya mecbur değilsin oraya gezmeye gittin dedi ben de içimden geldiği şekilde davrandığımı merak etmemesi gerektiğini söyledim, kv çok mutlu geldiğim için ben de rahat hissediyorum zaten ebeveyn banyosu var kaldığım odada o bana büyük rahatlık oluyor. Yarın da kaynım bu ay askere gidecek ona sürpriz asker uğurlama pastası hazırlayacağız birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…