Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Allah’a şükür kendilerini bilen insanlar, tek bir an bile kötü hissetmedim kendimi kaldığım süre boyunca, 3 yaş küçük kaynım benden. Aklıma da hiç gelmedi açıkçası kaynım var gitmeyim demek. Ne ailemin ne kocamın aklına geldi böyle bir şey. Sanki sürekli dip dibe miydik sabah giden akşam gelen sessiz sakin bi çocuk bazen geldiğini bile duymuyordum evde yok sanıp yemek koymamışım bi keresinde ona gülmüştük baya :) Allah kimseyi şaşırtmasın.
Kötü bi devirdeyiz o yüzden

Ayyyynı ben bende gitmezdim. Gerek yok yanı. Aramam da öyle her gün ya da sık sık. Telefonla konusmaktan nefret eden bı ınsanım, kendı annemı aradığımda uzatmadan kapatırım bunu da söyledim hele goruntulu konusmak çat dıye aranmak fln hıc hoslanmıyorum. Nasıl alıştırrsanız cıdden oyle gıder. Mesafe iyidir.

Ben dahil çevremde hiç bir arkadaşım evinden çıkmadı,bırak kayinvalideye gitmeyi.Benim eşim de denizci asker hiç gitmemişimdir o gorevlerdeyken.İş yoksa bile üretmişimdir.Bu büyük cesaretinizi kutlarım.

Güveniyorsanız sorun yok :)

Gitmek istiyorsanız içinizden geliyorsa gidin evet ince düşünceli insanlarmış. Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Nadiren kayınvalidesi ile anne kız gibi olan tanıdıklarım var o enerji karşılıklıdır seni rakip görmüyorsa kendisi için istediğini sizin için de istiyor belli ediyorsa, kıskanmıyorsa sevilebilir gidilebilir.
Şahsen ben hamileyken gittim eşim görevdeyken gittim kaldım sonrası için bana iyi dönmedi bu kalmalarım laçka oldu çünkü. Siz dengeyi sağlayabilirseniz gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…