Her hafta sonu misafirlik

Hoşlanmadığım durumlar olunca direkt sınır koymak yerine karşımdakilerin kendi kendine anlayışlı ve mantıklı davranmasını bekleyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum :KK53:
Ama genelde bu kabullenme ve iyi hal uzun sürmez ve büyük patlamalarla sonuçlanır yani benim tarafımda öyle oluyor
Herkes işte hafta sonu bir yerlere gidin müsait değiliz mesaiye kalın falan demiş ama bence bu işe yaramaz yine yolunu bulacaklar ve sonsuza kadar hafta sonu tatile çıkamazsınız

Kötü olmayı göze alacaksınız bir süre
Aman onları kırmayayım mutlu edeyim derken bir bakmışsın ömür geçmiş beraber yaşıyorsunuz
Tek sorun bunu o kadar doğaçlama yaptılar ki hissettirmeden. Biz eşimle yeni uyandık ne oluyor ve biz ne yapıyoruz diye. Her konuda sessiz aman kırılmasın üzülmesin insanı değilim sadece bu konuda bişey diyemedim hiç nedense. Yoksa sürekli çağırdıkları bir dönem olmuştu. Ben açık açık konuşmuştum biz her zaman gelemeyiz zaten çalışıyoruz bi haftasonu plan yapabiliyoruz arada bir geliriz demiştim. Tamam demişlerdi. Söz konusu benim evim olunca yok diyemedim hiçbir şeye. Ama eşim şey dedi biz bir süre her haftasonu gezelim. Bu da bizim yeni yerler görmemize vesile olsun. Belki iyi gelir eve tıkılmayız hep dedi. Bu arada onlar da bir iki evde yokuz diyince sormadan plan yapmazlar dedi.

Siz bu haftasonundan cumadan başlayın, evde olsanızda dışardayız diyin gelmicez diyin gerekirse bahane olduğuda belli olsun geri vites yapmayın. Sınır koymazsanız evliliğinizden olursunuz çocuk olduğu versiyonunu düşünemiyorum. Siz doğum yapıcak olsanız evinize doluşurlar sonra konu açarsınız kayınpeder gitmiyo rahat edemiyorum emziremiyorum odaya tıkıldım diye. Biraz aklınızı başınıza alın, ne derse desinler ağlayıp manipülatis yaşlıyız dramı yapsalar bile dik durun.
Mutsuz, bıkmış bi kadın, bir anne olmamak için her kadının yapması gerektiği gibi önce kendinize saygı duyun.
Evet son dönemde bunu bile düşünür oldum. Çocuk olunca ne olacak diye. Bu konuyu çözersek erkenden o zamana zemin hazırlamamış oluruz belki

Evet son dönemde bunu bile düşünür oldum. Çocuk olunca ne olacak diye. Bu konuyu çözersek erkenden o zamana zemin hazırlamamış oluruz belki
Siz bu süreci çözmeden çocuk yapmayın zaten sonra çocuklarda mutsuz streski anneye mahkum oluyor herşeyi sünger gibi emiyorlar. Eşinizede çok güvenmeyin şimdi esip gürler gibi geliyor size ama bilemezsiniz, sonradan dirsek çeviren çok koca okuduk burda. Siz eşinizide kenara koyarak sadece kendiniz için sınır çizin, bu sınıra kocanızda saygı duyacak bi destur diyecekler.
Mesela eşiniz destekçi gibi yazmışsınız ama bir mesajdada dışarda sürekli arıyor sonra babasına kızıyor yazmışsınız mesrla ben koskoca adam neden her telini açtı sizin ortamınızı bozdu diye düşündüm siz ise bak babasına kızdı olarak düşündünüz.
Eşiniz istese çoktan hallederdi, çokta güvenmeyin ne diyim ne yapalım dediği hallerine

Tek sorun bunu o kadar doğaçlama yaptılar ki hissettirmeden. Biz eşimle yeni uyandık ne oluyor ve biz ne yapıyoruz diye. Her konuda sessiz aman kırılmasın üzülmesin insanı değilim sadece bu konuda bişey diyemedim hiç nedense. Yoksa sürekli çağırdıkları bir dönem olmuştu. Ben açık açık konuşmuştum biz her zaman gelemeyiz zaten çalışıyoruz bi haftasonu plan yapabiliyoruz arada bir geliriz demiştim. Tamam demişlerdi. Söz konusu benim evim olunca yok diyemedim hiçbir şeye. Ama eşim şey dedi biz bir süre her haftasonu gezelim. Bu da bizim yeni yerler görmemize vesile olsun. Belki iyi gelir eve tıkılmayız hep dedi. Bu arada onlar da bir iki evde yokuz diyince sormadan plan yapmazlar dedi.
Havalar da ısınmışken bence bu moddan da uzaklaşmanız açısından güzel olacak eşinizin tavsiyesine uyabilirsiniz sonrasında zamanla oturur her şey umarım

Siz bu süreci çözmeden çocuk yapmayın zaten sonra çocuklarda mutsuz streski anneye mahkum oluyor herşeyi sünger gibi emiyorlar. Eşinizede çok güvenmeyin şimdi esip gürler gibi geliyor size ama bilemezsiniz, sonradan dirsek çeviren çok koca okuduk burda. Siz eşinizide kenara koyarak sadece kendiniz için sınır çizin, bu sınıra kocanızda saygı duyacak bi destur diyecekler.
Mesela eşiniz destekçi gibi yazmışsınız ama bir mesajdada dışarda sürekli arıyor sonra babasına kızıyor yazmışsınız mesrla ben koskoca adam neden her telini açtı sizin ortamınızı bozdu diye düşündüm siz ise bak babasına kızdı olarak düşündünüz.
Eşiniz istese çoktan hallederdi, çokta güvenmeyin ne diyim ne yapalım dediği hallerine
Eşim olumsuz durumlarla nasıl başa çıkacağını ne yazık ki öğrenememiş. Benim yönlendirmelerime uyuyor genelde bu gibi durumlarda. Ben ona telefonunu lütfen açma bir daha dedikten sonra doğru diyosun ya ben de niye açıyosam dedi mesela. Sonra açmadı. Bir misafir geleceği zaman öncesinde konuşuyorum misafir varken baban ararsa açma lütfen diyorum. Tamam diyor açmıyor. Halbuki bunu kendi de düşünebilir.

Havalar da ısınmışken bence bu moddan da uzaklaşmanız açısından güzel olacak eşinizin tavsiyesine uyabilirsiniz sonrasında zamanla oturur her şey umarım
İnşallah ben o kadar çözülmeyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum şuanda ya. Buraya yazmam da iyi oldu farklı düşünceler duyunca insan durumunu daha net idrak ediyor. İçindeyken daha az farkında oluyorsun sanırım

Eşim olumsuz durumlarla nasıl başa çıkacağını ne yazık ki öğrenememiş. Benim yönlendirmelerime uyuyor genelde bu gibi durumlarda. Ben ona telefonunu lütfen açma bir daha dedikten sonra doğru diyosun ya ben de niye açıyosam dedi mesela. Sonra açmadı. Bir misafir geleceği zaman öncesinde konuşuyorum misafir varken baban ararsa açma lütfen diyorum. Tamam diyor açmıyor. Halbuki bunu kendi de düşünebilir.
E tamamda bu bir kez olur yani bir kez dersin aa doğru der bi daha olduğunda sen söylemeden bunu yapar. Eğer normal akılda biriyse her seferinde aa doğru vs diyosa ben ayak atıyo derim yani. Bi şeyi bin kez demeye gerek yok ki adamın babası bu, huyu belli bir kez böyle rahatsız eder dersin diğer zamanda diğer aramalara bakmazsın. Koskoca adama misafir varken tel açma demek falan çok abes geldi bana bilmiyorum eşiniz çok mu saf biridir nerede ne konuşcağını davrancağını bilmez mi. Siz eşinizi tanıyosunuz.
Bu haftadan başlayın aylar geçer onlarda alışır, böylece ileri zamana karşı seti çekmiş olursunuz. Aman kötü olmayım diye ilerlerseniz çok zor, bazı şeyler kötü olmadanda olmuyor. Kimse sana her hafta ağırladın saol demez bi kaç kez geri çevir bak istemiyo olursun

Ben bahane uydurmak yerine doğruyu söyleme taraftarıyım, birlikte karı koca vakit geçirmek için izin isteyecek haliniz yok ama artık gelinen nokta ne yazık ki bu. İyi olmaları düşünceli oldukları anlamına gelmiyor.

Back
X