- 28 Ağustos 2024
- 724
- 1.045
- 28
Tek sorun bunu o kadar doğaçlama yaptılar ki hissettirmeden. Biz eşimle yeni uyandık ne oluyor ve biz ne yapıyoruz diye. Her konuda sessiz aman kırılmasın üzülmesin insanı değilim sadece bu konuda bişey diyemedim hiç nedense. Yoksa sürekli çağırdıkları bir dönem olmuştu. Ben açık açık konuşmuştum biz her zaman gelemeyiz zaten çalışıyoruz bi haftasonu plan yapabiliyoruz arada bir geliriz demiştim. Tamam demişlerdi. Söz konusu benim evim olunca yok diyemedim hiçbir şeye. Ama eşim şey dedi biz bir süre her haftasonu gezelim. Bu da bizim yeni yerler görmemize vesile olsun. Belki iyi gelir eve tıkılmayız hep dedi. Bu arada onlar da bir iki evde yokuz diyince sormadan plan yapmazlar dedi.Hoşlanmadığım durumlar olunca direkt sınır koymak yerine karşımdakilerin kendi kendine anlayışlı ve mantıklı davranmasını bekleyen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Ama genelde bu kabullenme ve iyi hal uzun sürmez ve büyük patlamalarla sonuçlanır yani benim tarafımda öyle oluyor
Herkes işte hafta sonu bir yerlere gidin müsait değiliz mesaiye kalın falan demiş ama bence bu işe yaramaz yine yolunu bulacaklar ve sonsuza kadar hafta sonu tatile çıkamazsınız
Kötü olmayı göze alacaksınız bir süre
Aman onları kırmayayım mutlu edeyim derken bir bakmışsın ömür geçmiş beraber yaşıyorsunuz