Sevgilimin annesi ilişkimizi bitirmek üzere

benim baba tarafı leşşşş 🥴 hepsi birbirini akladığı için yaptıkları şerefsizlikleri normal buluyorlar herkes bir şey yokmuş gibi davranıyor çok nadir görüyorum görünce de böyle konulara girmiyorum bir gün top ayağıma gelirse gol yaparım birilerine. babam da rezil bir kocaymış ve rezil bir baba. onu olduğu gibi kabul ettim zaten 70 yaşına geldi, çaresi yok. onu da çok az gördüm/görüyorum.
işte dediğiniz gibi zorbalık vs böyle sürüp gittiği için biz de benzer ailelerin çocuklarıyız... gol fırsatlarını kaçırmamak lazım bence de :D

işte dediğiniz gibi zorbalık vs böyle sürüp gittiği için biz de benzer ailelerin çocuklarıyız... gol fırsatlarını kaçırmamak lazım bence de :D
kendimizi iyi yetiştirip zinciri biz kıracağız tek çözümü bu valla. bak mesela sen kırdın o sağlıksız evlilik-aile zincirini. benim de evlenmeyi planladığım biri var ve çok güveniyorum mutluyum da ama evlilik-çocuk beni korkutuyor kendi ailem sülalem yüzünden.

ne acayip hiç canlandıramadım erkek çocuğunu maddi olarak kullanmak gibi mi mesela?
babam ve diğer 4 erkek kardeşinin evliliklerine bile vesile olmamışlar. hiç ilgilenmemişler.. hepsi başka şehirlere dağılıp kendi kendilerine hayat kurmak zorunda kalmışlar. tabi oğullar evlendikten sonra kaynanalık ve görümcelik yapabilmek için ziyaretlerde bulunmuşlar hepsine :D ama evet maddi olarak çok fazla talepleri oldu uzun yıllar. üstelik durumları iyi olduğu halde...2 halam var bir tanesi vefat etti diğerini o kadar az gördüm ki bi gün bir amcamın cenazesinde 15 dk sonra falan fark ettim halam olduğunu aksdkahd :D o yüzden belki de böyle ailelere aşırı tepkiliyim. yani birisi sırf akrabanız olduğu için geliyor ve hayatınızı mahvetmek istiyor. ben buna müsade etmemeye çalışıyorum. eski sevgilimin annesi de tam bu konumu kullanarak insanların hayatını mahvediyor işte...

kendimizi iyi yetiştirip zinciri biz kıracağız tek çözümü bu valla. bak mesela sen kırdın o sağlıksız evlilik-aile zincirini. benim de evlenmeyi planladığım biri var ve çok güveniyorum mutluyum da ama evlilik-çocuk beni korkutuyor kendi ailem sülalem yüzünden.
güveniyorsanız vardır bir bildiğiniz umarım çoook mutlu olursunuz. sağlıklı insanlar da var bu dünyada gerçekten. evet dediğiniz gibi biz değiştireceğiz.

babam ve diğer 4 erkek kardeşinin evliliklerine bile vesile olmamışlar. hiç ilgilenmemişler.. hepsi başka şehirlere dağılıp kendi kendilerine hayat kurmak zorunda kalmışlar. tabi oğullar evlendikten sonra kaynanalık ve görümcelik yapabilmek için ziyaretlerde bulunmuşlar hepsine :D ama evet maddi olarak çok fazla talepleri oldu uzun yıllar. üstelik durumları iyi olduğu halde...2 halam var bir tanesi vefat etti diğerini o kadar az gördüm ki bi gün bir amcamın cenazesinde 15 dk sonra falan fark ettim halam olduğunu aksdkahd :D o yüzden belki de böyle ailelere aşırı tepkiliyim. yani birisi sırf akrabanız olduğu için geliyor ve hayatınızı mahvetmek istiyor. ben buna müsade etmemeye çalışıyorum. eski sevgilimin annesi de tam bu konumu kullanarak insanların hayatını mahvediyor işte...
bir de eskiden aile bağları daha sıkıymış çok şaşırıyorum maddiyatın bu kadar ön planda olmasına, anne baba ölüm döşeğindeyken dönen miras kavgalarına falan. para insanlara yoldan çıkmak için bahane oluyor. mesele para değilse de güç savaşı oluyor. dümdüz cahil ve kötüler.
benim de görsem tanımayıp yanından geçeceğim akrabalarım var :D bir kuzenim var mesela bilinçli olarak 20 sene önce herkesle görüşmeyi kesmiş, onunla ilk defa tanıştım bir gittiğimde, kadın o kadar kibirli ve tepeden konuşuyor ki herkesle çok iticiydi ama helal olsun be dedim. benim suratlarına çığlık atasım geliyor SİZİN KAFANIZ MI İYİ diye :D eriniyorum uğraşmaya zaten çok az gördüğüm insanlar için. böyle gelmiş böyle gitsinler neabayım.

güveniyorsanız vardır bir bildiğiniz umarım çoook mutlu olursunuz. sağlıklı insanlar da var bu dünyada gerçekten. evet dediğiniz gibi biz değiştireceğiz.
benim gibi dünyadaki karanlığı, pisliği görüp saf ve masum kalmayı becermiş biri olduğunu düşündüm. duygusal olarak çok yorgun ve hissizleşmiş olduğum bir gün bi dua ettim karşıma gerçekten sevip sevilmeyi bileceğim o kişiyi çıkar lütfen diye, çok kısa süre sonra o geldi. çoook teşekkür ederim. umarım sen de sana uygun olan kişiyle tanışırsın fazla beklemeden 🥰

Ben bu süreçlerden sonra artık her şeye olabilir diyorum maalesef. Çok yakın bir arkadaşımın da başka evli bir arkadaşının kaynanası oğluna diyormuş ki, memelerimi elle... bu insanları toplum normları tutuyor gerçekten. Çok büyük tepki alacaklarını bilmeseler bence bazı şeylere cüret de edecekler. İçten içe fantezilerinde bunların olduğunu düşünüyorum :(
Siz yazınca hatırladım rahmetli babaannem annemle babamın kapılarını dinleyip sabah gusül abdesti alıyordu 🤦🏼‍♀️

Back
X