Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Neredeyse konu bizim hasetli olmamıza kıskanmamıza kocamızı mutlu edemememize geldi O H A

Anasiyla kanka olunca mutlu olacak koca hic mutlu olmasin zaten. Konu sahibini kendi haline birak salla. Konu aciyor sonra suclu biz oluyoruz. Kocasiyla cok mutluymus ama ailesi ile de iyi olmak istiyormus. Sanirsin biz mutsuzluktan geberiyoruz. Bdv.den aliskiniz bu profillere.

Elimden gelse kayınvalideye taşınırım ya ben djgkf sizin başka konunuz mu var bilmiyorum ama yorumlarda bu kadar şaşırılmasına şaşırdım ben de. Kayınvalidem benim evime bile gelip bana iş yaptırmayan bi insan, onların evinde ben rahat edemediğim için kalkar bi iki bulaşık dizerim ama her seferinde yok ölünü göreyim yok Allah rızası için bırak yapayımla falan olur bu seremoni. Geleceğin inşallah bi erkek anası olarak yorumlar kalbimi kırıyo sngjgn

Bakış açınız çok güzel. Şöyle bi düşündüm de ben evin en büyük çocuğuyum ve dedemlerle babannemle çok anılarım var ne zaman kuzenlerle buluşsak hep yad ederiz mekanları cennet olsun. Oysa kardeşime bakıyorum -aramızda 10 yaş var- hiç anısı yok büyükbabam bize masallar anlatırdı hala aklımdadır o masalların çoğu. Geçen gün kardeşime söyledim aaa benle konuşmazdı bile dedi, çok yaşlanmıştı çünkü. Her yaz giderdik her bayram giderdik çok güzel bayramlarım geçti küçükken hala tadı damağımda denir ya öyle. Çocuklarım da böylr büyüsün bende çok isterim. Bilsinler anneanne babaanneyi, babannemle annem sevmez birbirini görüşmezler demesin onun yerine gidelim kalabalık yemeğimizi yiyelim pikniğimizi yapalım. Aile olalım. Kocaman bir aile. Ve buna müsait bir eş ailem olduğunu düşünüyorum. Evet yeni evliyim belki gözüme batacak şeyler olacak ama ben açık aramak yerine iyiye odaklanmak istiyorum. Beni benimsediler mi? Evet. Bana iyi davranıyorlar mı? Oldukça. Yarın bi konu olsa eşim arkamda durur mu? Sonuna kadar. Çünkü bilir ki ben eşime bi konuyla geldiysem o gerçekten canımı sıkmıştır. Eee neden iyi olmayayım neden iyi olmaya çabalamayım.baktım kötüye gidiyor çek mesafeni bitti gitti. Kavga dövüşe bile gerek kalmadan. Sonuçta kapım ayrı benim. Kocam bi kere ağzını açıp orda kalma burda kal demedi neden desin ayrıca? Çağırdılar içten çağırdılar ben de gerçekten gitmek istediğim için gidiyorum. Konu bu kadar basit aslında

Ah anlasam konuyu bilerek nerelere getirdiler. Koca zoruyla gidiyormuşum, gidip el pençe hizmet edecekmişim, tek amacım eşim mutlu olsun diye gitmekmiş, daha vardı da unuttum çok dikkate almadığımdan

Ya benimki de öyle eşimle gittiğimizde erkenden kahvaltı hazırlardı biz kalkmadan ben toplamaya yardım ederdim eşimle dışarı çıkardık gelmeye kadın yemeği hazırlardı geç de gelmeyiz öyle beklemek istese bekler yani aman siz gezin siz iyi olun derdinde kadın ama demediklerini bırakmadılar alt tarafı 3 gün gidicem

Gidilir niye gidilmesin ama bilmeniz gerekir ki iyi de gecebilir kotu de cunku ayni eve girmeden taniyamazsiniz. Onlara normal gelip size anormal gelecek davranislar olabilir. Nihayetinde faniyiz herkesin dogru yanlis kavrami farkli. O yuzden soyle bi yorumda bulunacagim. Varsayalim hos olmayan seyler yasanmadi, bu durumlar karsisinda sakinliginizi koruyup yuz goz olmadan evinize donup herseye ragmen esimin ailesi diyip mesafesili sekilde iliskinizi koruyabilecekseniz tabiri caizse uzerinize duseni yapabilecekseniz gidin. Ama yok ben en ufak seyi buyutebilirim, cevap veririm, kavga bile edebilirim, hatta esimi ararim sicagi sicagina herseyi anlatabilirim tarzsa biriyim diyosaniz hic gitmeyin.

Neredeyse konu bizim hasetli olmamıza kıskanmamıza kocamızı mutlu edemememize geldi O H A
Hayal dünyanıza bayıldım aldım eğleniyorum sizinle :) kendinizi nasıl da biliyorsunuz ağzımdan çıkmayan sözleri söyleyerek kendi içinizi güzel açmışsınız neyse eğlenceniz kısa sürdü bye bye

Zaten anlattıgınız gibi böyle mükemmel insanlarsa sormadan gıdebılırsınız.
Sonuçta herkes yaşadığını tecrübe eder.

Yok yok kiskaniyoruzdur neyse ki bu beddua gelecek bir konu degil o yonden sansliyiz.
Başka konulara git o zaman burdan sana çok malzeme çıkmaz yaratmaya çalışma :) kıyamam ya mutsuzsunuz diye mutlu olanlara saldırıyorsunuz konudan bi kopamadınız yorum yap geç demi sana gitmek mantıklı gelmiyorsa fikrini söyler gidersin neyin ısrarı yoktan konu var ediyorsun bir de üstüne. Komiksin.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Öyle bir durum ola ki yaşarsam söylediklerinizi dikkate alarak hareket ederim. En mantıklı şekilde durumu absorbe edip eve döner bir daha da macera aramam kendime :)

ben de anlamadim. sanki anne kiz dogurunca harika biri oluyor, eriyor hatta. anneler,annelerimzi nur bulutuyla dolaniyorlar
ama erkek dogurunca seytana donusuyorlar.
böyle bir zihniyeti var insanların.
valla şu konudaki yorumlari okuduktan sonra bdv kayinvalide konularina yorum atarken iki kere dusunecegim.
"nişan suresince hic kötülüğünü gormedim, iyi insanlar" demene ragmen yine de asla gitme kaynana degil mi- pişman olursun diyenler olmus. boyleleri kendi es ailesine nasil davraniyordur daha ilk andan Allah bilir

Çok güzel düşünüyosun yengenç. Bi konuda daha yazdım ben de şimdi yazıcam tekrar. Bi komşumuz vardı. Tam keko tofaşçı. Bi müzik açardı baslı maslı kendi bahçesinde ama bize de gelirdi. Bundan on yıl önce filan annem beni zorla tutmuştu gidip kavga etmeyeyim diye. O abi bundan bir ay önce yere düşen babamı kaldırdı benim gelip de. Yine bi komşuya carlamıştım on yıla yakın oldu o da. Geçen annemlerdeyken bana dedi ki giderken haber ver de sana karalahana vereyim. Kendimi affettirecek hiç de bi şey yapmadım. Tamamen kendi erdemi diyim yani. Görsen de dünyanın en cahil en saf insanlarındandır. Velhasıl. Ben de artık insan ilişkilerine aşırı hassas yaklaşıyorum. Asla kimseden bi beklentim yok. Ama bi hoşluk görünce normalden çok çok kat kat fazla seviniyorum. Mutlu oluyorum. Bu hoşlukların yaşanabilme ihtimaline daha denenmeden set çekilmesine deli oluyorum burda.

Nişanlıyken kendilerini saklamışlar güya, e diyorum eşim de bizde çok kaldı nişanlıyken o da diyebilirdi ben niye gelip kalıyorum sen bizde kal haftasonları ben gelir alırım seni derse derdi bir defa demedi hiç gitmedim nişanlıyken ailemsiz onlara. Ailesi de demedi oğlum sen gitme artık diye. Kayınvalidem sizin oğlunuz artık diyordu aksine. Neymiş benim ailem iyiymiş ondan gelip duruyormuş. Ailemle alakalı bir şey demedim oysa ki çok iyilerdi diyemem akşam az geciksek hemen babam arardı, gece geç saate kadar oturmazdık vs vs. Adam ağzını açmamış ki açmaması gerekiyor zaten bunu övmüyorum ama bunu yapamayan bir dünya insan var. Ama yok hepsi rolmüş. Gidince göreceğim bakalım gerçekten rol mü kadın ben gelmek istedim diye ne kadar sevindi ya oysa benim annem belki istemezdi bile aman misafir mi çekicez diyebilirdi. Benim annem kız annesi işte bakın :) eşime de hiç nolur gel kal demezdi her telefonda falan. Ben çağırırdım genelde. Ama beni kayınvalidem kayınbabam çağırıyor sürekli hatta kayınbabam bana balık almış 3 tane gidince getiririm evime dediğim gibi ben bunu tecrübe etmek deneyimlemek istiyorum. İyi geçinirsek ne ala çünkü artık benim de ailem onlar yukarıda birisi yazmıştı belki burunları ona benzeyen çocuk dünyaya getirecek diye evet bu kadar yakınken uzak olmak istemiyorum.
Tavsiye verenleri anlıyorum fakat direk kötü yorumlayanlara anlam veremedim

mesele insanların iyi ya da kötü olması değil, kişiler arası ilişkilerde dengeyi koruyamaması. Kimse kendi anne babası gibi başkasını tolere etmez çünkü başka insanlar başka kültürler; kimse elin çocuğunu kendi çocuğu gibi idare etmez . Bir süre sonra herkes karşısındakini kendi rot balansına çekmeye çalışıyor. Üç günde ayarı bozulmaz zaten bu bir süreç ve birikimle oluyor insanlar bu yüzden tepki verdi. Kayınailemle aram kötü değil hiç kötü olmadı, ama oraya gittiğimde zaman bükülüyor izafileşiyor her çıkışımda derin nefes alıp oh diyorum.

Annenizin dolduruşa gelmeyin diyecektim ama yorumların da aşağı kalır yanı yok.

Ben de mesafeden yanayım ama uzaklıktan değil, icinizden geldiyse birkac gün neden gitmeyesiniz.

Bir hafta cok geldi ama bana.

Bir de ben olsam kendim giderdim, alınmak istemezdim.

Bence de gidilir yani neden gidilmesin?Bu kadar yakınlık gösteren kv,kayinbabaya neden soğuk davransın ki?Gidip sıkıldığın an dönersin,zorla tutmayacaklar sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…