Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Kiskananlar çatlasın daim olsun bacım. Uyyy benim kv gibi Hayırlı tezkereler olsun. Allah tüm vatani görevini yapanların ayağına taş değdirmesin
Aminnn çok teşekkür ederim inanın bir gün bile yabancı hissettirmediler ben gittiğime çok memnun kaldım demekki gerçekten iyilermiş yanımda eşim olduğu için değil beni de benimsedikleri için iyilermiş, iyi bir aileye düşmüşüm kendimi tekrar şanslı hissettim eşimden de ailesinden de ben razıyım, size de çok teşekkür ederimm

Teşekkür ederim inanın güzel zaman geçirdim kararında oldu mutlu oldum

Eş ailesini baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor bende kendilerini çok sevmeme rağmen hep mesafeliyimdir. Eşimle giderim. Aramam fazla, ilk başlarda laf arasında söyledi beni aramıyorsun diye bende tlfnla çok konusmayı sevmiyorum. Kendi annemide sık aramadığımı ima ettim. Şimdi beklentisi daha az. Beklentiyi yükselttikçe istekler artar unutma. Bebişim henüz yok bebiş olunca zaten içli dışlı oluruz. Şimdilik böyle iyi. Ben yalnızlığa bayılıyorum belki o yüzdendir. Herkesin yapısı farklı. Ama gittikçe gelmeni hep bekler söyliimm

Başak burcu musunuz?

Ne şanslı kadınsın Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…