Tamam canım iyileşince yaparsın. Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim kızlar ikinize de
Chocolita canım 1 günlük cezam kaldı dün veya bugün tamamlarım diyordum ama hasta oldum, bir de misafirim vardı bugün iptal de edemedim, cezamı iyileşince tamamlasam olur mu ? Hiç halim yok
Fit de olsa diyet dışı adı vermekten 7.000 yazdım25 Mart menüsü şöyle
Sahur: 1 kupa süt + 3 hurma
İftar: 300 ml su + hurma
1 kase çorba
1 dilim fit pizza
Ara:1muz+ maden suyu + çay
Su : 2 litre
Chocolita @Arrietty_
Çokom dur dur kazanır deme beklentiyi yükseltmeGünaydınn
Sizce kimler kazanırben regl oldum geçen hafta ne kadar beklediysem de olmadım üstüne grup yıldızı oldum. Bu hafta dut şanslı olabilir ama bakicaz
Yeni grup yıldızlarını da merak ediyorum. Alys bu hafta alır gibi
Ay deme deme tüh tam sen düşükken maçı alırdım yaÇokom dur dur kazanır deme beklentiyi yükseltmeBenim öyle bi beklentim yok bu hafta . Önümüzdeki maçlara bakacaz
Görende her hafta 2 kg veriyom sanırAy deme deme tüh tam sen düşükken maçı alırdım ya
Ne olduysa oldu deme işte istedin aldın gayet de çaba sarf ettin. 20.000 adımlara doymadın. Maşallah amanGörende her hafta 2 kg veriyom sanırben hep düşüğüm çokom geçtiğimiz iki hafta ne oldu nasıl oldu bende anlamadım Bu hafta 100 grama razıyım
Bu hafta o yüzden ümitsizim işte hareketim çok azNe olduysa oldu deme işte istedin aldın gayet de çaba sarf ettin. 20.000 adımlara doymadın. Maşallah amanbende aksi gibi regl oldum ya. Belki oradan alırsın bu hafta. Ay bilmiyorum
Evet şimdi ramazan arası bir düşüş oldu adımlarda. Olsun artık arri de toplamış olur birazBu hafta o yüzden ümitsizim işte hareketim çok azadım yarışı iyi oluyomuş
İnşallah çokom ramazandan sonra devam ederiz inşallahEvet şimdi ramazan arası bir düşüş oldu adımlarda. Olsun artık arri de toplamış olur biraz
GünaydınChocolita
26 Mart, Salı tartı sonucum:
Geçen hafta: 101,8 kg
Bu hafta: 100,7 kg
️1,1 kg vermişim.
Eki Görüntüle 3406889
Teşekkür ederim.Delfiiiii çok iyi
Farkı yazmışsın ama yüzde o mu canımTeşekkür ederim.♥ Çok mutlu oldum bugün.
1,1÷101,8×100=1,080 olarak hesaplamıştım.Farkı yazmışsın ama yüzde o mu canım
Günaydınn
Sizce kimler kazanırben regl oldum geçen hafta ne kadar beklediysem de olmadım üstüne grup yıldızı oldum. Bu hafta dut şanslı olabilir ama bakicaz
Yeni grup yıldızlarını da merak ediyorum. Alys bu hafta alır gibi
Tamam canım bunu kabul edelim. Zaten ramazan boyunca iftar öncesine kadar vaktimiz varYeniden tartıldım.Chocolita
Sonuç daha az çıktı. Sonucumu güncelleyebilir miyim?
26 Mart, Salı günü güncel tartı sonucum:
Geçen hafta: 101,8 kg
Bu hafta: 100,5 kg
️Tartıda 1,3 kg eksideyim.
Yüzdem: 1,277
Bugün evdeyim de, yeni uyanıp tartılmıştım ilk başta, şimdiki biraz ödem attıktan sonra. Dilerim kabul edersin.
Teşekkür ederim.Tamam canım bunu kabul edelim. Zaten ramazan boyunca iftar öncesine kadar vaktimiz var