Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafirlikteydim o yüzden yoğırt vs isteyemezdim neyse dün geçti artıkO kadar kendini zorlama canım 3 kaşık kısır tutmaz ki güzelce yemeğini yeseydin keşke. Kısırı orta bir tabak yeseydin yanına da yoğurt
Tam düzene orturtamadjm aralarda bişey yemeden 3 öğün yapmak lazım ama ben henüz yapamıyorum. Tam yapsam 3 gün yapacağımTamam canım inşallah faydasını görürsün. Bayağı şok diyet çünkü. 3 gün yapsan yeterli olmaz mı?
Ben günlük egzersiz beklemiyorum. Ama düzenli olarak yapmakta fayda var. Yaptıkça da paylaşalım 🏋
Uzun zaman sonra çok iyi başlangıç bonusum. Firesiz 2 gün böyleyse bu hafta güzel ödem atarsın. Su gibi verelim inşallah rahat rahatUzun zamandır çok rahat yiyen biri olarak 2 günde 2.2 eksi gördüm kilo değil tabiki ekmeğe bağlı şişkinlik inmiş.
Yüksek kilolarda normal.
Çarşamba bende tutucam inş yarın misafirlikteyim.Uzun zaman sonra çok iyi başlangıç bonusum. Firesiz 2 gün böyleyse bu hafta güzel ödem atarsın. Su gibi verelim inşallah rahat rahat
Ya oruç tutacaktım, niyetim öyleydi bu hafta ama misafir çıktı şimdi. O yoğunluk koşturma da su içmezsem dayanamam herhalde. Yine erteledim
Valla sürekli su içiyorum ya kış olsa bilegece uykumdan uyaniyom şeker de yok bu arada şükür ki ama şeker hastası olma adayıyım kılo vermem gerekBen neden hiç su içmiyorum. 3 bardak içtim herhalde. Alarm kurayım diyorum saat başı haber versin
Merhabalar,
Chocolita Bonus
4 Kasım, Pazartesi günü menüm:
(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim taze kaşar
6 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
(10:30)