Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Haftasonu yoğun geçiyor çoluk çocuk pek bakamadım bizim topik zaten yoğun burada aynı anda olunca adapte olamadım

Beslenme konusunda benim için iyi geçti.
2-3 gecedir bir şey yemiyorum en önemlisi.

Hepinizin kilo ortalaması çoğunluk 70-80 arası.
Bazı menüler aşırı az. Böyle az yemek ilk zaman kilo verdirir illaki ama sağlıksız verdirir ve mutlaka geri döndürür başa sarar. Bizim için önemli olan sürdürülebilir diyet yapmak sürdürelim ki bırakma ve bırakınca geri alma olmasın.

Tam düzene orturtamadjm aralarda bişey yemeden 3 öğün yapmak lazım ama ben henüz yapamıyorum. Tam yapsam 3 gün yapacağım

4 Kasim Gün Özeti
Şekersiz kahve 300 ml zeytinyağlı limonlu ılık su
15 dk karin 15 dk leslie +750 ml su
İlk öğün
3 yk gronola 3 4 yk yoğurt +3 ceviz ve oğlusun haşlanmış 1 yumurtası yanında 300 ml maydanoz kuru ( elma zencefil maydanoz)
Ara
1 kupa kefir + 1 elma
Son Ogun
2 kepçe yoğurtlu tavuk çorbası
3 yk karabugday pilavı
5 yk kaşığı haşlanmış fırında baharatlanmis nohut
5 yk et sote susuz

2.300 ml su
Yazmayı unutmuşum bir tane un kurabiyesi
Chocolita
Bonus

Uzun zamandır çok rahat yiyen biri olarak 2 günde 2.2 eksi gördüm kilo değil tabiki ekmeğe bağlı şişkinlik inmiş.

Yüksek kilolarda normal.
Uzun zaman sonra çok iyi başlangıç bonusum. Firesiz 2 gün böyleyse bu hafta güzel ödem atarsın. Su gibi verelim inşallah rahat rahat
Ya oruç tutacaktım, niyetim öyleydi bu hafta ama misafir çıktı şimdi. O yoğunluk koşturma da su içmezsem dayanamam herhalde. Yine erteledim

Çarşamba bende tutucam inş yarın misafirlikteyim.
Hatta 3 günü ful tutsam çok iyi olur.

Valla dua ediyorum inş bu sefer olsun

Ordaki 1 parça kaşarı ben hazırlarken ağzıma atıyorum

Peki hiç hareketin var mı? Ev işi dışında

Merhabalar,
Chocolita Bonus
4 Kasım, Pazartesi günü menüm:
(08:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim taze kaşar
6 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık

(10:30)
filtre kahve
(13:00)
cafe latte
(15:30)
1/2 bazlama
10 siyah zeytin

(19:30)
tavuk ızgara (2 büyük parça)
1 dilim ekmek
1 cennet hurması

Adımlarım:7192
*Öğlearasında 30 dak. tempolu yürüdüm.
Su:2,5 lt.

Son düzenleme:
4 kasım besleme programım; Sabah 10.00/ peynirli 2 yumurtalı omlet,domates,salatalık,zeytin,dörtte bir avakado. Akşam17.30/ 2 çatal patlican salatası, 2dilim ekmek,köri soslu tavuk.
Su 1 litre kadar içtim (arttırmam şart)
3 gündür aksam 18.00 den sonra birsey yemiyorum. açlik süresini uzatmaya çalışıyorum.
Chocolita Bonus

Bugün kahvaltın daha dolu delfina suyu da bol içmişsin ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…