- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.101
Kizlar kilolar nasıl gidiyor. Ben carsambadan beri 100 gram vermisim:)) buna da şükür :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karpuz çok tehlikeli iyi ki almıyorsunuz :))A AklinYolu1 karpuz bende çok seviyorum ama eve almıyoruz niye ki acaba :))) bi sorgulayayım bu durumu
Bizde her zaman misafire latte var. Herkese latte sakire yok:)) Sizin kaptanla tanışıyoruz. Takımın kapanmasına üzüldüm ama kilo vermenin molası olmaz.Ooo çaylar kahveler muhabbete asla hayır demem. Evet ben takımda pasif aktif roldeydim hamilelik dolayısıyla izne ayrıldım ama arkadaşlarımı takibi bırakmamıştım. Burdan da takibe devam ederim artık.
Eveeeet beni bırakmak yok. Zaten özel grup açıcam yeşili zayıflatma timi diye inşallah o güne kadar sizler hedefinize ulaşın da sıra bana gelsin.
Koooç o 1 kilodur yanlış görmüş olmayasınKizlar kilolar nasıl gidiyor. Ben carsambadan beri 100 gram vermisim:)) buna da şükür :))
Doğru dedim hiç bulaşmayayım en güzeliKarpuz çok tehlikeli iyi ki almıyorsunuz :))
Bizde her zaman misafire latte var. Herkese latte sakire yok:)) Sizin kaptanla tanışıyoruz. Takımın kapanmasına üzüldüm ama kilo vermenin molası olmaz.
Bebeğini kucağına sağlıkla al kiloyu sonra düşünürsün.
Bende birde adet haftası eklendiKizlar kilolar nasıl gidiyor. Ben carsambadan beri 100 gram vermisim:)) buna da şükür :))
1 kilo da olur merak etme:)Koooç o 1 kilodur yanlış görmüş olmayasın
Bu hafta insülin direnci çok umrumda degil. O yüzden bütün karpuzu bitiririm:)Doğru dedim hiç bulaşmayayım en güzeli
Onlar kira vermiyor sonra gidiyorlar. Yeter ki fazla abartma yerken.Bende birde adet haftası eklendi
Ödemler şişlikler...
Fazla çıkıyor
Gayet iyi misafirlikteMenüm 10.00
3-4 çatal kızarmış patates ,1 kk peynir, 4 zeytin ,3 yk yoğurt, domates ,salatalık, şekersiz çay
14.00
2 gün kurusu, 1 ceviz, 1 hurma
16.00
Pul biberli yoğurt
18.00
1 tane fırın karnıyarık, 4 yk bulgur pilavı, salata, ayran
Su 2 lt
0,5 ml limonlu su
Sporum yok evde değilim .
Muttapa7555
Çarşamba tartılıyoruz değil mi?
Ivettt carsamba gunu aynen devam ediyoruz.Menüm 10.00
3-4 çatal kızarmış patates ,1 kk peynir, 4 zeytin ,3 yk yoğurt, domates ,salatalık, şekersiz çay
14.00
2 gün kurusu, 1 ceviz, 1 hurma
16.00
Pul biberli yoğurt
18.00
1 tane fırın karnıyarık, 4 yk bulgur pilavı, salata, ayran
Su 2 lt
0,5 ml limonlu su
Sporum yok evde değilim .
Muttapa7555
Çarşamba tartılıyoruz değil mi?
qiskanc arkadas sen onunla arkadasligini kes. Daha 65 e inecegim deseydin. Herkes mutlu oldugu kiloya insin arkadaslar, 48 iken mutlu degildim 60 iken mutlu degilim. 55 beni mutlu eder sanirim.Yetet zayiflama diyor arkadas
Dur daaa hedef var karisma laayn didimm
A AklinYolu1 30 haziran menü
Öğlen 2 şeftali
Akşam balık salata doyana kadar
Ara çay
Spor yok şu 1lt