Bende sabah sahur yaptım biraz ,cocuklari okuldan alınca tartılıcam ramazanda cok farkım olmuyor zaten ,ama gecn gun resimlere baktım ne kadar fark ediyormus megerse o zaman hala zayıflamam lazım diyordum ama simdi gozume cok fit geldim
Kızınızın doğumgünü kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum.Bugun benim minik ķızımın dogumgunu teyzeleribugun icin kutlamamiz yok persembe supriz yapıcaz o gunden sonra diyetdısı hicbirsey yemiycem
Yulafla yapıldı ama oTamam canım iyileşince yaparsın. Çok geçmiş olsun
Fit de olsa diyet dışı adı vermekten 7.000 yazdım
Doğum günü kutlu olsun prensesinBugun benim minik ķızımın dogumgunu teyzeleribugun icin kutlamamiz yok persembe supriz yapıcaz o gunden sonra diyetdısı hicbirsey yemiycem
Biliyorum canım benim diyet dışı cezası değil. Diyet dışı adı yazma cezasıYulafla yapıldı ama ohamur yok ki
Doğum günü kutlu olsun.Bugun benim minik ķızımın dogumgunu teyzeleribugun icin kutlamamiz yok persembe supriz yapıcaz o gunden sonra diyetdısı hicbirsey yemiycem
Bugun benim minik ķızımın dogumgunu teyzeleribugun icin kutlamamiz yok persembe supriz yapıcaz o gunden sonra diyetdısı hicbirsey yemiycem
Dogum gunu kutlu olsun minnoşun. Bizim kizin lakabiBugun benim minik ķızımın dogumgunu teyzeleribugun icin kutlamamiz yok persembe supriz yapıcaz o gunden sonra diyetdısı hicbirsey yemiycem
Teşekkür ederim canım , evt minnosDogum gunu kutlu olsun minnoşun. Bizim kizin lakabinede olsa isim adaslari
Kızınızın doğumgünü kutlu olsun. Nice sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum.
Doğum günü kutlu olsun prensesinnice sağlıklı hayırlı senelere
Biliyorum canım benim diyet dışı cezası değil. Diyet dışı adı yazma cezasıböyle bir kural koyduk işte başka isimlendirmeler yapmak için takla atıyoruz olsun be 7.000 adım nedir ki
Doğum günü kutlu olsun.Birlikte nice doğum günleri dilerim.
Hepinize cok teşekkür ederim kızlaray tavsancigin minik bebesinin dogumgunu kutlu olsun
Yerim onuTeşekkür ederim canım , evt minnosama kızıyor arada o yuzden hep farkli sesleniyoruz mimi ,miros onlarada bayıliyor
Cok komik bunlar. Ben miros derim babasi minnos. Onu daha cok seviyormusTeşekkür ederim canım , evt minnosama kızıyor arada o yuzden hep farkli sesleniyoruz mimi ,miros onlarada bayıliyor