• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
dur kız az sohbet edelım heyecanım yatıssın...sen nasılsın canım..herıfınle aranız nasıl cnaıkom...
Tamam şekerim edelim.Ben iyiyim nasıl olayım.Düzeldi düzeldi.:17: 10 günün acısını çıkarıyor 3 gündür:37: 27 aralıkta koyulaştı ovu testi.İyi denk geldi çalışmalar da..Romantik filmler işe yaradı.Konuştuk rahatladım biraz.Tamamen geçecek inşallah zamanla.Kasıklarım ağrır yımırtlama yüzünden.Ayaklarımda sıcak su torbamla çalışırım işyerinde :8:

8 gün gectı yerlesmıstır heralde yaaaa :D :D: :D yerlesmemısmıdır yoksa az dahamı beklesem..ben dıyorumkı üc tane gebelık testı alım bırını bugün bırını yarın dıgerınıde pazartesı yaparım :D :D :D ne kadar ac gözüm ama gercekten aysemmm hıc gelesıde yok kırmızıların..gebe degılsemde bır sorunum var..belım acayıp agrıyor baskada bısey yok :D :D :D
sen nasılsın tatlım

Ben de geçen ay 4 tane almıştım gebelik testi.Hergün bitane yapıyordum bat yaklaşırken.3 gün önce geldi ama.Seninki iyi olacak inşallah:16:

Tamam şekerim edelim.Ben iyiyim nasıl olayım.Düzeldi düzeldi.:17: 10 günün acısını çıkarıyor 3 gündür:37: 27 aralıkta koyulaştı ovu testi.İyi denk geldi çalışmalar da..Romantik filmler işe yaradı.Konuştuk rahatladım biraz.Tamamen geçecek inşallah zamanla.Kasıklarım ağrır yımırtlama yüzünden.Ayaklarımda sıcak su torbamla çalışırım işyerinde :8:

Ben de geçen ay 4 tane almıştım gebelik testi.Hergün bitane yapıyordum bat yaklaşırken.3 gün önce geldi ama.Seninki iyi olacak inşallah:16:

ınsallah canım herseyın hayırlısı dıyelım..ama ben hamıle moduna gırdım bıle :D :D :D evet bu günlerde güzel degerlendır cnaım..kasıkların agrıyor ve su gıbı akıntın oluyorsa güzel güzel calısma yapın ınsallah tutacak bu ay sekerım..canım ben cıkım gıdım hemen bı ezcaneden üc dene gebelık testi alam :D :D :D :D

ınsallah canım herseyın hayırlısı dıyelım..ama ben hamıle moduna gırdım bıle :D :D :D evet bu günlerde güzel degerlendır cnaım..kasıkların agrıyor ve su gıbı akıntın oluyorsa güzel güzel calısma yapın ınsallah tutacak bu ay sekerım..canım ben cıkım gıdım hemen bı ezcaneden üc dene gebelık testi alam :D :D :D :D
Su gibi değilde uzayan akıntı çok rahatsız edici boyutta.Saatte bi tane değiştiriyorum ped.O kadar yoğun.Hadi git al gel.Dua ediyorum senin için.İnşallah son test alışındır :)

ay ya cıkmazsa...neden bukadar gecıkebılırkı kırımızlarım eger hamıle degılsem ?????????????????*

Sakiiiinnn bu kadar gecikmesi normal değil.Çıkacak sıpan saklandığı yerden.Bulup çıkaracağız :52:

Su gibi değilde uzayan akıntı çok rahatsız edici boyutta.Saatte bi tane değiştiriyorum ped.O kadar yoğun.Hadi git al gel.Dua ediyorum senin için.İnşallah son test alışındır :)

Sakiiiinnn bu kadar gecikmesi normal değil.Çıkacak sıpan saklandığı yerden.Bulup çıkaracağız :52:

ay agızından bal damlıyor canım arkadasım tamam bende cıkım bı gebelık testı alım bugün cıkmazsa yarın cıkar...:D :D ıyıkı varsın aysem sagolasın..gıdım gelım testı yapım burda bulusuruz sonra :D :D :D öpüldün canım...kolay gelsın sana..su anda bebısı düsündügüm ıcın bu olayı ortadan kaldırmalıyım canıkom sonra tüm ayrıntılarıyla esınle nasıl barıstırıgınızı ve ettıgın duaların faydasını gördünmü dıye ıfadenı alacam sekerım :D :D :D :D : ,D cok öpüldün tatlım

Keşke internetten gebelik testi de yapabilsek..Ekrana işesek,çizgiler çıksa mesela :23:

Hadi ebbiiii...Karnıma ağrılar girdiii...:31::31::31::31::31:

Keşke internetten gebelik testi de yapabilsek..Ekrana işesek,çizgiler çıksa mesela :23:

Hadi ebbiiii...Karnıma ağrılar girdiii...:31::31::31::31::31:

ahahha ekrana işecekkk heeee
Allah seni hamiş etsin emii çok güldüm:52::52::52::52:
ebiii nerdeee bende cok meraklandımmm yaaaa??
gelsin artıkkkk :52::52::52:

slm kızlar,bat yarın bakalım nolcak...
hamiş olduğnu ogrenen varmı?

Tuğra034 listeyi yarım bırakmış.Sırada kendisi var :)

perakedisi çift cizgyi yakaladı tatlım
tatlıebi de test yapcak onu bekliyoruz
şmdilik haberler bukadar cevocum:34:
Kendini de eklesene kızım altına listenin..

ahahha ekrana işecekkk heeee
Allah seni hamiş etsin emii çok güldüm:52::52::52::52:
ebiii nerdeee bende cok meraklandımmm yaaaa??
gelsin artıkkkk :52::52::52:

Biraz zor olur pampişimizle işemek ama olsun.Pipimiz olsa daha kolay olurdu :9: Gelse şu ebbi de saçmalamasam daha fazla :9:

kızlaaar ben geldım testı yaptım cok hafıf sılık bı cızgı var ama ıdrarım cok acık renkteydı cok su ıctım heralde tuvalete cıkmak ıcın :D :D :D yarın sabah tekrar test yapacagım..ozaman ınsallah tamamıyle cıft cızgıyı görürüm..bugün sılık yarın tam pazartesı kanda evet :D :D :D ınsallah arkadaslaaarrr

kızlaaar ben geldım testı yaptım cok hafıf sılık bı cızgı var ama ıdrarım cok acık renkteydı cok su ıctım heralde tuvalete cıkmak ıcın :D :D :D yarın sabah tekrar test yapacagım..ozaman ınsallah tamamıyle cıft cızgıyı görürüm..bugün sılık yarın tam pazartesı kanda evet :D :D :D ınsallah arkadaslaaarrr

:52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21: Eveetttt işte buuuuuuuu.....Sen dayanamaz akşama doğru bi daha yaparsın kesin.Test koyulaşınca koysana fotosunu.Gözümüz gönlümüz açılsıııııınnn:52::52::52::52:

:52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21: Eveetttt işte buuuuuuuu.....Sen dayanamaz akşama doğru bi daha yaparsın kesin.Test koyulaşınca koysana fotosunu.Gözümüz gönlümüz açılsıııııınnn:52::52::52::52:

ınsallah sekerım sımdı daha su ıcmıcem aksama kadar aksam tekrar bı test yaparım ben bılırsın :D :D :D dayanamam kesın :D :D ıdrarımı begenmemıstım zaten :D :D :D evet cıft cızgı bıraz daha belırgın olsun burda yayınlıcam dostlar :D :D :D

Arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza umarım bizlerde görürüz silikte olsa 2. çizgiyi...

bu arada benim ateşimde bugün artış var bu iyi mi kötümü bilmiyorum..yardım ederseniz sevinirim..

anaaaaaa foto ekleee kızzzzzzzzzzzzzz:52::52::52::52::52:
ayy heyecannn yaptımmmmmmmmmmmm
bayılajaaammmmmm:52::52::52::52::52:

Tuğra034 listeyi yarım bırakmış.Sırada kendisi var :)

Kendini de eklesene kızım altına listenin..

Biraz zor olur pampişimizle işemek ama olsun.Pipimiz olsa daha kolay olurdu :9: Gelse şu ebbi de saçmalamasam daha fazla :9:

beni karıştırmaa ben çok heyecanlıyımmm
durumumm kritikkk
inşallah dediğin gibi olur bende eklenirim lsietey sende
herkeste ekleni:52::52::52:

sen naptın belirti fln varmı canım?

canım benim en belirgin belirtim gögüslerimin felaket derecede acımasıydı.. bugün yumurtlamadan sonraki 11. günüm ve 9. güne kadar (yani bata 5 kala test yapıp negatifi gördüğüm ana kadar) kasık ağrısıyla beraber göğüs sancısı devam etti.. iki gündür hiç bir belirti neredeyse yok inanır mısınız.. negatifi görünce hepsi geçmişti.. sadece göğüslerim hafif acıyo hala:) haa bu arada bu netten aldığım dandik test pozitif çıktı ama ben hala hamiş olduğuma inanmıyorum haberiniz olsun:53::53::53::53::53:

ınsallah sekerım sımdı daha su ıcmıcem aksama kadar aksam tekrar bı test yaparım ben bılırsın :D :D :D dayanamam kesın :D :D ıdrarımı begenmemıstım zaten :D :D :D evet cıft cızgı bıraz daha belırgın olsun burda yayınlıcam dostlar :D :D :D
canım inşallah hamişizdir hadi hayırlısı:)

Son düzenleme:
Back