Kız cevooo..Napan nörün gardaşım? Neler yapan?Bat mı beklen?
:) iyi kiz sen napıyon? bat beklıym valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız cevooo..Napan nörün gardaşım? Neler yapan?Bat mı beklen?
canım benim en belirgin belirtim gögüslerimin felaket derecede acımasıydı.. bugün yumurtlamadan sonraki 11. günüm ve 9. güne kadar (yani bata 5 kala test yapıp negatifi gördüğüm ana kadar) kasık ağrısıyla beraber göğüs sancısı devam etti.. iki gündür hiç bir belirti neredeyse yok inanır mısınız.. negatifi görünce hepsi geçmişti.. sadece göğüslerim hafif acıyo hala:) haa bu arada bu netten aldığım dandik test pozitif çıktı ama ben hala hamiş olduğuma inanmıyorum haberiniz olsun
canım inşallah hamişizdir hadi hayırlısı:)
atesın yükselmesı güzel seylere ısaret tatlım...batın nezaman
anaaaaaa foto ekleee kızzzzzzzzzzzzzz
ayy heyecannn yaptımmmmmmmmmmmm
bayılajaaammmmmm
ayy kuzum inş hamişsindir.. bebetimes sa test ona guvenme hep yanlış oluyormuş o bende batmalar devam test yapmadım belki yarın sbh yaparm...
canım bata daha var bu ay çatlatma iğnesi vuruldum değerlendirme aşamasındayım..36.4 lerde olan ateşim bugün 36.7 oldu..bende şaşırdım ne oluyor diye..
Yarın BAT günüm
Ooofff offf delirmemek zor yahu...Belirti diye bakarsanız bir tek akıntım var o da adet için de olabilir...Göğüslerim de ne şişkinlik ne bir hassasiyet...Durumum budur kızlar
ınsallah canım hamılesındır tatlım ınsallah...allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallah
ayy kuzum inş hamişsindir.. bebetimes sa test ona guvenme hep yanlış oluyormuş o bende batmalar devam test yapmadım belki yarın sbh yaparm...
Yaparsın yaparsın içme suyuınsallah sekerım sımdı daha su ıcmıcem aksama kadar aksam tekrar bı test yaparım ben bılırsın dayanamam kesın ıdrarımı begenmemıstım zaten evet cıft cızgı bıraz daha belırgın olsun burda yayınlıcam dostlar
Bata yakınsa yüksek kalması lazım.İnşallah sıradasındır sendeArkadaşlar çok sevindim sizin adınıza umarım bizlerde görürüz silikte olsa 2. çizgiyi...
bu arada benim ateşimde bugün artış var bu iyi mi kötümü bilmiyorum..yardım ederseniz sevinirim..
Kaç gün kaldı bata?Var mı belirti?Ben çalışıyorum harıl gürül.:) iyi kiz sen napıyon? bat beklıym valla :)
allahım kabul etsın ınsallah canım....bebıslerımızı alalım kucaklarımızı bızde annelıgı tadalım ınsallahamin canım amiinn.ağzın bal yesin..dün gece teheccüde kalktım aklıma gelenlerir ismen gelmeyenlere genel olarak dua ettim umarım rabbim kabul eder..
canım lab....ik test var ya o işte.. yumurtlama testleriyle beraber gelmişti ama güvenilirliği tartışılır 2 tane daha var elimde aynı testten pzt kan vericem yarın sabah farklı markayla yapıcam hayırlısı olsun.. bence sen de yap canımm hadi gelsin müjdeli haberler:)
canım benım bata yarın bende sbh idrar testi yapcammm
kızlar hamileysem o kdr sevincek ki bebim 2013 için en güzel umudum ve sevinçim olur... eşime 2013e girerken solemek isterim hamile olduğumu
Ooooo....2012 son güzelliklerini yapıp gidiyor inşalllahhh...Yarın girer bakarım mutlaka.Yaz olurmu buraya?
Yaparsın yaparsın içme suyu
O kadar heyecanlandım ki sonucuna Yasin okudum az önce.O kadar duygulandım ki Rabbim bu ay bana da gönder oğullarımı diye dua ettim.Hayırlı sağlıklı evlatlar diledimİnşallah ben de sizlere veririm bu güzel haberi
Bata yakınsa yüksek kalması lazım.İnşallah sıradasındır sende
Kaç gün kaldı bata?Var mı belirti?Ben çalışıyorum harıl gürül.
valla bitanem test cift cizgiyse de negatifsede yazıcam söz... eşim uyurken yapcm ona solemem hemen once kan verim pazartesi.. ama siz ogrenirsiniz varsa tabbi pek umudum olmasada... bana dua edin canlarım
Hem sağ hem de sol kasığım çok ağrımaya başladı kızlar benim.Yumurta iki tarafta da oluşabilir mi?15 dakikadır falan baya kötüyüm.