• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Bende yarını bekliyorum.İnşalah kırmızıları testlerde görürüz çifter çifter:16:

Bugün kendime uğraşlar bulmam lazım ama biraz da üşütmüş gibiyim pek Halim yok. Nasıl geçecek bakalım bugün...

İnsallahh fidelemmm
o kırmızı cizgileri çift çift görelimmm
belki yarında yapabilirim bilmiyorum
yaa aklım karışıyo zaten
her bunye başka turlu kimisi yumurtlamadan 8-9 gun sonra öğrenirken kimisi 14-15 gunde öğreniyoo
genelleme yapmak cok zor herkesin bunyesi hormonları farklı calışıyo
umarım test yaptığımızda çift cizgileri görürüz ve bu kafa karışıklığına da beklemeyede son veririz:34:

Pazartesi büyük gün desenize...Tatliebbi 10.günü olduğundan kan testi yaptıracak.Fidele de pazartesi yapar.Tuğra da pazartesi yapacak.Perakedisi de kan tahlilinde kesinleştirir gebeliğini. Hafta çok güzel başlayacak 2013 için.İnşallahhh:16::16::16: Kızlar bizleri bırakıp gitmek yok tamammı diğer topikte.Ağlarım bak ardınızdan:25::25::25::25:

yaa ben bi çicft cizgiyi yakalıyımm bidaha uğrıcammı bakalımm:33::33::33::33:
hahahahhahahha
pazartesi buyuk gunn evett cok stresliyim son 2 gun kaldı biturlu kendime engel olamıyorum bu bekleyişler sırasında
kimsenin de başarabildiğini sanmıyorum :52::52::52:
en bi hamiş olıyım ozmann hiç cıkmıcam buralarda:51:

Pasta yap.Kurabiyeler şekilli şekilli.Çok güzel zaman geçer.Süslü püslü pastalar yap.Fotoğraflarını da buraya yükle bakalım :)

Kilo aldım zateeeen yapmıyıcam öyle güzel şeyler...Yapıp yiyiyorum sonra...:43::43:

Ev işine vericem kendimi biraz ama başımın içi sallanıyor resmen mercimek gibi:122: ilaç da almıyorum hani belki bebiş vardır diye...

İnşallah canım ya..Yeni yıla güzel haberlerle gireriz umarım...Burası,sizler benim dostlarım dert ortaklarımsınız...Kıııız kader arkadaşlarnı unutup gitmek olur mu:29:

Ayy ayyy sanki hamiş olmuşum gibi bende havaya girdim hemen:16:
İnşalllahhh:16::16::16::16::16:
İnsallahh fidelemmm
o kırmızı cizgileri çift çift görelimmm
belki yarında yapabilirim bilmiyorum
yaa aklım karışıyo zaten
her bunye başka turlu kimisi yumurtlamadan 8-9 gun sonra öğrenirken kimisi 14-15 gunde öğreniyoo
genelleme yapmak cok zor herkesin bunyesi hormonları farklı calışıyo
umarım test yaptığımızda çift cizgileri görürüz ve bu kafa karışıklığına da beklemeyede son veririz:34:

yaa ben bi çicft cizgiyi yakalıyımm bidaha uğrıcammı bakalımm:33::33::33::33:
hahahahhahahha
pazartesi buyuk gunn evett cok stresliyim son 2 gun kaldı biturlu kendime engel olamıyorum bu bekleyişler sırasında
kimsenin de başarabildiğini sanmıyorum :52::52::52:
en bi hamiş olıyım ozmann hiç cıkmıcam buralarda:51:
:5::5:Gidicenmi yani gelmicenmi bi daha :5::5:Neyse sen hamiş ol da gelme napalım:5::5:
Kilo aldım zateeeen yapmıyıcam öyle güzel şeyler...Yapıp yiyiyorum sonra...:43::43:
Ev işine vericem kendimi biraz ama başımın içi sallanıyor resmen mercimek gibi:122: ilaç da almıyorum hani belki bebiş vardır diye...
Ben de aldım 3-4 kilo 2 gündür kısmaya çalışıyorum.Pek yapabildiğim söylenemez ama :26: Ağır iş yapma sen yine de.Pasta hafif diye söylemiştim.Alışverişe çık yada güzel olur.Ama fazla giysi alma.Nitekim giyemeyeceksin 9 ay :)):49:

iyiyim canım oğlanlarla uğraşıyorum işte ...sen nasılsın

Ne güzel:16: Ben de birgün bunu yazarım inşallah burada.İkiz oğullarımla uğraşırken.Pek vaktim olurmu bilmem ama buraya girmeye.Onları uyuturken bile yazarım ben :37: Düşünsene 2 beşik yanyana.Bende laptopla yanlarında.Beraber büyütürüz artık.:16::16::16:
Ben iyiyim koyu dönemlerimdeyim ovuda.Çalışıyoruz gece gündüz:17: 11 Aralık bat..Ama 9 da olabilir.Çünkü 27sinde yumurtladım.14 gün sonrası 9 oluyor.Aman ne biliyim.Haftaya bende göğüslerim çok şişti,sızlıyor,akıntım su gibi falan yazarmıyımki buraya :31::31::31::31:

ablaları oğluşum evde 4-5 adım atarak yürüyebiliyor artık şükürler olsun.fizyoterapist bile bu kadar hızlı ilerleme gösteren bir çocuk görmrdim diyor.hepinizin dualarına çok teşekkür ederim.Mevlam hepinizi hamile etsin inşallah...

Ne güzel:16: Ben de birgün bunu yazarım inşallah burada.İkiz oğullarımla uğraşırken.Pek vaktim olurmu bilmem ama buraya girmeye.Onları uyuturken bile yazarım ben :37: Düşünsene 2 beşik yanyana.Bende laptopla yanlarında.Beraber büyütürüz artık.:16::16::16:
Ben iyiyim koyu dönemlerimdeyim ovuda.Çalışıyoruz gece gündüz:17: 11 Aralık bat..Ama 9 da olabilir.Çünkü 27sinde yumurtladım.14 gün sonrası 9 oluyor.Aman ne biliyim.Haftaya bende göğüslerim çok şişti,sızlıyor,akıntım su gibi falan yazarmıyımki buraya :31::31::31::31:

yazarsın canım benim niye yazamayasın hatta "bulantılarım var arkadaşlar,belim ağrıyor bu ikizleri taşımak ne zormuş ,doğuma son bir haftam,ikizlerimi kucağıma aldım bile"yazarsın.Mevlam kalbinin güzelliğini hayatına,isteklerine de yansıtsın inşallah.

ablaları oğluşum evde 4-5 adım atarak yürüyebiliyor artık şükürler olsun.fizyoterapist bile bu kadar hızlı ilerleme gösteren bir çocuk görmrdim diyor.hepinizin dualarına çok teşekkür ederim.Mevlam hepinizi hamile etsin inşallah...

:46::46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın Feyzacım:nazar::nazar::nazar: Bi çocuktan öğreneceğimiz her zaman bişeyler var.Bunu bi kez daha kanıtlamış olduk.Azim....

Yaşamaktan koptuğunuzda bir çocuğu izleyin:
1.Mutlaka kendini oyalayacak bişeyler bulur.
2.En ufak şeylerden mutlu olur.
3.İstediği şeyi elde edinceye kadar var gücüyle diretir.....

:46::46::46::46::46: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın Feyzacım:nazar::nazar::nazar: Bi çocuktan öğreneceğimiz her zaman bişeyler var.Bunu bi kez daha kanıtlamış olduk.Azim....

Yaşamaktan koptuğunuzda bir çocuğu izleyin:
1.Mutlaka kendini oyalayacak bişeyler bulur.
2.En ufak şeylerden mutlu olur.
3.İstediği şeyi elde edinceye kadar var gücüyle diretir.....

evet canım gerçekten öyle..şu an hızlı öğrenen bir bebek gibi.inan ilk yürümeye başladığında 1 yaaşındaydı,şimdi attığı adımlarda o zamankinden daha mutluyum.Rabbim onu bana bağışladı ya varsın herşeyi yeniden öğrensin hiç önemli değil.o bana her""ANNE""dediğinde sanki ilk kez duyuyormuşum gibi heyecanlanıyorum.

yazarsın canım benim niye yazamayasın hatta "bulantılarım var arkadaşlar,belim ağrıyor bu ikizleri taşımak ne zormuş ,doğuma son bir haftam,ikizlerimi kucağıma aldım bile"yazarsın.Mevlam kalbinin güzelliğini hayatına,isteklerine de yansıtsın inşallah.

:16::16::16:İnşallllaaahhh..Ama benim yazdıklarım farklı olacak."Kızlar ben hamile değil gibiyim sadece yemek yiyesim var başka da sıkıntım yok.Göbeğim devasa büyüklükte oldu zor oluyor yürümek.Sürekli yiyorum nasıl olacak benim halim.Arada bir midem yanıyor aç kalınca başka da bişeyim yok çok şükür.Doktoruma sordum suda doğum yapabilirmişim uygulamasını yapmışlar.İsimlerden biri Berat olacak da diğerine karar veremedik daha" vs vs.....:16::16::16::16::16:
İkiz gebelerin %40'ı hamilelik dönemlerini hafif atlatıyor.Bulantı-kusma olmuyor.Olanlar da var ama.9 ay hastanede yatanlar var hatta.Ama benimki %40'lıklardan olacak inşallah.İnşallah kalbimden gelen hisler doğrudur.

kızlar günaydınn:16: bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm:14:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel bı haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben geldım ben geldım ben geldııııııııııımmmm ama kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk..hala gelen gıden yok kızlar..nerdeyse yoldan cıkıp bı ıdrar testı yapacam bugün :D :D :D

Yok sende değil mi gelen giden Ebbbiiiiii???? Beklemelerdesin bebişini...:21::21::21::21:
Kız bi test yapsan da müjdeyi versen artık sende...

ben geldım ben geldım ben geldııııııııııımmmm ama kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk..hala gelen gıden yok kızlar..nerdeyse yoldan cıkıp bı ıdrar testı yapacam bugün :D :D :D

Yap hadiiiii.Üzülme ama çıkmazsaaaa....Daha yerleşmemiştir ondandır.....Hadi yaapppp:46::46::46::46::46::46::46::46:

Yok sende değil mi gelen giden Ebbbiiiiii???? Beklemelerdesin bebişini...:21::21::21::21:
Kız bi test yapsan da müjdeyi versen artık sende...

ahanda cıktım yoldan bırazdan hazırlanıp test yapacam dayanamıyorum daha...bana bakan kılomu aldın hamılemısın dıyor..dıyorum bu ara bısey yemıyorum valla kılo almıs olamam..ozaman hamılesın tıpın onu gösterıyor dıyolar...cıktım yoldan :D :D :D

ahanda cıktım yoldan bırazdan hazırlanıp test yapacam dayanamıyorum daha...bana bakan kılomu aldın hamılemısın dıyor..dıyorum bu ara bısey yemıyorum valla kılo almıs olamam..ozaman hamılesın tıpın onu gösterıyor dıyolar...cıktım yoldan :D :D :D

Heyecanla bekliyorum sonucuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Yap hadiiiii.Üzülme ama çıkmazsaaaa....Daha yerleşmemiştir ondandır.....Hadi yaapppp:46::46::46::46::46::46::46::46:

8 gün gectı yerlesmıstır heralde yaaaa :D :D: :D yerlesmemısmıdır yoksa az dahamı beklesem..ben dıyorumkı üc tane gebelık testı alım bırını bugün bırını yarın dıgerınıde pazartesı yaparım :D :D :D ne kadar ac gözüm ama gercekten aysemmm hıc gelesıde yok kırmızıların..gebe degılsemde bır sorunum var..belım acayıp agrıyor baskada bısey yok :D :D :D
sen nasılsın tatlım

Back