• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
valla bitanem test cift cizgiyse de negatifsede yazıcam söz... eşim uyurken yapcm ona solemem hemen once kan verim pazartesi.. ama siz ogrenirsiniz varsa tabbi pek umudum olmasada... bana dua edin canlarım

İnşaallah yaa bende takip edeceğim merak ettim bebeniz varmı hamişmisiniz:)
Dua edeceğim sizlere hayırlı haberlerinizi bekliyorum. benim bat 12 ocak daha var inşaallah bu ay güzel haberler gelir hepimize :)
Cevodileksu senin şu kasığındaki batmalar inşaallah hamileliğe işarettir :)
Selametle kızlar sizde bana dua edin...

canım allah razı olsun senden..duaların kabul olur ınsallah...bızde senın ıcın bol bol dua edecegız canıkom..ınsallah ıkız ogullarına kavusursun sekerım...burda mutlu günlerını paylasırız ınsallah...bızde burda her güzel habere sevınırıyoruz ınan..ben yıne fazla ümitlenmım dıyorum hele cıft cızgıyı belırgın görem ve kan testını alam elıme :D :D :D göbeklerı atalım ve bır kac hafta sonrada senın haberını alam oh oh oh deme keyfımıze yahuu

1 saat kadar önce bebek uyku setlerine bakarken yakaladım kendimi.2 tane beğendim.Mavi bulutlar var üstünde.Kısayoluma ekledim.Bebek odası süsleri düşünüyorum yapmak için.Güzel bi puzzle yapacağım oğullarımın odasına...2013 bizim yılımız olsun inşalllahh:16:

1 saat kadar önce bebek uyku setlerine bakarken yakaladım kendimi.2 tane beğendim.Mavi bulutlar var üstünde.Kısayoluma ekledim.Bebek odası süsleri düşünüyorum yapmak için.Güzel bi puzzle yapacağım oğullarımın odasına...2013 bizim yılımız olsun inşalllahh:16:

amın canım ınsallah ... o güzel yüregıne allah dıledıgın gıbı verır ınsalllah...en cok hak edenlerden bırısın tatlım...hersey gönlünce olsun bende senın ıcın bol bol dua edecegım arkadasım....olacak olacak bu bebıs olacak :D :D :D :D

valla rabbımın her ısıne ınanırım ben :D :D :D :D ama yat dınlen canım cok agrımasın belın sıcak su al belıne sar..benımde ıkı taraflı batma oluyoradu...bende su ara bel agrımdan duramıyorum...yat uzan bebem yat cok ayakta kalma

İşyerindeyim yatamamki. Bele sıcak iyi gelmez derler ama.Kasıklara daha doğrusu.Ayaklarıma koyayım ben en iyisi.Ağrıyordu 3-4 gündür ama fazlalaştı bi anda.Çatlıyor da ondan mı ki?Sabahı değerlendirdik bugün.Yarın da olur büyük ihtimal.İnşallah tabi.Adet olduğun gün olurya o ağrıdan şu an yaşadığım.Arada batmalar oluyor her iki tarafa da.Rabbim son kez yaşatsın bunları bu ay OL desin hayırlısıyla...

İnşaallah yaa bende takip edeceğim merak ettim bebeniz varmı hamişmisiniz:)
Dua edeceğim sizlere hayırlı haberlerinizi bekliyorum. benim bat 12 ocak daha var inşaallah bu ay güzel haberler gelir hepimize :)
Cevodileksu senin şu kasığındaki batmalar inşaallah hamileliğe işarettir :)
Selametle kızlar sizde bana dua edin...

bakalım nolcak canım... ben umitli deglm ama allah buyuktur hepimizin yuzunu guldurur... sanada dua edicem cnm

İşyerindeyim yatamamki. Bele sıcak iyi gelmez derler ama.Kasıklara daha doğrusu.Ayaklarıma koyayım ben en iyisi.Ağrıyordu 3-4 gündür ama fazlalaştı bi anda.Çatlıyor da ondan mı ki?Sabahı değerlendirdik bugün.Yarın da olur büyük ihtimal.İnşallah tabi.Adet olduğun gün olurya o ağrıdan şu an yaşadığım.Arada batmalar oluyor her iki tarafa da.Rabbim son kez yaşatsın bunları bu ay OL desin hayırlısıyla...

olur ınsallah..evet catlamadan olabılır canım ama zaten sabah degerlendırdıysenız bos gıtmemıs olmus :D :D :D ayyyyyy teyzesı yesın onları ınsallahhhh

düsünmemeye calıs..bebısın oldugunu düsün ve onun mutlulugunu düsün...ben aklıma bıle getırmemeye calısıyorum böylece oyalanıyorum ıste..yurtdısında nerde annen

normalde bende belçıkadaym annemlerde orda dogma buyumeyim... 1 senedir turkiyedeym sevdm adam içn geldm 1 sene sonra eşimide alp gtcm yapamıym ben olmuyo burda oraya alıştım...

normalde bende belçıkadaym annemlerde orda dogma buyumeyim... 1 senedir turkiyedeym sevdm adam içn geldm 1 sene sonra eşimide alp gtcm yapamıym ben olmuyo burda oraya alıştım...

türkıyenın neresındesın canım....bende dogma büyüme almanyadanım canım bende gelelı 2 yıl oldu..yavas yavas alısıyorum canım..alman vatandası oldugum ıcın ara ara gıdebılıyorum..annemlerde sık sık gelıyorlar..üzülme canım..eger esının burda kurulu düzenı var ve güzel bı ısı varsa bıraz daha sabret derım..olmassa tabıkı en dogrusunu sız bılırsınız

bakalım nolcak canım... ben umitli deglm ama allah buyuktur hepimizin yuzunu guldurur... sanada dua edicem cnm

Ayyy canım benim ümidini hiç yitirme derim sana ben 3 kez hamile kaldım hep düşük oldu 7 haftayı geçmediler. şimdi bütün sonuçlar iyi çıktı kan pıhtılaşması var diye hamiş kalınca iğne vuracağım. ama bu kadar acı olaydan sonra yinede çoooooook ümitliyim inşaallah bebişim sağsalim gelecek...
Bence çok kaptırmadan ümitli olmk iyidir ama negatif olsada birgün olacağına dair ümitli olmak :)
Hepimizin bebişi gelecek inşaallah...

türkıyenın neresındesın canım....bende dogma büyüme almanyadanım canım bende gelelı 2 yıl oldu..yavas yavas alısıyorum canım..alman vatandası oldugum ıcın ara ara gıdebılıyorum..annemlerde sık sık gelıyorlar..üzülme canım..eger esının burda kurulu düzenı var ve güzel bı ısı varsa bıraz daha sabret derım..olmassa tabıkı en dogrusunu sız bılırsınız

ben afyondayım canım sen nerdesın.. ay cok sevındım beni anlıyan biri cıktı bıtanemsın ya :) mutlu ettin beni..
ben daaha gecen hafta gtm geldm belcıkaya....

kızlar annemi ozledim :( cok uzakta ben turkiyede o başka ulkede

Ah canım enazından Annen hayatta özlüyorsun ama inşaallah sesini duyarak rahatlarsın.
Ya benim gibiler ne yapsın 23 yaşında annemi kaybettim kanserden.
Şİmdi okadar çok özlüyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii anlatamam sadece rüyalarımda görüyorum oda sabah uyanınca hüsranla bitiyor.
En azından beben olsada bakacak bir annen var bunları düşün ve mutlu ol..

Ayyy canım benim ümidini hiç yitirme derim sana ben 3 kez hamile kaldım hep düşük oldu 7 haftayı geçmediler. şimdi bütün sonuçlar iyi çıktı kan pıhtılaşması var diye hamiş kalınca iğne vuracağım. ama bu kadar acı olaydan sonra yinede çoooooook ümitliyim inşaallah bebişim sağsalim gelecek...
Bence çok kaptırmadan ümitli olmk iyidir ama negatif olsada birgün olacağına dair ümitli olmak :)
Hepimizin bebişi gelecek inşaallah...

inşallah canım benım....
ben 15 aydır beklıyrm olmuyo..doktr herşey normal dedi... sen ne kadarlık evlısın?

Ah canım enazından Annen hayatta özlüyorsun ama inşaallah sesini duyarak rahatlarsın.
Ya benim gibiler ne yapsın 23 yaşında annemi kaybettim kanserden.
Şİmdi okadar çok özlüyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii anlatamam sadece rüyalarımda görüyorum oda sabah uyanınca hüsranla bitiyor.
En azından beben olsada bakacak bir annen var bunları düşün ve mutlu ol..

haklısın bitanem... sağol moral verdın ıçın,sbh konuştum daha annemlede ozledim işte..

Back