• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
seni o kadar iyi anliyorum ki... herşeye dikk edip denemeler ve her ay husran o kadar zor ki... ama gecicek inşallah bendede kendi kendime belirtiler buldum.. mesela dun balik yaptm hedim ama gelde bna sor nasil midem bulandi hala o balik kokusu burnumda sanki şu an işteyim ama hala o koku var sanki.. boş ver bat gnu sbh test yap bakarsin ki gelmedi ertesi gun kan ver bekleyip kendinide harab etme o daha cok yipratiyor... uzulme tmm mi bebişlerimiz gelcek

inşallah canm.hep dua ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.bi vakti saati var elbet.ama beklemesi zor işte:(((((

Geçmiş olsun eşine.İnşallah güzel haberle iyi edersin adamı :)

Hayırlı sabahlar sule25. Çok susadım ama 1 saat daha dayanmalıyım ovu testi için:1: Sağ kasığımda batmalar oluyor.Sanırım çatlıyorum...Silikleşirse test bugün...Doğru tahmin etmişim demektir :21:

canım iyigeceler.
kusura bakma ancak cevap yazabiliyorum.(hatta normal msj gönderemiyormuşum.sayı 100e ulaması gerekiyomu falan.oyuzden burdan yazaym dedm)burası dahi moralimi bozduğu için fazla girmiyorum artık.
demek ayn şeyleri yaşıyoruz.aynı sıkıntılar:(( ben hep duaya sığınıyorum.yoksa aklımı kaçırırım.her ay anı şeyleri yaşamaktan bıktım.banyoda elimde sonucu negatif bi testle oturup ağlıyorum:( ve dediğim gibi çalışıyorum.bu moral bozukluğu iş hayatımı,arkadaş-aile ilişkilerimi,evimi,yatağımı etkiliyo. belki bukadar saplantı haline getirdiğim için olmuyo bilmiyorumkiii.. buarada yarın yada pazar gunu adet olmam gerek.bugun biraz kasık ağrım oldu geçti.çok acayipp ağrının olmasına da sevindim.geçmesine.çünkü forumda okadar çok şey okudumki.herkesin her dediği bendede olucak sanki.demem o ki..gizliden bi ümidim var sanki hala:) allah o ümidi de kaybettirmesin hiçbirmize.allaha emanet ol canım.

Lutfen mide bulantima ve agrimasi icin bi sey soyleyin

Üşütmeden kaynaklıysa mide bulantın sadece nane demle sıcak suya.Kaynatma.10 dk ağzı kapalı demle iç.Şeker-bal-limon karıştırma.Ya kusarsın rahatlatır seni ya içini bastırır bulantın geçer.Hep yaparım ben işe yarar.Mide ağrın için de 1 tatlı kaşığı bal yut.Market balı bile olsa işe yarar.Yaramazsa 2 yudum ılık süt iç.Mide benim ve eşimin en büyük problemi olunca uzman olmaya yaklaştık bu konuda...

kızlar günaydınn:16: bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm:14:

Son düzenleme:
kızlar günaydınn:16: bata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm:14:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: Harika bi haber buu.....:21::21::21::21::21::21::21::21::21: Hayırlı olsun canıııımmm...Allahım sağlıkla kucağına da aldırsın inşallllaaahhhh...

ayşecim haber harika olabilir çok sağol canım ama daha kesinliği yok, ya sonuç yanlışsa diye içim içimi kemiriyo şimdi yapsam zaten çıkmaz bol su içtim:( yarın sabah tekrarlıycam testi inşallah kimyasal değildir..

:32::32::32::32::32:

Bu topikte uzun zamandır güzel haberler alınmamıştı mis gibi geldi. :17:
Eklesene testini gözümüz gönlümüz açılsın. Bence idrar testi bir kere pozitif çıktı mı tekrarlamak manasız. Hemen git bir acile kan ver, için rahatlasın. Rahat rahat yap kutlamanı.:17::17::17:
tatliebbi den haber varmı? Ben kaçırmadım değil mi?

ayşecim haber harika olabilir çok sağol canım ama daha kesinliği yok, ya sonuç yanlışsa diye içim içimi kemiriyo şimdi yapsam zaten çıkmaz bol su içtim:( yarın sabah tekrarlıycam testi inşallah kimyasal değildir..

Ben senin yerinde olsam kan verirdim hemen.İdrar da silik çıktıysa vardır muhtemelen.Test yanlış değilse tabi.

:32::32::32::32::32:

Bu topikte uzun zamandır güzel haberler alınmamıştı mis gibi geldi. :17:
Eklesene testini gözümüz gönlümüz açılsın. Bence idrar testi bir kere pozitif çıktı mı tekrarlamak manasız. Hemen git bir acile kan ver, için rahatlasın. Rahat rahat yap kutlamanı.:17::17::17:
tatliebbi den haber varmı? Ben kaçırmadım değil mi?

Ebbi beklemede hala.Pazartesi kan verecek 10.gün yani.İnşallah güzel haberlerle gelir bu ay o da...Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

Ebbi beklemede hala.Pazartesi kan verecek 10.gün yani.İnşallah güzel haberlerle gelir bu ay o da...Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?

İnşallah önce ondan sonra senden güzel haberler gelecek.:16:
Ben iyiyim çok şükür 5 gündür çektiğim siyatik ağrısı bugün hafiflemeye başladı henüz. İlaç kullanamadığımdan öldüm dirildim sanırım bu 5 günde. Rabbim kimselere yaşatmasın.:16:

Sessiz sedasız dursamda sürekli okuyorum topiği. Seninde haberlerine çok sevindim bu arada.:17:

İnşallah önce ondan sonra senden güzel haberler gelecek.:16:
Ben iyiyim çok şükür 5 gündür çektiğim siyatik ağrısı bugün hafiflemeye başladı henüz. İlaç kullanamadığımdan öldüm dirildim sanırım bu 5 günde. Rabbim kimselere yaşatmasın.:16:

Sessiz sedasız dursamda sürekli okuyorum topiği. Seninde haberlerine çok sevindim bu arada.:17:

:((( Allah yardımcın olsun.Zor derler siyatik ağrısı için. İnşallah sırası gelen güzel haberleri verir topiğimizde.Çok şükür eşimle aramı düzelttim.Yumurtlama dönemini de güzel değerlendiriyoruz.İnşallah güzel sonuçlar alırım bende.Çünkü çok stres yapıyorum ben.Kafaya takmamak için gün içinde yaptığım işleri bi duysan şaşırırsın.Bedensel yorgunluğum kafamı da meşgul ediyor.Hayırlısıyla bi olsaydı bebeklerim...:31::31:

Yarın BAT günüm:52:

Ooofff offf delirmemek zor yahu...Belirti diye bakarsanız bir tek akıntım var o da adet için de olabilir...Göğüslerim de ne şişkinlik ne bir hassasiyet...Durumum budur kızlar:71:

Ooofff offf delirmemek zor yahu...Belirti diye bakarsanız bir tek akıntım var o da adet için de olabilir...Göğüslerim de ne şişkinlik ne bir hassasiyet...Durumum budur kızlar:71:

İdrar testi yaptın mı?Belirtisiz bir hamileliktir belki seninki..:31:

Tebrikleri canımmm..:46::46::46::46:
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin
sabah sabah ne gusel haber aldık :32:

delirme tatlım benim bat ıım pazartesi gunu
beklemek cok zor :53:
benimde göğüslerimde hiçbişi yok
başka belirti dersen de ara ara ksıklarım sızlıyobatıyo bişiler oluyo ama
adetle ayırt etmek cok zor bide daha evelde ldu bunlar ama hep negatifti
bat gunu yapıcam test bakalım nolucak:53:

delirme tatlım benim bat ıım pazartesi gunu
beklemek cok zor :53:
benimde göğüslerimde hiçbişi yok
başka belirti dersen de ara ara ksıklarım sızlıyobatıyo bişiler oluyo ama
adetle ayırt etmek cok zor bide daha evelde ldu bunlar ama hep negatifti
bat gunu yapıcam test bakalım nolucak:53:

Bende yarını bekliyorum.İnşalah kırmızıları testlerde görürüz çifter çifter:16:

Bugün kendime uğraşlar bulmam lazım ama biraz da üşütmüş gibiyim pek Halim yok. Nasıl geçecek bakalım bugün...

Pazartesi büyük gün desenize...Tatliebbi 10.günü olduğundan kan testi yaptıracak.Fidele de pazartesi yapar.Tuğra da pazartesi yapacak.Perakedisi de kan tahlilinde kesinleştirir gebeliğini. Hafta çok güzel başlayacak 2013 için.İnşallahhh:16::16::16: Kızlar bizleri bırakıp gitmek yok tamammı diğer topikte.Ağlarım bak ardınızdan:25::25::25::25:

Bende yarını bekliyorum.İnşalah kırmızıları testlerde görürüz çifter çifter:16:

Bugün kendime uğraşlar bulmam lazım ama biraz da üşütmüş gibiyim pek Halim yok. Nasıl geçecek bakalım bugün...

Pasta yap.Kurabiyeler şekilli şekilli.Çok güzel zaman geçer.Süslü püslü pastalar yap.Fotoğraflarını da buraya yükle bakalım :)

Pazartesi büyük gün desenize...Tatliebbi 10.günü olduğundan kan testi yaptıracak.Fidele de pazartesi yapar.Tuğra da pazartesi yapacak.Perakedisi de kan tahlilinde kesinleştirir gebeliğini. Hafta çok güzel başlayacak 2013 için.İnşallahhh:16::16::16: Kızlar bizleri bırakıp gitmek yok tamammı diğer topikte.Ağlarım bak ardınızdan:25::25::25::25:

İnşallah canım ya..Yeni yıla güzel haberlerle gireriz umarım...Burası,sizler benim dostlarım dert ortaklarımsınız...Kıııız kader arkadaşlarnı unutup gitmek olur mu:29:

Ayy ayyy sanki hamiş olmuşum gibi bende havaya girdim hemen:16:

Back