Tedavin hayırla sonuçlansın inşallah1 yıldır bebek tedavisi alıyorum. Yaşım 26 yumurta rezervi sıkıntıdaymış(0.72) bu sebepten tüp bebeğe geçirildik. Adetimin 3. Günü bu ay 2 yumurtam varmış biri sağ biri sol ve doktor bey cumartesiye kadar kullanacağım gonalf klomen ve bir ilaç daha verdi. Gonalı cuma günü 4 gibi vurup cumartesi duruma bakacaklar mış. İşleyiş nasıl bilmiyorum. Tüp bebekteki aşamalar tam olarak ne oluyor acaba ?
Merhaba kizlar ben de ucuncu opumu cumartesi gunu oldum. Benim de amh dusuk martta 0.43 olculmustu su an bilmiyorum. Daha onceden 2 opu oldum o iki opudan birer 5. gun embriyom oldu. Aslinda aklimda toplama yaptirmak da yoktu baska transfere gitmek istiyordum ama doktor iki yumurtam icin cok guzel gorunuyorlar toplama tavsiye ederim dedi.
İkisi de dolu cikmasina ragmen birisi dollenmis haber bekliyoruz digerinden, onun 5. gune gidip gitmedigi persembe gunu belli olacak adette kontrole gidecegim bana dua edin
İğnenin ağrısı oluyor mu? Birazcık iğne fobim vardaBenim Opu tarihim belli oldu, bu perşembe yapılacak. Hayırlısıyla bu ilk basamağı artık tamamlamak istiyorum, karnım davul gibi oldu sürekli gergin :) yarın son gonal f dozumu yapacağım inşallah. Akşama da artık çatlatma iğnesi vakti geldi. Allah tüm bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
Merhaba! Evet yasal olarak 35 ve üzeri 2 adet koyma hakkı var tercih size ait yada daha önce tutmamış tüp bebek varsa yine 2 hak veriliyor bunların harici sadece tek embreiyomerhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarım. transfer sayısının yaşla mı ilgisi var? daha önce cocugu olanlara 1 mi yapılıyor bilginiz var mı bu konuda ?
Merhaba ben kasım ayından da elendim. Nasipse aralığa kaldıBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @royaal 24 ay 21 Ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer T tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim A Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım
İğnenin ağrısı oluyor mu? Birazcık iğne
Yaklaşık 10 gündür günlük iki iğne yapıyorum, başlarda çok sorun değildi ama şimdi biraz zorlaştı artık. Bu da sanırım normal :) bugün son diye mutluyum. Göbeğim de mutludur eminimİğnenin ağrısı oluyor mu? Birazcık iğne fobim varda
Dualarım hepimizle inşallah bebişiniz tutarAhhh aminnn inşallahbenim 2 embriyom vardı 5. Gün ilk transferim martta oldu tutmadı ikinci transferim cuma günü inşallah nasip olurda tutar duanızı eksik etmeyin
Umudumuzu yitirmeyelim birşey ne kadar zorlaşıyorsa o kadar güzelleşiyordur unutmayalımMerhaba ben kasım ayından da elendim. Nasipse aralığa kaldı
Ya kaç gün daha olucak bu iğneleriYaklaşık 10 gündür günlük iki iğne yapıyorum, başlarda çok sorun değildi ama şimdi biraz zorlaştı artık. Bu da sanırım normal :) bugün son diye mutluyum. Göbeğim de mutludur eminim
Merhaba bende sizin gibi yakın tarihte başladım sürece 7 gün boyunca puregon vurundum bugün kontrole gittik 2 gün de oxoite vurun dedi doktor cuma tekrar kontrol olucak sonra sanırım yumurta toplama süreci başlıcak ben kendim vurdum iğneleri hep oxoite bakalım yakıcak mı birazdan vuruncam hangi ilde hangi hastanede başladınız sürece acabaMerhabalar bende 14 ekimde gittin doktoruma ve gonaf 100 ve meriofert 150 ml kullanmaya basladim . Pazar günü itibariyle bu iğnelere oxoite eklendi . Yarin sabah kontrolüm var ve yumurta toplanma işlemi için gün alacağım umarım Kasım ayında hepimiz için güzel bir ay olur.
Şişkinlik çok oluyor mu yaaYa kaç gün daha olucak bu iğneleribenim bugün 6. Gün artık toplasınlar şu yumurtaları yoksa şişkinlikten patlayacağım
Benim oldu. Ağrımda var. Çok güçlü değil ama öğlen verdikleri iğne ağrıtıyor. Hiç biri hayatınızı kötü etkileyen şeyler değil endişe etmeyin :)Şişkinlik çok oluyor mu yaa
Oxoite nedir kızlar. Bende sadece akşamları gonal-f 300 lük. Öğlenleri de cetrodite. Cuma gel muhtemelen Salı toplama yaparız dediMerhaba bende sizin gibi yakın tarihte başladım sürece 7 gün boyunca puregon vurundum bugün kontrole gittik 2 gün de oxoite vurun dedi doktor cuma tekrar kontrol olucak sonra sanırım yumurta toplama süreci başlıcak ben kendim vurdum iğneleri hep oxoite bakalım yakıcak mı birazdan vuruncam hangi ilde hangi hastanede başladınız sürece acaba
Ben ayın sonunu bekleyecektin kasim sonu tedavi için ama şuan deli aklım kalk git başlat ekleme diyorBenim oldu. Ağrımda var. Çok güçlü değil ama öğlen verdikleri iğne ağrıtıyor. Hiç biri hayatınızı kötü etkileyen şeyler değil endişe etmeyin :)
Neden bekliyordun ki?Ben ayın sonunu bekleyecektin kasim sonu tedavi için ama şuan deli aklım kalk git başlat ekleme diyor