KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Selamlar bana doktorum iğneleri verirken söyledi dibinde biraz kalacağını. hatta kontrole gelirken getir kalanları bunlar çok pahalı iğneler dedi 😅 şu an 150’lik gonal f oluyorum bir paket 450’lik dün akşam birini bitirdim gerçekten dibinde bayağı kaldı karışmasın diye de iğnesini atıp kapağını kapattım cumartesi doktora götüreceğim. normalmiş yani kalması. Benim tedirginliğim de hem gonal f hemde enjektörü sabit iğnelerden damlalar da olsa dışarda kalıyor illa onu da hesaba katıyorlardır herhalde verirken bize diyip geçtim takılmadım 🤷🏼‍♀️
Ben iğneleri çöpe atıyorum. Hata dün düşündüm atmasam mı çöpe diye. Bebişim olunca bak senin için neler yaptım derim 😂 evet o damlaları bende dün gördüm ama dediğin gibi doktor onları hesaba katıyordur zaten

Amann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.

Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorum 🫣 onun dışında gün içinde çok çok nadirdi içtiğim
Ben de dışarı çıktığım kahve içtiğim zamanlar çok istiyorum 🥹🥰😂 kahve yasağı koydu mu canım doktorun benim 1 Türk kahvesi hakkım var günde

Ben de dışarı çıktığım kahve içtiğim zamanlar çok istiyorum 🥹🥰😂 kahve yasağı koydu mu canım doktorun benim 1 Türk kahvesi hakkım var günde
Kahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acaba 🫣 alışkanlıklar ne kadar kötüymüş ya onu anlıyorum şu aşamada

Kahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acaba 🫣 alışkanlıklar ne kadar kötüymüş ya onu anlıyorum şu aşamada
Bende kahve bağımlısıyım günde, 3 4 kupa içiyordum ama şuan 3 gün arayla 1 amerikano içiyorum 😤

Arkadaslar gunaydin 🌿 Transfer sonrasi nar suyu, havuc suyu icen arkadaslarimiz vardi. Bunlar boyle markette satilan paketli icecekler degil, degil mi? Ya evde sikiyorsunuz ya disaridan taze sikilmis aliyorsunuz? 🤔🥰

Bende kahve bağımlısıyım günde, 3 4 kupa içiyordum ama şuan 3 gün arayla 1 amerikano içiyorum 😤
Ay ben de her gun 1 bardak filtre kahvenin icine sut koyarak iciyorum. Sutlu kahve mi, kahveli sut mu iciyorum belli degil. Yarin transferden sonra kesin birak derse de artik evde biri icerken kokusuyla avunucaz ahahha 😂 Ya da decaf olanlardan alirim bilemedim 😂

Ay ben de her gun 1 bardak filtre kahvenin icine sut koyarak iciyorum. Sutlu kahve mi, kahveli sut mu iciyorum belli degil. Yarin transferden sonra kesin birak derse de artik evde biri icerken kokusuyla avunucaz ahahha 😂 Ya da decaf olanlardan alirim bilemedim 😂
Analık boşuna kutsal değil işte bak nelerden vazgeçiyoruz 😂

X