- 8 Haziran 2024
- 76
- 54
- 34
Benim aylar önceki aşılamadan kalma yarım doz gonal f vardı buzdolabında duran, tarihi de geçmemişti, doktor kullandırttı bana boşuna yenisini alma dedi.Hanımlar birşey soracaktım ignelerime oluyorum şuanda doktor bir kaç gün daha uzattı elimde 1 günlük pergoveris eksik kaldı böyle olunca Ağustos takı tedaviden 1 tane var onu kallansam olurmu bozulma falan olmuş mudur acaba
Anladım çok teşekkür ederimBenim aylar önceki aşılamadan kalma yarım doz gonal f vardı buzdolabında duran, tarihi de geçmemişti, doktor kullandırttı bana boşuna yenisini alma dedi.
Merhaba 31 Ekim yani bugün transferim oldu beni de listeye ekleyebilir misiniz?Merhabalar listeye eklememi ister misiniz ?
Merhaba tabiki ekliyorum hemenMerhaba 31 Ekim yani bugün transferim oldu beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Merhaba teşekkür ederimMerhaba tabiki ekliyorum hementransferiniz tedaviye başlanan ay mi oldu hemen yoksa beklediniz mi
Yumurta sayısı mi fazlaydı o yüzden mi beklendiMerhaba teşekkür ederimopunun üstünden iki regl geçirdim pcostan dolayı maalesef
Evet ya 28 yumurta toplandı 18i dolu çıktı 17si döllendi totalde 8 tane kalmıştım bugün de 2 embriyo transferi oldum. Tahlil gününü beklemedeyim şuanYumurta sayısı mi fazlaydı o yüzden mi beklendi
Çok iyi maşallah inşallah çok güzel sonuçlar alırsınızEvet ya 28 yumurta toplandı 18i dolu çıktı 17si döllendi totalde 8 tane kalmıştım bugün de 2 embriyo transferi oldum. Tahlil gününü beklemedeyim şuan
4 Kasım transfer günüm beni de listeye ekleyebilir misinizMerhaba tabiki ekliyorum hementransferiniz tedaviye başlanan ay mi oldu hemen yoksa beklediniz mi
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinEvet ya 28 yumurta toplandı 18i dolu çıktı 17si döllendi totalde 8 tane kalmıştım bugün de 2 embriyo transferi oldum. Tahlil gününü beklemedeyim şuan
Çok teşekkür ediyorummÇok iyi maşallah inşallah çok güzel sonuçlar alırsınıztest günü ne zaman
Allah razı olsun çok teşekkür ederimmHayırlısı olsun Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Heyecanla bekliyoruz pozitifleri görürsünüz inşallah bize de umut olurÇok teşekkür ediyorumm11 Kasım test günü
Heyecanla bekliyoruz pozitifleri görürsünüz inşallah bize de umut olurÇok teşekkür ediyorumm11 Kasım test günü
Hadi inşallah sağlıkla tutunurKizlar benimde trasferim 6 kasimda belli oldu
Bizleri de haberdar edin inşallah çok güzel geçerMerhabalar benim de yarın opu günüm
İnşallah bebeğin sana tutanacakMerhaba bende ziya bey e gidiyorum bugün 9. Günümdü kan verdim değer 197 çıktı tek embriyo transfer edildi inşallah artar değer
Bügün kontrolümde 15 yumurta oluştu doktor 2 gün daha kullanmamı istedi cümartesi tekrar gidicem inşallah haftaya toplama olacakMerhaba bende bu ay başladım. İğnelerimi yapıyorum 3. Günüm.umarım iyi sonuçlar alırız. Pergoveris+menopur verdi doktorum göbekten yapıyorum ve aynı anda Letu hap 2 tane içiyorum.cumartesi kontrolüm var