Beklenen süre | Tedaviye başlama tarihi | Sonuç | |
---|---|---|---|
| 24 ay | ekim | |
| 24 ay | 21 Ekim | |
S sedu066 | 21 ekim | ||
E ecmel06 | 45 | 23 ekim | |
T tosbik2519 | 24 ay | 24 ekim | |
| 48 ay | Ekim | |
| 25 ekim | ||
| 36 ay | 28 ekim | |
| 12 Ay | 28 ekim(transfer) | |
| 72ay | 1 Kasım transfer | |
F Fatmagl001 | 72 ay | Ekim sonu | |
A Aleynaakoc | Ekim transfer | ||
K kaderrrtr | Ekim sonu | ||
| 30 ekim | ||
D Dila96 | |||
D denizperisii | |||
I incitanesi_55 | 30 ekim (transfer) | ||
M meryyyynur24 | 31 Ekim (transfer) | ||
A Anneolmayolundayim | 28 ay | Kasım | |
C cicipamuk | 11 ay | 6 Kasım (transfer) | |
A anonim13 | 7 Kasım (transfer) | ||
| 60 ay | Kasım | |
| Kasım | ||
| 22 ekim | ||
| 30 Kasım transfer | ||
| 11 Kasım transfer | ||
| 12 ay | 15 Kasım | |
| 24 ay | 17 Kasım | |
| 40 ay | 25 kasım | |
F flowerduet | 24ay | Kasım sonu (transfer) | |
S serrol | |||
| 19 Kasım transfer | ||
| |||
A Ayrk | 11 Kasım transfer | ||
M msh |
En kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız umarım ,Merhabalar ben de iki senedir mücadele edenlerdenim. Kendi kendime denemelerim ovulasyon takiplerim oldu ama her ay aynı sonuç kocaman negatifler... Bir ay başarısız çatlatma iğnesi, iki tüp bebek başarısız denemem var. Üçüncü denemeyi Eylül'de yapacaktık fakat benim bir anda yükselen crp ve d dimer sorunum yüzünden ertelemek durumunda kaldık. Başka aksilik çıkmazsa kasım adetiyle ben de transfer olacağım donmuş üçüncü gün embriyosu olacak ama dr beşinci güne götürmeyi teklif etti inşallah giderler. Genetik inceleme de istedi fakat onu yaptıracak durumumuz yok malesef. Bizdeki sorun bildiğimiz kadarıyla amh düşüklüğü. 0.6 benim. Yaş 31. İki taraflı çikolata kistlerim var 3 er cm civarındalar. Bu süreçte adet düzenim inanılmaz bozuldu bu yüzden tam olarak kaçında başlayacağımızı bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah bu kez son denememiz olur ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz bize tutunur.
Aminn inşallah siz de tek seferde pozitifi yakalarsınızEn kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız umarım ,3. Denemeyi ne zaman yapacaksiniz planınız nedir
Merhabalar listeye eklememi ister misiniz ?Merhaba! Arkadaşlar benim 23 ekim itibari ile tüp bebeğe liv hospital ziya kalem hoca ile başlıyorum. Sağolsun ilgi ve alakasından kaynaklı tercih ettik.
2 yıldır sebebsiz bebek sahibi olamadım.
Tsh ve amh değerlerim iyi çıktı.
21. Gününde progesteron için kan tahlili istedi.
Yaşım 35 olduğu için 2 adet embriyo yaptırıcam.
Bilgilerinizi yazar mısınız listeye ekleyeyimAminn inşallah siz de tek seferde pozitifi yakalarsınızkasım adetiyle başlıycaz aksilik çıkmazsa ama ne zaman adet olurum hiç belli değil. Düzenim karıştı biraz
Tabiki teşekkür ederimMerhabalar listeye eklememi ister misiniz ?
Bilgilerinizi yazın ekleyeyimTabiki teşekkür ederim
Tabi kiBilgilerinizi yazar mısınız listeye ekleyeyimberaber takip edelim
Kaç yıldır istiyorsunuz problem var mıydıŞurada yerimi alayım :) 5.Deneme de Kızıma kavuştum .Arkasından 1 negatif sonuç... Kasım regl ile Ankara bahçecide tedaviye başlayacağım inşallah
9 yıllık evliyim ilk 2 yıl bebek düşünmedik gezelim tozalım dedik :) Hayatımın en eğlenceli anlarıydı... 3. Yılımızda hadi deneyelim dedik bir ay iki ay üç altı ay derken yok olmuyor.. hoop ben hemen hastaneye pko var ama gebeliğe engel değil denildi . Eşimin kontrollerinde spermin cok az ve hareketsiz olduğunu öğrendik dünya başımıza yıkıldı o an. Tabi eşim tedaviyi kabul etmedi doğal ürünler denedi ballar macunlar doğal olur umudu vardı bir yıl da öyle kaybettik.Artık müdahale ettim ilk hemen trabzon medicalparka gittik ama bence yanlış bir seçimdi ilk 4 deneme orda oldu arka negatifler....hüzünler hayal kırıklığıKaç yıldır istiyorsunuz problem var mıydı
Ya maşallah Allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah en kısa sürede de ikinci evladınıza kavuşursunuz9 yıllık evliyim ilk 2 yıl bebek düşünmedik gezelim tozalım dedik :) Hayatımın en eğlenceli anlarıydı... 3. Yılımızda hadi deneyelim dedik bir ay iki ay üç altı ay derken yok olmuyor.. hoop ben hemen hastaneye pko var ama gebeliğe engel değil denildi . Eşimin kontrollerinde spermin cok az ve hareketsiz olduğunu öğrendik dünya başımıza yıkıldı o an. Tabi eşim tedaviyi kabul etmedi doğal ürünler denedi ballar macunlar doğal olur umudu vardı bir yıl da öyle kaybettik.Artık müdahale ettim ilk hemen trabzon medicalparka gittik ama bence yanlış bir seçimdi ilk 4 deneme orda oldu arka negatifler....hüzünler hayal kırıklığıankaraya tayin oldum birde burda deneyelim dedim Rabbim nasip etti ankarada ilk denemede kavuştum öyküme . geçen yıl dondurulmuş embriyo transferi oldum negatif. Şimdi sil baştan tekrar ve belki de son kez tedaviye başlayacağım. Rabbim yine nasip eder inşalah kızıma bir kardeşş. O kaadar tecrübe edindim ki bu sürecte kader de ne varsa o oluyor biz sadece doktorlara güvenip Rabbimize sığınacağız..
Merhaba yeni embriyo transferi mi yoksa sıfırdan mi başlayacakHerkese Merhaba benimde ikinci denemem olacak inşallah kasımda daha önceki negatif oldu malesef merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz hanımlar elimden geldiğince cevaplarım
Süreci atlamak tabi ki çok zor oldu transferden sonra o 12 gün beklemek hayal kurmak sonrasında koca mi 0 sonucu almak .. çok çok üzücü bazen herşey yolunda gidiyor iyi doktor iyi hastane iyi tedavi iyi moral motivasyon ama nasipte yoksa olmuyorYa maşallah Allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah en kısa sürede de ikinci evladınıza kavuşursunuz4 kez negatif sonuç almışsınız bu süreci nasıl atlattınız psikolojik olarak çok zor olmadı mı ben ilk kez Kasım ayında başlayacağım şu an kendimi hazırlıyorum öncesinden yapmamız gereken bir hazırlık var mı tecrübelerinizden yararlanarak
Evet en çok da psikolojik boyutu çok korkutuyor beni ama daha da ertelemek istemiyorum erteledikce gözümde büyüyor hayırlısı olsun tabikiSüreci atlamak tabi ki çok zor oldu transferden sonra o 12 gün beklemek hayal kurmak sonrasında koca mi 0 sonucu almak .. çok çok üzücü bazen herşey yolunda gidiyor iyi doktor iyi hastane iyi tedavi iyi moral motivasyon ama nasipte yoksa olmuyor