KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Slm arkadaşlar tedavi sürecim hızlandı artık yarın itibari ile pergoveris 150 iğne kullanmaya başlıyorum bugün eczaneden zar zor 4 paket bulabildim tanesi 7bin toplam 28 bin ödeme yaptım 5 gün kullanıp perşembe kontrole gidicem 10 gündür gonapetl iğne kullanıyorum şimdilik 10 civarında yumurta oluşmuş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Merhaba cnm hayırlısı olsun Alper beyi onerirmisin bende doktor.arayisindayim

Merhabalar ben dün yumurta toplama yaptırdım ama bu ay için transferi onaylamadı gelecek regl döneminde gel bakalım dedi neden olabilir sizde

Merhabalar ben dün yumurta toplama yaptırdım ama bu ay için transferi onaylamadı gelecek regl döneminde gel bakalım dedi neden olabilir sizde
Az mı yumurta çıktı. Progestoren yüksek olunca yapıyorlar sanırım. Kanda farklılık var mıydı başka bir açıklama yapmadılar mı?

Adetin kaçıncı gün yumurta topluyorlar. kaç gün kal doz ne kullandınız acaba?

Herkese merhaba öncelikle hepimiz inşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız :) bende eylülde başladım açıklanamayan infertilite 2yıl bekledik bi çok doğal yöntem denedik olmadı artık başlayalım dedik şuna transfer sürecine başladık bakalım hepimizin hakkın da hayırlısı ve güzel sonuçlarımız olsun inşaAllah

Merhaba,
Ben de 4 Kasımda transfer olacağım beni de ekleyebilir misiniz

Hepimize hayırlısı olsun diliyorum Allahım ellerimizi boş çevirmesin kucaklarımızı doldursun,
2 Eylülde tüp bebek sürecime başladım,
11 Eylülde opu oldum 3. gün 2 embriyom var.
27 Eylülde histereskopi oldum şimdi transfer hazırlığındayım,
4 Kasımda transferim olacak herşey yolunda giderse dualarınızı bekliyorum.
Ümidim çok olacak inşallah

Ben de 23 Ekim'de iğneye başladım üç gün sonra gittiğimde 6 yumurta olmuş Çarşamba günü yine gideceğim büyük ihtimalle cuma günü opu olacak 6 yumurta şimdilik iyi mi

Az mı yumurta çıktı. Progestoren yüksek olunca yapıyorlar sanırım. Kanda farklılık var mıydı başka bir açıklama yapmadılar mı?

Adetin kaçıncı gün yumurta topluyorlar. kaç gü
Aslında az yumurta çıkmadı 17 tane toplanmıştı. Progestron 1.9 çıkmış bu arada . Bugün aradılar 8 tane yumurta sperm ile dollenmis. Bende adetin 15 gunu toplandi

Teşekkür Ederim. bu gün adetim geçeli 8. günüm . stick test 5 gün önce negatif çıkmıştı bir daha yapmadım. umutlanmak istemiyorum adeti bekliyorum. stresten sanırım döngüm tamamen değişti. son döngülerim 29-25-24-25- bu döngü ise 35. günüm adet yok henüz (

merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarım. transfer sayısının yaşla mı ilgisi var? daha önce cocugu olanlara 1 mi yapılıyor bilginiz var mı bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…