- 3 Ekim 2024
- 36
- 19
- 35
Merhaba cnm hayırlısı olsun Alper beyi onerirmisin bende doktor.arayisindayimMerhaba ben de listeye ekleneyim çünkü benim de sürecim başladı İzmir de İrenbede Alper beyde dün ilk göbek ignemi oldum ben de hiç bir sorun yok eşimin sperm hareketi ve sayısı dusukdu o yüzden tüp Bebek önerdiler yanlız bende şu sorun var anksiyete bozukluğu var lusral kullanıyorum 50 mg doktorumun biri sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum dünkü iğneden sonra gece uyuyamadım elim ayağım boşaldı napacam bilmiyorum
Evet canım 2. Günümde başladımMerhabalar hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahreglin 2. Günü mü başladınız iğnelerle
Az mı yumurta çıktı. Progestoren yüksek olunca yapıyorlar sanırım. Kanda farklılık var mıydı başka bir açıklama yapmadılar mı?Merhabalar ben dün yumurta toplama yaptırdım ama bu ay için transferi onaylamadı gelecek regl döneminde gel bakalım dedi neden olabilir sizde
Merhaba,Bismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @royaal 24 ay 21 Ekim @mavibaloncuk Ekim sonu transfer T tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim minerva94 25 ekim @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu K kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @uniq12 3.5 yıl 15 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım
Aslında az yumurta çıkmadı 17 tane toplanmıştı. Progestron 1.9 çıkmış bu arada . Bugün aradılar 8 tane yumurta sperm ile dollenmis. Bende adetin 15 gunu toplandiAz mı yumurta çıktı. Progestoren yüksek olunca yapıyorlar sanırım. Kanda farklılık var mıydı başka bir açıklama yapmadılar mı?
Adetin kaçıncı gün yumurta topluyorlar. kaç gü
Teşekkür Ederim. bu gün adetim geçeli 8. günüm . stick test 5 gün önce negatif çıkmıştı bir daha yapmadım. umutlanmak istemiyorum adeti bekliyorum. stresten sanırım döngüm tamamen değişti. son döngülerim 29-25-24-25- bu döngü ise 35. günüm adet yok henüzBen henüz başlamadım. Kasım regliyle başlayacağım nasipse. Benimde yaş 36 hiç çocuk yok. 1 senedir deniyoruz.
Doktor banada aşılamayı çok önermediğini çünkü ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi. Hem maddi anlamda hemde vakit anlamında aşılamaya harcayacağımızı tüp bebeğe harcayalım dedik bizde.
Reglin 2. veya 3. günü gideceğim. Sonra zaten ilaçlar iğneler derken. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
neden zararı oldu acaba sağlık ile mi ilgili ? toplam ne kadara mal oldu özelde mi devlette mi paylasırsanız memnun olurum.Ben 2 kez aşılama oldum çok pişmanım yarardan çok zararı oldu
merhaba transfer sayısını belirtebiliyor muyuz? 2 ya da 3 gibi istediğimiz sayıda transfer ediyorlar mı?Kızlar çift transfer düşünen var mı bu arada. Fikriniz nedir? Amh 0.49 yaşım 30
merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarım. transfer sayısının yaşla mı ilgisi var? daha önce cocugu olanlara 1 mi yapılıyor bilginiz var mı bu konuda ?Merhaba! Arkadaşlar benim 23 ekim itibari ile tüp bebeğe liv hospital ziya kalem hoca ile başlıyorum. Sağolsun ilgi ve alakasından kaynaklı tercih ettik.
2 yıldır sebebsiz bebek sahibi olamadım.
Tsh ve amh değerlerim iyi çıktı.
21. Gününde progesteron için kan tahlili istedi.
Yaşım 35 olduğu için 2 adet embriyo yaptırıcam.
Bende bilmiyorum. Doktor ile iletişimle ilgili sanırım. Yasal olan 1. 35 üzeri 2 oluyor. Ama çocuk durumu değiştiriyor mu bilmiyorum.merhaba transfer sayısını belirtebiliyor muyuz? 2 ya da 3 gibi istediğimiz sayıda transfer ediyorlar mı?
İnşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelsin sizin kaç embriyonuz var ve kaç günlükKızlar selamlar, benimde ikinci transferim 1 kasımda olacak umarım bu defa tuttuğunu görürüm. Hepiniz dualarımdasınız her şey gönlümüzce olsun inşallah
Ahhh aminnn inşallahİnşallah Kasım ayı hepimize uğurlu gelsin sizin kaç embriyonuz var ve kaç günlük