Cumartesi kontrolü olan ne kadar kişi olduk ya kontrol çıkışı burdayımBenim de cumartesi kontrolüm var haber ver canım
Bende 21 kasımda transfer oldum kaçıncı denemeniz :)Dün kontrole gittim rahim kalınlığı uygunmuş. 20kasım çarşamba transfer olacak inş. estrofeme ek olarak progestan eklendi, benimki dondurulmuş embriyo transferi, 5 ya da 6.gün embriyosu transfer olacak
Bugün kontrolden sonra haber vermeyiiii ubutmaaaAynen ben de yıllardır gunde sadece 1 ya da 2 tane ictim, o da akşam kahveyle. Gunun en guzel anı derdim icerken deBi tek arada aklima gelince özlüyorum camda o keyfimi. Ama herseye deger napalim iyi olsun da hersey
Ben iğneleri çöpe atıyorum. Hata dün düşündüm atmasam mı çöpe diye. Bebişim olunca bak senin için neler yaptım derimSelamlar bana doktorum iğneleri verirken söyledi dibinde biraz kalacağını. hatta kontrole gelirken getir kalanları bunlar çok pahalı iğneler dedişu an 150’lik gonal f oluyorum bir paket 450’lik dün akşam birini bitirdim gerçekten dibinde bayağı kaldı karışmasın diye de iğnesini atıp kapağını kapattım cumartesi doktora götüreceğim. normalmiş yani kalması. Benim tedirginliğim de hem gonal f hemde enjektörü sabit iğnelerden damlalar da olsa dışarda kalıyor illa onu da hesaba katıyorlardır herhalde verirken bize diyip geçtim takılmadım
Ben de dışarı çıktığım kahve içtiğim zamanlar çok istiyorumAmann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.
Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorumonun dışında gün içinde çok çok nadirdi içtiğim
Merakla bekliyor olucamCumartesi kontrolü olan ne kadar kişi olduk ya kontrol çıkışı burdayım
Kahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acabaBen de dışarı çıktığım kahve içtiğim zamanlar çok istiyorumkahve yasağı koydu mu canım doktorun benim 1 Türk kahvesi hakkım var günde
Bende kahve bağımlısıyım günde, 3 4 kupa içiyordum ama şuan 3 gün arayla 1 amerikano içiyorumKahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acabaalışkanlıklar ne kadar kötüymüş ya onu anlıyorum şu aşamada
Pozitif sonuç alacaksam hiç icmesemde olurBen de dışarı çıktığım kahve içtiğim zamanlar çok istiyorumkahve yasağı koydu mu canım doktorun benim 1 Türk kahvesi hakkım var günde
Saat 2de, suan karnima agrilar giriyo stresten, hic umudum yok ama bakalim... tamam canim vericem tabikiBugün kontrolden sonra haber vermeyiiii ubutmaaa
Hepimiz seninle beraber tedaviye başlıyoruz buradayız yanındayız biliyorsunKizlarrrr önümüzdeki hafta tedaviye başlayacak olan yok mu benden başka
Bilenler bi el atsa. Bende 19 kasımda oldum, hafif göğüs ağrısı ve şişkinlik dışında hiçbir belirti yok. Normal mi aceba. Ne zaman belirti oluyor, ne zaman hissetmeye başlıyoruz.21 Kasım yani dün transfer oldum. Hiç ağrı ve herhangi bir his yok normal midir
Ay herkes oradan başladı ya bir tuhaf oldumHepimiz seninle beraber tedaviye başlıyoruz buradayız yanındayız biliyorsun
Hiiçççç kötü düşünme ben çok umutluyum çok dua ediyorumSaat 2de, suan karnima agrilar giriyo stresten, hic umudum yok ama bakalim... tamam canim vericem tabiki
Ay ben de her gun 1 bardak filtre kahvenin icine sut koyarak iciyorum. Sutlu kahve mi, kahveli sut mu iciyorum belli degil. Yarin transferden sonra kesin birak derse de artik evde biri icerken kokusuyla avunucaz ahahhaBende kahve bağımlısıyım günde, 3 4 kupa içiyordum ama şuan 3 gün arayla 1 amerikano içiyorum
Analık boşuna kutsal değil işte bak nelerden vazgeçiyoruzAy ben de her gun 1 bardak filtre kahvenin icine sut koyarak iciyorum. Sutlu kahve mi, kahveli sut mu iciyorum belli degil. Yarin transferden sonra kesin birak derse de artik evde biri icerken kokusuyla avunucaz ahahhaYa da decaf olanlardan alirim bilemedim
Gercekten oyleAnalık boşuna kutsal değil işte bak nelerden vazgeçiyoruz