KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Slm arkadaşlar tedavi sürecim hızlandı artık yarın itibari ile pergoveris 150 iğne kullanmaya başlıyorum bugün eczaneden zar zor 4 paket bulabildim tanesi 7bin toplam 28 bin ödeme yaptım 5 gün kullanıp perşembe kontrole gidicem 10 gündür gonapetl iğne kullanıyorum şimdilik 10 civarında yumurta oluşmuş inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

Merhaba ben de listeye ekleneyim çünkü benim de sürecim başladı İzmir de İrenbede Alper beyde dün ilk göbek ignemi oldum ben de hiç bir sorun yok eşimin sperm hareketi ve sayısı dusukdu o yüzden tüp Bebek önerdiler yanlız bende şu sorun var anksiyete bozukluğu var lusral kullanıyorum 50 mg doktorumun biri sıkıntı olmaz dedi ama korkuyorum dünkü iğneden sonra gece uyuyamadım elim ayağım boşaldı napacam bilmiyorum
Merhaba cnm hayırlısı olsun Alper beyi onerirmisin bende doktor.arayisindayim

Merhabalar ben dün yumurta toplama yaptırdım ama bu ay için transferi onaylamadı gelecek regl döneminde gel bakalım dedi neden olabilir sizde

Merhabalar ben dün yumurta toplama yaptırdım ama bu ay için transferi onaylamadı gelecek regl döneminde gel bakalım dedi neden olabilir sizde
Az mı yumurta çıktı. Progestoren yüksek olunca yapıyorlar sanırım. Kanda farklılık var mıydı başka bir açıklama yapmadılar mı?

Adetin kaçıncı gün yumurta topluyorlar. kaç gün kal doz ne kullandınız acaba?

Herkese merhaba öncelikle hepimiz inşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırız :) bende eylülde başladım açıklanamayan infertilite 2yıl bekledik bi çok doğal yöntem denedik olmadı artık başlayalım dedik şuna transfer sürecine başladık bakalım hepimizin hakkın da hayırlısı ve güzel sonuçlarımız olsun inşaAllah💕

Bismillahirrahmanirrahim 🤲
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
🧡 Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
🧡 Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
🧡 Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım 🧡🫂
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar 🍂
🧡Beklenen süreTedaviye başlama tarihiSonuç 🧡 🏵️
@royaal24 ay21 Ekim
@mavibaloncukEkim sonu transfer
T tosbik2519 24 ay24 ekim
@yirmibesekim48 ayEkim
minerva94 minerva94 25 ekim
@Fatmagl00172 ayEkim sonu
K kaderrrtr Ekim sonu
@bulimmm30 ekim
@Anneolmayolundayim28 ayKasım
@memurhanim60 ayKasım
@Rukiyye AlyaKasım
@Smnrhm22 ekim
@uniq123.5 yıl15 Kasım
espressoc espressoc 40 ay25 kasım
Merhaba,
Ben de 4 Kasımda transfer olacağım beni de ekleyebilir misiniz

Hepimize hayırlısı olsun diliyorum Allahım ellerimizi boş çevirmesin kucaklarımızı doldursun,
2 Eylülde tüp bebek sürecime başladım,
11 Eylülde opu oldum 3. gün 2 embriyom var.
27 Eylülde histereskopi oldum şimdi transfer hazırlığındayım,
4 Kasımda transferim olacak herşey yolunda giderse dualarınızı bekliyorum.
Ümidim çok olacak inşallah🙏🤲🏻

Ben de 23 Ekim'de iğneye başladım üç gün sonra gittiğimde 6 yumurta olmuş Çarşamba günü yine gideceğim büyük ihtimalle cuma günü opu olacak 6 yumurta şimdilik iyi mi

Az mı yumurta çıktı. Progestoren yüksek olunca yapıyorlar sanırım. Kanda farklılık var mıydı başka bir açıklama yapmadılar mı?

Adetin kaçıncı gün yumurta topluyorlar. kaç gü
Aslında az yumurta çıkmadı 17 tane toplanmıştı. Progestron 1.9 çıkmış bu arada . Bugün aradılar 8 tane yumurta sperm ile dollenmis. Bende adetin 15 gunu toplandi

Ben henüz başlamadım. Kasım regliyle başlayacağım nasipse. Benimde yaş 36 hiç çocuk yok. 1 senedir deniyoruz.
Doktor banada aşılamayı çok önermediğini çünkü ihtimalin çok düşük olduğunu söyledi. Hem maddi anlamda hemde vakit anlamında aşılamaya harcayacağımızı tüp bebeğe harcayalım dedik bizde.

Reglin 2. veya 3. günü gideceğim. Sonra zaten ilaçlar iğneler derken. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Teşekkür Ederim. bu gün adetim geçeli 8. günüm . stick test 5 gün önce negatif çıkmıştı bir daha yapmadım. umutlanmak istemiyorum adeti bekliyorum. stresten sanırım döngüm tamamen değişti. son döngülerim 29-25-24-25- bu döngü ise 35. günüm adet yok henüz :KK43:(

Merhaba! Arkadaşlar benim 23 ekim itibari ile tüp bebeğe liv hospital ziya kalem hoca ile başlıyorum. Sağolsun ilgi ve alakasından kaynaklı tercih ettik.
2 yıldır sebebsiz bebek sahibi olamadım.
Tsh ve amh değerlerim iyi çıktı.
21. Gününde progesteron için kan tahlili istedi.
Yaşım 35 olduğu için 2 adet embriyo yaptırıcam.
merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız umarım. transfer sayısının yaşla mı ilgisi var? daha önce cocugu olanlara 1 mi yapılıyor bilginiz var mı bu konuda ?

X