- 22 Eylül 2023
- 36
- 28
- 30
İlk denemee :)Bende 21 kasımda transfer oldum kaçıncı denemeniz :)
Varmı herhangi bir belirti hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve taze transfer miİlk denemee :)
Yeni transfer oldum ama valla şu mesajınızla bi pozitiflik geldi bileYok mu bir guzel haber, pozitif haber ya. Ortalik senlensin
Hadi bakalım aynı sürede öğrencez var mı belirtiİlk denemee :)
Günaydın arkadaşlar. Tüp bebek için gerekli olan bir takım testler varmış. Sabah onları verdim benden 8 tüp eşimden 2 tüp kan aldılarbu benim için biraz korkutucydu tabi ama sonunu düşününce nedense yapılan herşey çok tatlı geliyor. Amh ocakta vermiştim tekrardan istediler. 2,55 çıkmıştı o zaman şimdi çok merak ediyorum ne kadar bir fark olm
Kolaylıkla inşallah sağlıklı embriyoların olsunGünaydın arkadaşlar. Tüp bebek için gerekli olan bir takım testler varmış. Sabah onları verdim benden 8 tüp eşimden 2 tüp kan aldılarbu benim için biraz korkutucydu tabi ama sonunu düşününce nedense yapılan herşey çok tatlı geliyor. Amh ocakta vermiştim tekrardan istediler. 2,55 çıkmıştı o zaman şimdi çok merak ediyorum ne kadar bir fark olmuş
Aynenn bende kafeinsiz almak istiyorumAy ben de her gun 1 bardak filtre kahvenin icine sut koyarak iciyorum. Sutlu kahve mi, kahveli sut mu iciyorum belli degil. Yarin transferden sonra kesin birak derse de artik evde biri icerken kokusuyla avunucaz ahahhaYa da decaf olanlardan alirim bilemedim
Aynenn bende kafeinsiz almak istiyorum
Benim de decaf hazırda bekliyorAy ben de her gun 1 bardak filtre kahvenin icine sut koyarak iciyorum. Sutlu kahve mi, kahveli sut mu iciyorum belli degil. Yarin transferden sonra kesin birak derse de artik evde biri icerken kokusuyla avunucaz ahahhaYa da decaf olanlardan alirim bilemedim
Decaf ne ki? Ay çok cahilim sanırımBenim de decaf hazırda bekliyor
Evet bende zorlanıyorum ama sadece 1 Türk kahvesi içmeye çalış canımKahveyle ilgili bişey demedi ama sebzeleri iyi yıka eti iyice pişmiş ye dedi. Bende kahveyle ilgili düşünüyordum normalde sabah bir fincan filtre kahve akşamüstü de türk kahvesi içiyordum. Nasıl yapmalıyım acabaalışkanlıklar ne kadar kötüymüş ya onu anlıyorum şu aşamada
Bende bu şekilde düşünüyorumPozitif sonuç alacaksam hiç icmesemde olur
Sahane o zamanYeni transfer oldum ama valla şu mesajınızla bi pozitiflik geldi bile
Dondurulmuş embriyo transferi 5.gün embriyosu sanirim ya da 6.gün embriyosu sol kasık yumurtalık tarafi gibi cokk hafif bir agri varVarmı herhangi bir belirti hangi ilaçları kullanıyorsunuz ve taze transfer mi
Kafeinsiz kahveDecaf ne ki? Ay çok cahilim sanırım
Göğüs hassasiyeti de var ama bunlar ilac etkisi de olabilirDondurulmuş embriyo transferi 5.gün embriyosu sanirim ya da 6.gün embriyosu sol kasık yumurtalık tarafi gibi cokk hafif bir agri var
Benim arkadaşim kafeinsiz kahveyi de icmiyordu onlarin uretim şekli de sagliksiz diyordu ama o çok pimpiriktiKafeinsiz kahveKahvenin yasak olmasinin sebebi yuksek kafein icermesi. Kafein icermeyen kahve icince bir sey olmaz diye dusunuyorum ahahah
Hadi bakalım aynı sürede öğrencez var mı belirti
Göğüs hassasiyeti de var ama bunlar ilac etkisi de olabilir
Estrfofem progesteron duphaston oksapar
İki gunde bir de coraspin iciyorum pihtilasma bozuklugu cikmisti bende
Niye güzel şeyler hep zararlı kiKafeinsiz kahveKahvenin yasak olmasinin sebebi yuksek kafein icermesi. Kafein icermeyen kahve icince bir sey olmaz diye dusunuyorum ahahah
Ay hadi inşallah birlikte alırız güzel haberlerSahane o zamanCok guzel haberler alin surecin sonunda Yarin da sira ben de bir aksilik olmazsa