KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Antibiyotikler yan etki olarak genel olarak hepsi ishal yapabilir. Doktora danişarak Probiyotik takviyesi alabilirsiniz reflor saşe direkt kesiyor ishali

Merhaba en güzel anneler, anne adayları... 18 kasımda 3. Tup bebek denemesi 2. Transferimi oldum. İlk denemede hiç embriyo olusmamisti 2. Denemede 3 tane yumurta toplandı 2 si dollendi kötü kalite 3. Gun embriyosu taze transfer yapıldı. Sonuc negatifti. 3. Denemede yani şimdi 9 tane yumurta toplandı 6 tane embriyo oluştu 1 i gelişmedi 4 tanesi grade 1 kalite ,1 tanesi 2. Kalite 4. Güne kadar geldi. 18 kasımda 2 tane 4. Gun en iyi kalite cift embriyo transferi oldu. Geri kalan embriyolar donduruldu. İlk 3 gun sol kasigimda hafif batma sizi falan göğsümde hassasiyet hissediyordum bugün transfer hariç 4. Günüm ve hicbirsey hissetmiyorum bu sebepten korkuyorum acaba bisey mi oldu acaba tutunmadimi kendimi dinlemekte istemiyorum ama malesef geliyor aklıma umarım hepimizin sureci mükemmel ilerler ve kucaklarimiza hayalini kurduğumuz evlatlarımızı alabiliriz tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum...

Test gununuze az kalmis sabredin ve hissettigimiz belirtilerin bir onemi yok bu surecte hepimiz bedenimizi cok fazla dinliyoruz gebeligi dogrulayacak tek sey kan tahlili diger hissedilen belirtiler her seye yorulabilir icinizi ferah tutun

Test gununuze az kalmis sabredin ve hissettigimiz belirtilerin bir onemi yok bu surecte hepimiz bedenimizi cok fazla dinliyoruz gebeligi dogrulayacak tek sey kan tahlili diger hissedilen belirtiler her seye yorulabilir icinizi ferah tutun
Hepimiz için herseyin en güzeli olsun insallah, sabırla test günümü bekliyorum

Eylülde başladı benim tedavimde.9 yumurtadan 1 tanesi 5.gun e ulaşıp donduruldu.19 Kasım da transfer gerçekleşti.bugun 3. Gun ve adet ağrısına benzer ağrılar çekiyorum vakit geçmiyor hormon ilaçları sagolsun Evde sinek öldürseler onunda ailesi vardı diye ağlıyorum . Sonuçtan çok umutlu değilim 10 yıldır her ay usanmadan acaba hamilemiyim diye bekledim. En çokta insanların acimasina tahammül edemiyorum artık. Yanımda bebek muhabbeti açılınca insanların gözlerime bakması,bebeği olanların inadına yapıyor gibi her seferinde ağzıma ağzıma sokması. Delirmeme ramak kaldı ve yaşadığım şeylerde ki yalnızlığımı ve bu salt acıyı birtek siz anlayabilirsiniz.isyan etmek istemiyorum ama tam da o noktadayım.Umarım, tüm samimiyetimle söylüyorum ki, umarım siz kavusursunuz hayallerinize inş.

Aynı şeyler aynı tepkiler aynı yaklaşımlar saçma sapan insan yorumları ama napiyoruz bunların hiçbirini takmadan sürecimizi güzel tamamlıyoruz buradaki herkes birbirini net ve kesintisiz anlıyor yoldaş gibi... lütfen kalan günlerinde bebeğinin seninle olduğunu düşünerek ilerle umarım pozitif haberini alıp tüm bunları bir anı olarak hatırlarsın

Bende dün 2.transferimi oldum bence belirti aramayın zaten kullandığımız ilaçlarda hamileliğe benzer belirtiler yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…