İnşallah darısı size de olsunMaşallah çok güzel sağlıcakla ilerler inşallahbu haberler bize umut oluyor
Amiin inşallahInsallah guzel bir operasyon olur. Saglikli ve olgun yumurtalariniz olsun
Transferden hiç korkmayın çok güzel bi anAyy her anından korkuyorum bu sürecin yaaa
O kalemle yapılan tüm iğnelerde kalıyor bende sormuştum bi iki doktora. Bende ilk defa başka ilaç kullanıyorum puregon diye oda kalemli kalıyor birazYa kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.
Transfer sonrasi :))) tabi bunlar benim tecrübelerime kişisel. Herkeste aynı etki olmayabilir . Olacağı vardida bunlar tesadufte olabilir bilemiyorumPaylaşımınız için teşekkür ederim, transfer sonrası mı her gün bir saat yürüdünüz? Ona şaşırdım :)
Anestezisiz oluyor demiTransferden hiç korkmayın çok güzel bi anhiç ağrı da olmuyor
EvetAnestezisiz oluyor demi
AhahaEvetsadece sıkışık olma kısmı biraz zorluyor ben çok fazla içmiştim su ama böyle aşırı sıkışıklık hissetmiyordum az daha sonda mı ne takacaktı doktorum da sonra yeterli bu kadar da görebiliyorum dedi allahtan
Canım içmek iyi değil biliyorum teşvik etmek istemiyorum bende içiyordum günde bir bitiyorduVeririm tabikigenelde bu saatlerde sancı giriyorum karnıma ve çok fazla gaz var. Normalde çok sigara içen biri değilim ama şuanda hiç içemiyor olmakta zorluyor beni. Zaten günde max. 3 içerdim ama şimdi içemiceğim bilinci beni çok tetikliyor :)
Beklenen süre nedirBismillahirrahmanirrahim
Zaman geçtikçe heyecanlanıyorum. 3 yıldır sebepsiz infertiliteyle uğraşıyorum her regli büyük heyecanla bekledim hep hüsrana uğradım, 2 başarısız aşılama tedavisi,3 ay famera çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. Kasımda direkt tüp bebeğe başlayacağım. Kasım ayı hepimize güzellikler getirsin.
Kimseyle paylaşmadığımbu süreçte birbirimizin en yakını oluyoruz. Olumsuz sonuç alsak da testlerimizde silik çizgi görmeye çalışan güzel kalpli kardeşler bu süreçte de güzel motive edecektir bizleri.
Daha önce bu süreçten geçmiş Güzel annelerin deneyimlerini de bekliyoruz
Tüm önerilere açığız.
Sürecimizi ve hazırlıklarımızı bu topikte paylaşalım
Allah bu zorlu süreçte hepimizin yardımcı olsun, güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Hepinizi bekliyorum kızlar
Beklenen süre Tedaviye başlama tarihi Sonuç @neneney 24 ay ekim @royaal 24 ay 21 Ekim @sedu066 21 ekim @ecmel06 45 23 ekim @tosbik2519 24 ay 24 ekim @yirmibesekim 48 ay Ekim @minerva94 25 ekim @gezegendeki FS 36 ay 28 ekim @dreamermama 12 Ay 28 ekim(transfer) @eburs 72ay 1 Kasım transfer @Fatmagl001 72 ay Ekim sonu @Aleynaakoc Ekim transfer @kaderrrtr Ekim sonu @bulimmm 30 ekim @Dila96 @denizperisii @incitanesi_55 30 ekim (transfer) @meryyyynur24 31 Ekim (transfer) @Anneolmayolundayim 28 ay Kasım C cicipamuk 11 ay 6 Kasım (transfer) @anonim13 7 Kasım (transfer) @memurhanim 60 ay Kasım @Rukiyye Alya Kasım @Smnrhm 22 ekim @akrephanim 30 Kasım transfer gldnskr 11 Kasım transfer uniq12 12 ay 15 Kasım @ilmekci 24 ay 17 Kasım espressoc 40 ay 25 kasım @flowerduet 24ay Kasım sonu (transfer) S serrol Wesna1 19 Kasım transfer @Kahhve @Ayrk 11 Kasım transfer @msh
Yaklaşık 3 haftadır içmiyorum ben de bazen o kadar canım istiyor ki ama dayanıyorum unutup gidiyorum sonra zorlanmadım çok fazlaVeririm tabikigenelde bu saatlerde sancı giriyorum karnıma ve çok fazla gaz var. Normalde çok sigara içen biri değilim ama şuanda hiç içemiyor olmakta zorluyor beni. Zaten günde max. 3 içerdim ama şimdi içemiceğim bilinci beni çok tetikliyor :)
Amann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.Canım içmek iyi değil biliyorum teşvik etmek istemiyorum bende içiyordum günde bir bitiyordu
Anneme dedim böyle böyle çok canım sıkılıyor diye bunun bahanesi olmaz tabiki ama annem hemen kesersen oda stres yapar dedi ben günde 1 içiyom napim 1 bile olmuyor bazen o yüzden oda seni stres yapar iç demiyorum tabiki
Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorumYaklaşık 3 haftadır içmiyorum ben de bazen o kadar canım istiyor ki ama dayanıyorum unutup gidiyorum sonra zorlanmadım çok fazla
Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz? kızlar konuya oy verir misinizArkadaslar ya bu transfer once kullandigimiz ilaclarin bir yan etkisi midir bilmiyorum ama benim bugun goguslerimde bir hassasiyet olustu. 16.gunum bugun, transferim de 18.gun olacak. Benzer tecrubesi olan var mi?
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu sizinKizlar binlerce Allah'a şükür olsunki hamileyim dilerim kurban olduğum Allah'ım isteyen herkese verir
Oluyor canım, böyle içten içe daha çok dokununca oluyor bendeArkadaslar ya bu transfer once kullandigimiz ilaclarin bir yan etkisi midir bilmiyorum ama benim bugun goguslerimde bir hassasiyet olustu. 16.gunum bugun, transferim de 18.gun olacak. Benzer tecrubesi olan var mi?
Aynen ben de yıllardır gunde sadece 1 ya da 2 tane ictim, o da akşam kahveyle. Gunun en guzel anı derdim icerken deAmann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.
Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorumonun dışında gün içinde çok çok nadirdi içtiğim