KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ya kızlar bende bişey sormak istiyorum şimdi bu gonal f kullanıyoruz ya sanki iğnenin içinde biraz ilaç kalıyor gibi.
O kalemle yapılan tüm iğnelerde kalıyor bende sormuştum bi iki doktora. Bende ilk defa başka ilaç kullanıyorum puregon diye oda kalemli kalıyor biraz

Ahaha sıkışık olmak faydalı galiba rahme baskı yapıyor aşılamada da sıkışık gittik ama o güzel psikolojide WC aklıma gelmedi serrol çok güzel bilgiler veriyorsun canım çok teşekkür ederim

Canım içmek iyi değil biliyorum teşvik etmek istemiyorum bende içiyordum günde bir bitiyordu
Anneme dedim böyle böyle çok canım sıkılıyor diye bunun bahanesi olmaz tabiki ama annem hemen kesersen oda stres yapar dedi ben günde 1 içiyom napim 1 bile olmuyor bazen o yüzden oda seni stres yapar iç demiyorum tabiki

B
Beklenen süre nedir

Arkadaslar ya bu transfer once kullandigimiz ilaclarin bir yan etkisi midir bilmiyorum ama benim bugun goguslerimde bir hassasiyet olustu. 16.gunum bugun, transferim de 18.gun olacak. Benzer tecrubesi olan var mi?

Yaklaşık 3 haftadır içmiyorum ben de bazen o kadar canım istiyor ki ama dayanıyorum unutup gidiyorum sonra zorlanmadım çok fazla

Amann valla zaten normalde de içmemek lazım da işte malesef kötü bir bağımlılık.
Yaklaşık 3 haftadır içmiyorum ben de bazen o kadar canım istiyor ki ama dayanıyorum unutup gidiyorum sonra zorlanmadım çok fazla
Ben zaten öyle çok içen bir insan değildim. Akşam türk kahvesi yanında içerdim en keyif aldığım zaman ve şuan onu özlüyorum onun dışında gün içinde çok çok nadirdi içtiğim

Aynen ben de yıllardır gunde sadece 1 ya da 2 tane ictim, o da akşam kahveyle. Gunun en guzel anı derdim icerken de Bi tek arada aklima gelince özlüyorum camda o keyfimi. Ama herseye deger napalim iyi olsun da hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…