KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kız hiçte zor değil ben opudan çıktım sancım vardı adet sancısı gibi opudan çıkıp köfteciye gitmiştim korkacak bişey yok sancı oluyor o kadar 7defa opu olmuş biri olarak içini rahat tut diyorum

Opu iğnelerin 10 ile 14.gun arasında oluyor ortalama kişiden kişiye değişiyor bu süreç bence senin opuya kadar gitmiş olurlar rahat ol

Canımsın hepsini içimde hissettim dibine kadar yaşadım anlattıklarının hepsini anlattıklarının fazlası var eksiği yok neler yaşadın neler gördün neler hissettirdi insanlar hepsini bende yaşadım hepsini çok iyi anlıyorum bir süre sonra insanlar artık söylediklerini tartmadan yüzüne bile söyleme cesaretini buluyor ama Allah var gam yok neler geldi geçti başımdan yazsam anlatsam kelimeler yetmez yüzüme karşı acınacak halde olduğumu söyleyen mi dersin ben şehir dışından rahim ameliyatı olup eve geldiğimde geçmiş olsuna gelirken bebeğe aldığı kıyafetleri getirip gösteren mi dersin hamileydi bu şahıs anlatsam neler gördü bu gözler neler duydu bu kulaklar sonra ne mi oldu 12 senelik evliyken 7.denemede ol dedi rabbim sonsuz şükürler olsun darısı hepinize inşallah ol dedi ikizlerim oldu benim şu an 2 buçuk yaşında yaramaz mı yaramaz bı kız bı oğlan çocuğum oldu lütfen inan rabbim olmayacak nasip etmeyeceği hayalin peşinden kosturmaz Allah'ım hepinize isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah kusura bakma uzun oldu çokça çokça dualarım seninle

6.tedavideydim elti kişisi de bunu biliyor hamileydi ayına gitmişti hamileliğini burnumdan getirmiş hemen her gün aglatmisti beni neyse görümcemi beni ve diğer eltimi kahveye çağırdı indim aile apartmani idi oturduk herkes kalkıyor bende kalkmaya yeltendim biraz kal bişey lazım bana dedi kaldım onlar çıkınca yıgdi önüme kıyafetleri hadi doğum çantasını hazırla benimle demesiyle üstüme kaynar sular döküldü yok desen kıskanç olacaksın içim kazmaya kanaya yardım ettim bitti mi bitmedi tabiki çantayı hazırlıyoruz benim içim paramparça telefoni çaldı arayan hamile kuzeniydi neyse görüntülü konuşmaya başladılar kim var diyo eltim burda çantayı hazırlatiyorum ona diyo kahkaha atarak bunlar birbirine göbeğini göster hangimizinki daha kocaman oldu diye şakalaşmaya başladılar o ona o da ona göbek gösterip kahkahalar atmaya başladılar asla unutamıyorum o günü çocuklarım oldu ama ben o gün içimin nasıl yandığını evime gifip nasıl böğüre böğüre agladigimi asla unutamam o kadar şeyler yaptı ki hepdini Allah'a havale ettim benim çocuğumun olmaması benim imtihanimdi onların bana karşı davranışı onların imtihanıydk ben imtihanımi alnimin akıyla geçtim şükürler olsun onlar kendine yansın rabbim hepimize intihanimizdan alnimizin akıyla geçmeyi nasip etsin inşallah

Şimdi kızlar size bir sorum var. Bir önceki transferim progesteron yüksekliği sebebiyle iptal edilmişti. Sürece 28 ekimde başlamış ve 5 kasımda test vermiştim. Arada 9 gün vardı. Şimdi ikinci transfer sürecine 18 kasımda başladım ve kontrol/test günüm 27sinde. Arada yine 9 gün var. Ama ben 27sini beklemeyip pazartesi kendim bir kan testi verip progesteron baktırsam diyorum. Var mı bunu yapan

Çok teşekkür ederim mesajınız beni çok rahatlattı tecrübe etmemiş olduğum için bilemiyorum beni nelerin beklediğini psikolojik olarak galiba korkuyorum biraz

Transfer sonrası rapor yazdırdım transferim çarşamba günü yapıldı persembe için rapor yazdırdım. Cuma boş günümdü. Yani okula gidip gerilmek istemedim ama transfer sonrası totalde 4 gün evde dinlenmiş oldum. Pazartesi işe başladım direk normal hayat yani gunluk yürüyüş yapıp kınaya bile gittim . Hiç çekinme bu konuda normal hayatına hızlıca dön :)

Allahım hepimizi böyle dengesiz insanlardan korusun. Anlayışsızlık çok kötü bir şey. Hadsizlik daha da kötü. Bizim insanımız neden böyle haset, anlamıyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin
Gerçekten de öyle böyle birine güvenip de bir şeyini paylaşıyorsun arkadaş gibi görüyorsun ama altından çok kötü şeyler çıkıyor ya hiç böyle senin düşündüğün gibi temiz kalpli düşünmüyorlar

Bence kendin böyle bir şey yapma gününü bekle :) her şey olacağına varıyor canım

Bu konuda hep kadınlardan darbe gelmesi çok kötü değil mi. Benim de eşim erkek arkadaşları soruyor düşünüyor musunuz falan diye ama kimse kimseye benim çocuğum var çocuğum şöyle çocuğum böyle diye anlatmıyor erkeklerde. Ama kadınlarda hep bir iğneleyici davranış ne kadar kötü bir durum aslında dayanışma olacağına çoğu kişi ne yazık ki bu konuda çok yaralıyor bizi

Opu iğnelerin 10 ile 14.gun arasında oluyor ortalama kişiden kişiye değişiyor bu süreç bence senin opuya kadar gitmiş olurlar rahat ol
İnşallah çiçeğim opuya kadar gitseler aman gitmeselerde saklayacağım bir türlü kızlar diyor çok kötü olmuyorsun

Benim de çevremde sürekli e hadi artık bebek olsun diyorlar. Öğretmenim okuldaki veliler bile hadsizce “hocam bu yıl sizden artık bir bebek bekliyoruz” diyorlar… hepsine acıyorum ne kadar cahiller bu insanlar. Sizene hayatımızdan gerçekten gına geliyor. Milleti takmayın kızlar ben de çok duydum insanlar her karşıma geldiklerinde ilk karnımı süzüyorlar. Öyle bıkkınlık geldi ki artık takmıyordum ama yine de etkileniyor insan. Böylelerini arada bozmak lazım ki hadlerini bilsinler. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu insanları da bildiği gibi yapsın

Kesinlikle ya haset midir kıskançlık mi neyin nesidir çözemedim kadının düşmanı yine kadın Allah böylelerine fırsat vermesin 14 senelik evliyim bugüne kadar ne kimseye çocuk var mı nede bişey sormadım o kadar yaralandım ki sormamda Allahım nasip etsin diye duamı eder susarım insanları hiç anlamadım anlayamamda

Merhabalar hanımlar bu sayfaya 2. Yazısım sanırım diğerinde gunlerım belli değildi 19 kasım transfer gunum 5. Gun dondurulmuş embriyo 2.5 yıl oncesınden bır pozıtıfım var şükürler olsun geçen aydan bir negatıfım ve son kez kasım da yaptırdım ara ara hafıf hassasıyet batma yanma segirme gıbı faalıyetler oluyor muhtemelen de pazartesi gıbı falan erken test yaparım

Ben gıbı belırtı goren olmus muyfu aranızda acaba

az once birkaç sayfa yazısmalarınızı okudum da acizane fikrim espressoc sen neden kendine dert ediniyorsun yengene söyle ve bence ferahladıgını bıle hıssedeceksın samımıyetıne guvenıyormussun cunku solemeye dilin varmıyorsa sağlıkcıymıs ya yengen dolaba gorunur yere koy o anlar zaten konuyu acarsa anlatırsın acmazsa da yengen sana farkettırmeden extra destek olur dıye duşunuyorum

Evet ya kadınlar çok acımasız bu konuda. Hep bir kıyaslama hep bir nispet. Aslında aynı cinsiz sözde birbirimizi daha iyi anlarız ama yok işte. Kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır diye boşa denmemiş.

Yengeme'den bahsetmiştim önceden hani tedaviye başlamak istiyorum diye aynen destekliyor yani beni kimseye de söylemez eminim ama böyle ben kendimi açıklama yapmak zorunda gibi hissedeceğim sonuç ne oldu nasıl gidiyor falan gibi böyle bunları anlatmak cevap vermek zor geliyor bana. Negatif sonuç alırsam eğer onu açıklamak benim için daha zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…